Gigli: Nedved nie zakończy kariery

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 21:54

Gigli: Nedved nie zakończy kariery
Prezydent Juventusu Turyn Giovanni Cobolli Gigli jest pewien, że Pavel Nedved będzie kontynuował karierę jeszcze przynajmniej przez jeden rok. "Według mnie, Nedved rozegra jeszcze co najmniej jeden sezon. Nie musimy tutaj robić nic specjalnego, po prostu pokażemy mu, jak ważny jest on dla nas. Pavel jest jak bateria, która wymaga tylko lekkiego doładowania"
W zeszłym tygodniu podjęto decyzję o nieprzedłużaniu umowy z Roberto Bettegą, ale Cobolli Gigli jest przekonany, że Juventus nie potrzebuje szukać następcy na to stanowisko: "Czemu mielibyśmy zastąpić kimś Bettegę? Uważam, że trener Claudio Ranieri, dyrektor sportowy Alessio Secco oraz dyrektor generalny Jean Claude-Blanc znakomicie wykonają niezbędną pracę."
Prezydent potwierdził także, że Bianconeri starają się o sprowadzenie obrońcy Realu Saragossa - Gabriela Milito: "Milito jest piłkarzem, który bardzo dobrze by do nas pasował. Złożyliśmy już ofertę, ale jest ona ostateczna. Nie zaoferujemy za niego więcej, mamy w zanadrzu kilka przekonywujących alternatyw."
W międzyczasie, David Trezeguet wydaje się być bardzo bliski zmiany swojego stanowiska i według słów szefa Juve niedługo może dojść do przedłużenia jego umowy: "Czuję, że David jest bliżej nas. Po tygodniu intensywnych negocjacji, myślę, że w przyszłości wciąż będziemy razem."

Ocho. Coś naprawde ciekawego się dzieje. Oby było tak jak mówi Gigli

Źródło: Solojuve.com

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 21:56

Tak trzymaj Pavel!!!!!! on i tak juz jest wielki

Obrazek
michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 21:57

Mam wielka nadzieje ze Nedved nie zakonczy jeszcze kariery.... trzymam kciuki zeby sie udalo :ok: :smile: a co do Treze to bardzo sie ciesze ze jest lepiej i rowniez mam nadzieje ze zostanie :)
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2007, 22:00 przez michal_os, łącznie zmieniany 1 raz.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 21:58

I bardzo dobrze. Oby Gigli się nie mylił. Nedved jeszcze pogra i to nie mało.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:03

Jeśli to prawda to jestem w siódmym niebie :)

Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:44

Jeśli to prawda to znowu będę miał rację 8) hehehe :)

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
paul636

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:52

Jestem przekonany, że Pavel chociaż jeszcze przez ten 1 sezon zostanie. Bez wątpienia będzie jak zawsze jednym z najważniejszych ogniw w drużynie, zapewni też odpowiednią atmosferę zarówno na boisku jak i poza nim, pomoże nowym zawodnikom wkomponować się do zespołu, a, jak sądzę, po udanym sezonie zechce jeszcze raz spróbować zawojować CL i kolejny rok pogra w Juve.

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
Xiao

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:53

Ja mysle ze Pavel pogra jeszcze co najmniej rok :)

SiCiÓśJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 12:59

Mam nadzieje ze zostaniesz z nami!! :lol: !! Pomogles nam wyciagnac sie z dolka wiec i teraz powinienes z nami pozostac!! Wierzymy w Ciebie :dance: :dance:

FORZA_JUVE

JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 13:39

Jestem przekonany, że P.Nedved będzie grał w Juve jeszcze co najmniej rok.
Kto wie czy nie więcej, już jako zmiennik. Myślę, że dla dobra klubu i tą rolę by zaakceptował, choć byłoby mu ciężko, bo jest to prawdziwy i największy jakiego dotąd zna piłka wojownik!!!

MCzad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 01:10

Gdyby Pavel odszedł byłoby to wielkie osłabienie Juventusu :/ Aczkolwiek myśle że trzeba uszanować decyzję Niedźwiadka jaka by nie była...jeśli zatem odejdzie musimy poszukać jego następcy - wg mnie idealnie nadaje się Rafael Van Der Vaart - młody,silny,genialny technicznie,z pomysłem na gre,przebojowy,z dokładnym podaniem i duszą wojownika - jak nic drugi Nedved :-D i tu pojawia się prośba do zarzadu...BŁAGAM SPROWADŹCIE GO !! :pray:

E bianconera la bella signora !!
SiCiÓśJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 16:26

Pięknie tak trzymac!! bez pavla by to nie bylo to samo co bedzie!!! tak jest:D :dance: :dance:

FORZA_JUVE

JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
KefirO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2007, 16:32

Moim zdaniem zostanie niemal na bank chociaż przez jeden sezon. Dlaczego? Ano dlatego, że nie tułał by się cały sezon w Serie B po to żeby sobie odpuścić?! Tak wiem pomógł klubowi ale zapewne ma wielką chęć na scudetto i przy tak dobrej polityce transferowej i podpisaniem kontraktów z naszymi mistrzami jest bliższy pozostania niż odejścia tak sądze :o

Forza Juve !
ODPOWIEDZ