Skarb
- ForzaJuve
- Juventino
Tak sobie kiedys siedzialem i myslalem
i doszedlem do wniosku, ze nasz sklad jest kompletny, na kazdej pozycji bedziemy miec znakomitych zawodnikow, a co wazne bedziemy miec wyrownana lawke rezerwowych,
Obrona:
Thuram,Legrottaglie,Montero,Zambrotta,Ferrara,Pessotto,Birindelli
Pomoc:
Camoranesi,Tacchinardi,Davids,Nedved,Appiah,Conte,Zambrotta
Atak:
Del Piero,TrezeguetMiccoli,Di Vaio,Zalayeta
Co wy o tym sadzicie.(pogrubiony to zawodnicy ktorzy wedlug mnie beda grac w pierwszym skladzie)

Obrona:
Thuram,Legrottaglie,Montero,Zambrotta,Ferrara,Pessotto,Birindelli
Pomoc:
Camoranesi,Tacchinardi,Davids,Nedved,Appiah,Conte,Zambrotta
Atak:
Del Piero,TrezeguetMiccoli,Di Vaio,Zalayeta
Co wy o tym sadzicie.(pogrubiony to zawodnicy ktorzy wedlug mnie beda grac w pierwszym skladzie)
- RadeKas
- Juventino
Chyba o Tudorze i Iuliano zapomniałeś. A poza tym, Zambrotta nie może jednocześnie grać i siedzieć na ławceForzaJuve pisze: Thuram,Legrottaglie,Montero,Zambrotta,Ferrara,Pessotto,Birindelli
Pomoc:

srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Masz rację Biggi co do Zambrotty. On na obronie niemoże się wyszalećBIGGI pisze:EEE czego Wy wsadzanie tego biednego Zambrotte na obrone ??? Ja go widze TYLKO na pomocy a tylko w uzasadnionych przypadkach na obronie...

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Wszystko OK tylko w ataku Alex z Di Vaio :-D
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Kobe
- Juventino
BIGGI Wysłany: 30.07.2003 11:52:28 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
EEE czego Wy wsadzanie tego biednego Zambrotte na obrone ??? Ja go widze TYLKO na pomocy a tylko w uzasadnionych przypadkach na obronie...
ale ja też niechceę dawać go na obronę ale tacckinardi-ława Camor prawa Nedved lewa srodek Davids Appiah chyba że zagramy 3-5-2
--------------------------------------------------------------------------------
EEE czego Wy wsadzanie tego biednego Zambrotte na obrone ??? Ja go widze TYLKO na pomocy a tylko w uzasadnionych przypadkach na obronie...
ale ja też niechceę dawać go na obronę ale tacckinardi-ława Camor prawa Nedved lewa srodek Davids Appiah chyba że zagramy 3-5-2
tak kocham Juve Ze cały świat jest dla mnie biało-czarny FORZA BIANCONERI