Juve - Milan bez Rivaldo
- BIGGI
- Qualità Juventino
Rivaldo nie pojechał na zgrupowanie Milanu, którego drużyna udała się na turnee po Stanach Zjednoczonych. Brazylijczyk nie weźmie także udziału w meczu o Superpuchar Włoch, który rozegrany zostanie 3. sierpnia w Nowym Jorku.
Rivaldo podjął decyzję o pozostaniu we Włoszech, gdyż chce mieć pewność, że na starcie sezonu będzie znajdował się w optymalnej formie fizycznej.
Rivaldo podjął decyzję o pozostaniu we Włoszech, gdyż chce mieć pewność, że na starcie sezonu będzie znajdował się w optymalnej formie fizycznej.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Dokladnie, tym bardziej ze na bank zagrałby w tym meczu, chociażby zaczynając na rezerwie. A z nim nigdy nic nie wiadomo....lysy33 pisze:A ja się ciesze bo Rivaldo może i nie ma formy ale jest takim piłkarzem że może zrobić jedną akcję która zakończy się golem...
- BIANCONERI
- Juventino
Moim zdaniem to nie jest duże osłabienie Milanu..watpie żeby Rivaldo nagle odzyskał forme ne Super Puchar Włoch.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Andy
- Juventino
Nie lubię Rivaldo , ale mu współczuję . Milan nie poraz pierwszy wykańcza dobredo zawodnika . Weżmy na przykład Roberto Baggio , który po przejściu do tego klubu praktycznie znikną z aren sportowych .
Rada .
Rivaldo spadaj do normalnego klubu .
Rada .
Rivaldo spadaj do normalnego klubu .
- JUVEFANE_10
- Juventino
i tak by im nic nie pomógł jest cieńki nic tylko się w milanie zmarnował mógł zostac w barcelonie
JESTEM OSZUSTEM
- DeeJay
- Juventino
Hiszpania zaczyna dzień wcześniej od Włochów a terminarz już jest. Nie wiecie kiedy będzie u Nas??BIGGI pisze:Jeszcze nie ma terminarza, tzn są daty kolejek ale nie ma przeciwników...Tomas pisze:z kim juve gra pierwszy mecz w seria A ?