KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 21:17

DamKam pisze:Za kilka, może kilkanaście dni LBaLin powinien otrzymać do wglądu próbny krawat. Jeżeli stwierdzi, że próbny krawat jest ok, to dokonuje zamówienia na produkcję wszystkich 51 sztuk. Wyprodukowanie + porozsyłanie do każdego z Was tych wszystkich krawatów, nie powinna trwać dłużej jak 2-3 miesiące. A przynajmniej mam taką nadzieję, że tak właśnie będzie.
Jeżeli coś źle napisałem, to niech kolega LBaLin mnie poprawi...

EDIT:
Póki co, cały czas można się zapisywać i wpłacać pieniądze na krawat !
No wy chyba Panowie żartujecie, prawda? Z koszulkami szło znacznie sprawniej.
Ja myślałem, że na dniach dostaniecie krawaty a tu sie okazuje, że jeszcze nawet próbnego nie ma... Oj cienko cienko.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 21:22

mJaUcViEej pisze:2-3 miesiące? :shock: Zamawiając krawat, miałem nadzieję, że założę go jeszcze podczas sesji, która w czwartek mi się kończy. Teraz okazuje się, że jak dobrze pójdzie, założę go na rozpoczęcie nowego roku.

Strasznie długo to trwa panowie. Przez wakacje i tak raczej nie będzie okazji do zakładania garnituru, ale sam fakt, że JEDNA próbka jest robiona tyle czasu, aż mnie przeraża :think:
Ten temat byl poruszany juz kilkukrotnie i terminy nie byly ukrywane...
Ja od czasu posta o rozmowie z producentem o niciach nie kontaktowalem sie z nim gdyz nie widze ku temu powodow - uwazam ze jakby cos sie zmienilo to dalby znac....
W kazdym badz razie jestem czujny mimo urlopu....

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 10:52

LBaLin pisze:Ten temat byl poruszany juz kilkukrotnie i terminy nie byly ukrywane...
Dokładnie :!: Zresztą, proszę sobie przejrzeć cały ten temat, albo np. stronę 7, gdzie wyraźnie zostało napisane:
LBaLin pisze:Na stronie producenta sa orientacyjne terminy:

Wykonanie projektu - w ciągu tygodnia,
Po akceptacji projektu przez klienta, wykonanie próbnego krawata - 4-5 tygodni,
Wykonanie zamówienia, po zatwierdzeniu próbnego krawatu - 4-6 tygodni
Potwierdzenie:
http://www.sashaties.e.pl/poland.htm

Tak więc dziwi mnie zaskoczenie niektórych osób :roll:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 12:48

Hmm musiałem tego nie doczytać. Ale skoro nie tylko ja się łudziłem, że dostaniemy krawaty na początku lipca. Sam nawet kiedyś pisałem, że fajnie by było, abym dostał przynajmniej jeden przed zlotem. I nikt wtedy tego nie prostował... Widocznie nie doczytał.
Cóż. Zwycięzca konkursu na zlocie będzie musiał uzbroić się w cierpliwość.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 13:01

no ale 4-6 tygodni to nie 2-3 miesiace, bez przeasady...

poza tym nie wiem jakie byly koszta krawata probnego ale skoro tak rozkladaja sie terminy czasowe to mozna bylo go zaczac robic dozo wczesniej niz po zebraniu kasy do 50 osob...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 16:42

Maly pisze:no ale 4-6 tygodni to nie 2-3 miesiace, bez przeasady...

poza tym nie wiem jakie byly koszta krawata probnego ale skoro tak rozkladaja sie terminy czasowe to mozna bylo go zaczac robic dozo wczesniej niz po zebraniu kasy do 50 osob...
Jasne a jakby cos poszlo nie tak i nie daloby rady zebrac tych 50 to ja z wlasnej kasy bym dolozyl....

Martin sory rzeczywiscie pisales powiniennem byl odpisac ale myslalem ze chodzi o inny rodzaj nagrody (chyba nie bylo ze na zlocie) - puscilem Ci na PW wiadomosc w tej sprawie teraz...

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 16:59

no przeciez krawata probnego nie trzeba akceptowac i od razu 50 sztuk robic, po to chyba jest on probny, a jak wspomnialem nie wiem jaka jest cena takiej probki i glownie to chcialem sie dowiedziec...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
bubu_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 17:35

heeh mam nadzieje ze na gwiazdke bede mogl ubrac ten krawacik albo na sylwestra bo jak tak dalej pojdzie to pewnie w przyszlym roku przyjdzie paczka! :shock: Z tego co sie orientuje to taka firma jest w stanie zrobic 50 krawatow w ciagu jednego dnia wiec pewnie nasze robi jedna osoba recznie hehehe :angry: :rotfl: no comment

Forza Juve
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 17:49

Dobra. Starczy tych narzekań. Niech chłopaki walczą w spokoju o nasze krawaty. W końcu terminy były podane... choć są dość kontrowersyjne...

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 20:56

mJaUcViEej pisze:Dobra. Starczy tych narzekań. Niech chłopaki walczą w spokoju o nasze krawaty. W końcu terminy były podane... choć są dość kontrowersyjne...
Szkoda, że nikt nie zawalczył wczesniej o lepsze warunki współpracy dla obu stron...no, ale cóż, na wakacjach nikt w krawacie nie chodzi, byłe do wrzesnia sie wyrobiono. :|

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 22:07

Dokładnie Panowie nie ma co sie spinać. Jak beda krawaty to je dostaniemy. Proste.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2007, 11:19

Przecież ja również chciałbym dostać ten krawat jak najszybciej. No ale jeżeli tyle trwa produkcja, to niestety nic nie możemy zrobić. A to, że ktoś się rozczarował, bo myślał, że dostanie go wcześniej... no cóż, przykro mi. Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość, o co Was proszę.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lipca 2007, 12:40

(specjalnie nie piszę tego na gg tylko tu na forum, żeby inni widzieli że nie zapomnieliśmy o krawatach)
LBaLin - może jednak zadzwoń już do tego gościa i spytaj się jak tam próbny krawat :think:

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2007, 18:03

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2007, 18:14

Fajny, fajny...widać ci się światło od podłogi (może to jest stół?) odbiło, dlatego taki jaskrawy, ale fajnie, podoba mi się.

Zablokowany