POZNAŃ, JP - VI lo rewanż, Przeźmierowo
- ronaldinho233
- Juventino
degradacja? o to chodzi panie kibic!
- ronaldinho233
- Juventino
za oszustwa
- mesju
- Qualità Juventino
Kolega jaki święty się zrobił...
Prawda jest taka, że przez niemal całą drugą połowę z Waszej strony można było słyszeć jakieś głupie docinki w naszą stronę, które raczej dobrze nie świadczyły o poziomie Waszej intelygencji czy wychowania. Ale mniejsza o to...
Co planowanego meczu, to czekam na rozwój wydarzeń. Może przed wyjazdem uda mi się jeszcze wpaść do Poznania.
EDIT
Prawda jest taka, że przez niemal całą drugą połowę z Waszej strony można było słyszeć jakieś głupie docinki w naszą stronę, które raczej dobrze nie świadczyły o poziomie Waszej intelygencji czy wychowania. Ale mniejsza o to...
Co planowanego meczu, to czekam na rozwój wydarzeń. Może przed wyjazdem uda mi się jeszcze wpaść do Poznania.
EDIT
Nie bardzo rozumiem po co niepotrzebnie prowokujesz? Coś mi się wydaje, że to co wyżej napisałem jednak jest prawdą :roll:ronaldinho233 pisze:za oszustwa
- Martin
- Juventino
Odnoszę wrażenie, że niektórzy tu czują się "gwiazdorkami". Za mało prestiżowe spotkanie? Jezu ludzie! Kolesie zaproponowali nam meczyk na naprawdę zajefajnym boisku a my spławiamy ich bo "nie kibicują jednej drużynie", "bo ekipę zwołają w 10 minut z ulicy"... Może jeszcze zapytamy się o gaże dla nas?
A co do incydentu to zamiast się wściekać i bluzgać na lewo i prawo weźmy pod uwagę, że chłopacy mimo wszystko karmieni byli informacjami z mediów. A te na lewo i prawo powtarzają, że zostaliśmy zdegradowani za oszustwa. Zapewne nie siedzieli w tym temacie tak głęboko jak my i powinniśmy im na spokojnie wyjaśnić w czym rzecz, a nie traktować jak gorszych. Budujemy taki obraz, a potem się dziwimy czemu "on nas nie lubią".
Co do meczu jestem jak najbardziej za, pytanie tylko czy jeszcze przed zlotem uda się coś zorganizować.

A co do incydentu to zamiast się wściekać i bluzgać na lewo i prawo weźmy pod uwagę, że chłopacy mimo wszystko karmieni byli informacjami z mediów. A te na lewo i prawo powtarzają, że zostaliśmy zdegradowani za oszustwa. Zapewne nie siedzieli w tym temacie tak głęboko jak my i powinniśmy im na spokojnie wyjaśnić w czym rzecz, a nie traktować jak gorszych. Budujemy taki obraz, a potem się dziwimy czemu "on nas nie lubią".
Co do meczu jestem jak najbardziej za, pytanie tylko czy jeszcze przed zlotem uda się coś zorganizować.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- adi130
- Juventino
ja powiem szczerze że nieslyszałem tych docinek więc się nie wypowiadam. a propozycje meczu widze ze rozważacie tylko z tymi ktorzy wtedy sie nam przyglądali. A odnośnie rewanżu z VI LO?? myślę że ten mecz i tak bysmy zagrali przed meczem z "kibicami", więc sprobojmy ustalic termin rewanżu co?
- M.
- Juventino
Jeśli czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną to zalecałbym powrót do gimnazjum.Martin pisze:Odnoszę wrażenie, że niektórzy tu czują się "gwiazdorkami". Za mało prestiżowe spotkanie? Jezu ludzie! Kolesie zaproponowali nam meczyk na naprawdę zajefajnym boisku a my spławiamy ich bo "nie kibicują jednej drużynie", "bo ekipę zwołają w 10 minut z ulicy"... Może jeszcze zapytamy się o gaże dla nas?![]()
:roll:
- fruwak
- Juventino
Jeśli czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną to zalecałbym powrót do gimnazjum.
