Quiz (Filmy)
- dolores haze
- Juventino
ha, w sumie racja! Jednak ten film miał premiere w maju.... :oops: Wstyd i hańba! Obiecuje, że to sie wiecej nie powtórzy..... :?
- dolores haze
- Juventino
Klasyk.
Kiczowaty, ale zawsze klasyk

Kiczowaty, ale zawsze klasyk

- minimav
- Juventino
pisze tylko o filmach, ale klocic sie nie bede :pOtóż mam do zaproponowania Wam zabawe związanych z filmami. Polega ona na tym, że wrzucamy screeny z filmów, a forumowicze zgadują jaki to tytuł filmu. Ten kto zadał zagadkę potwierdza prawidłową odpowiedź. Osoba, która jako pierwsza podała prawidłową odpowiedź wkleja następnego screena. Do screenów można zamieszczać podpowiedzi, ale tak żeby nie było za łatwo.
- pajzano
- Juventino
Jaka tam Dynastia. Stalowe magnolie.

Kapitalna komedia

Kapitalna komedia

Tak. W takim razie niech ktoś sobie zada kolejna zagadkę.Michal17 pisze:Zakręcony![]()
Jeśli tak niech ktoś zada za mnie.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, 12:56 przez pajzano, łącznie zmieniany 3 razy.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- dolores haze
- Juventino
A to nie jest ten film z Elizabeth Hurley, która byla diabłem i spełniała życzenia faceta, który próbował poderwać jakąś dziewoję? Po polsku tytuł brzmiał bodajże 'Zakręcony'.... 
O sorry, nie zauważyłam, że ktoś już na to odpowiedział.... :oops:

O sorry, nie zauważyłam, że ktoś już na to odpowiedział.... :oops:
- bblackk
- Juventino

YYYYYYYYYYYYYYY! (sygnał dźwiękowy oznaczający błędną odpowiedźBobryt pisze:gangi nowego jurku?

Ale muszę przyznać, że screen pokazuje Nowy Jork

YYYYYYYYYYYYYYY!minimav pisze:Trzęsienie ziemi w Nowym Jorku ?

Teraz nie powinno być problemów

YYYYYYYYYYYYYYY! No to się wygłupiłeśkornknot pisze:Boje sie, ze o tej godzinie to sie wygłupie, ale czy to przypadkiem nie jest "Pojutrze"?

Ten screen, to już samobój

DING! (sygnał dźwiękowy oznaczający dobrą odpowiedź). Mamy zwycięzce!minimav pisze:King Kong nowy? ;> ten poczatek XX wieku powinien mnie od razu skierowac :p

Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2007, 12:37 przez bblackk, łącznie zmieniany 5 razy.