================>
Nie byłem na meczu,nie wiem o co poszło,ale za takie zdania skierowane pod adresem Martina mogę tylko napisać:"Diego nie bądź taki mądry,bo głupich zabraknie..." Adwokat Martina;-)))
Martin napisał wszystko pokojowo,więc nie wiem skąd taki tok rozumowania u Ciebie?!
Panowie lepiej przestańmy się sprzeczać o jakieś słowa,pierdoły i "grzać",bo ktoś coś powiedział.Jak ja bym miał się obrażać lub denerwować za każdego "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>",którym mnie "obrzucono" podczas mojej przygody z gwizdkiem to bym się musiał powiesić.Powiem Wam,że nawyzywano całą moją rodzinę,Dziewczynę,Babcię,Dzidka,psa i papużki,więc to,że ktoś coś powiedział...
My też w samych "superlatywach" wypowiadamy się o np.kibicach Interu,ale w sumie piękne jest to,że każdy kocha swój klub i dzięki temu ta dyscyplina,którą WSZYSCY razem się interesujemy jest taka piękna i emocjonojuąca!
Pozdrawiam
================>
Nie byłem na meczu,nie wiem o co poszło,ale za takie zdania skierowane pod adresem Martina mogę tylko napisać:"Diego nie bądź taki mądry,bo głupich zabraknie..." Adwokat Martina;-)))
Martin napisał wszystko pokojowo,więc nie wiem skąd taki tok rozumowania u Ciebie?!
Panowie lepiej przestańmy się sprzeczać o jakieś słowa,pierdoły i "grzać",bo ktoś coś powiedział.Jak ja bym miał się obrażać lub denerwować za każdego "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>",którym mnie "obrzucono" podczas mojej przygody z gwizdkiem to bym się musiał powiesić.Powiem Wam,że nawyzywano całą moją rodzinę,Dziewczynę,Babcię,Dzidka,psa i papużki,więc to,że ktoś coś powiedział...
My też w samych "superlatywach" wypowiadamy się o np.kibicach Interu,ale w sumie piękne jest to,że każdy kocha swój klub i dzięki temu ta dyscyplina,którą WSZYSCY razem się interesujemy jest taka piękna i emocjonojuąca!
Pozdrawiam
- Martin
- Juventino
Diego pisze:Jeśli czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną to zalecałbym powrót do gimnazjum.Martin pisze:Odnoszę wrażenie, że niektórzy tu czują się "gwiazdorkami". Za mało prestiżowe spotkanie? Jezu ludzie! Kolesie zaproponowali nam meczyk na naprawdę zajefajnym boisku a my spławiamy ich bo "nie kibicują jednej drużynie", "bo ekipę zwołają w 10 minut z ulicy"... Może jeszcze zapytamy się o gaże dla nas?![]()
Eeee to jak mam rozumieć powyższe słowa?Diego pisze:A jaki prestiż ma taki sparing? Rozumiem, Wiara Lecha, kibice Warty, zorganizowane grupy kibiców Barcelony czy VI LO. Ale naprędce zmontowana ekipa z Przeźmierowa, którzy jeszcze w trakcie meczu zapewne będą dzwonić po kolegów, żeby przyjechali na boisko. No ludzie, zastanówcie się.
Log in: 15.12.1997
- juveluck
- Juventino
Papużek bym nie darowałfruwak pisze: Panowie lepiej przestańmy się sprzeczać o jakieś słowa,pierdoły i "grzać",bo ktoś coś powiedział.Jak ja bym miał się obrażać lub denerwować za każdego "###",którym mnie "obrzucono" podczas mojej przygody z gwizdkiem to bym się musiał powiesić.Powiem Wam,że nawyzywano całą moją rodzinę,Dziewczynę,Babcię,Dzidka,psa i papużki,więc to,że ktoś coś powiedział...
Pozdrawiam

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ronaldinho233
- Juventino
MÓJ NR GG 2173999- W KAŻDEJ CHWILI MOŻEMY GRAĆ TYLKO BOISKO ZAŁATWIMY I WSZYSTKO GRA