Quiz (Filmy)
- dolores haze
- Juventino
'A właśnie, że tak'?
Właściwie to jestem pewna, to zadam, bo rzeczywiście dostanę jak to ktoś ładnie powiedzial 'banana' i się skończy...

Podpowiedź
Mój avatar, Live 8, Cannes '82
Właściwie to jestem pewna, to zadam, bo rzeczywiście dostanę jak to ktoś ładnie powiedzial 'banana' i się skończy...

Podpowiedź
Mój avatar, Live 8, Cannes '82
excellent! Zapodajesz!Pink Floyd-The Wall
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2007, 22:45 przez dolores haze, łącznie zmieniany 2 razy.
- YoUri`
- Qualità Juventino
Strzał w ciemno, sugerując się avatarem
. Co prawda to jest okładka Dark Side of the Moon, ale moja propozycja to:
Pink Floyd - The Wall
Zagadencja:

Zadajesz 8)

Pink Floyd - The Wall

Zagadencja:

Si :!:Bebik pisze:Ktoś całkiem obcy?

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2007, 10:16 przez YoUri`, łącznie zmieniany 1 raz.
- pajzano
- Juventino
Motel (Vacancy)
Dowód: http://motel.filmweb.pl/Motel+2007+gale ... ,id=223546
Ponownie - premiera fillmu w Polsce dopiero w sierpniu. Teraz czekam, aż ktoś wyjedzie z "Transformerami", które jeszcze nie miały swojej światowej premiery. To by było coś!
A zagadkę dam jutro (tzn. dzisiaj, tylko później).
Dowód: http://motel.filmweb.pl/Motel+2007+gale ... ,id=223546
Ponownie - premiera fillmu w Polsce dopiero w sierpniu. Teraz czekam, aż ktoś wyjedzie z "Transformerami", które jeszcze nie miały swojej światowej premiery. To by było coś!

A zagadkę dam jutro (tzn. dzisiaj, tylko później).
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- YoUri`
- Qualità Juventino
U, hu, hu - chyba mamy do czynienia z lekką hipokryzją ze strony Pana pajzanopajzano pisze:Ponownie - premiera fillmu w Polsce dopiero w sierpniu. Teraz czekam, aż ktoś wyjedzie z "Transformerami", które jeszcze nie miały swojej światowej premiery. To by było coś!

- pajzano
- Juventino
Tak czułem, że ktoś mi ten "Versus" wypomniYoUri` pisze:U, hu, hu - chyba mamy do czynienia z lekką hipokryzją ze strony Pana pajzanopajzano pisze:Ponownie - premiera fillmu w Polsce dopiero w sierpniu. Teraz czekam, aż ktoś wyjedzie z "Transformerami", które jeszcze nie miały swojej światowej premiery. To by było coś!. Jakieś 5 stron wcześniej zadałeś niejaki "Versus" - japońską komedię fantasy, która mało, że nie miała polskiej premiery, to nawet nikt jej nie planował i nie planuje 8) . To chyba trochę inny kaliber niż film, który wchodzi na polskie ekrany za kilka dni/tygodni 8) . Pozdrawiam.

Zagadka:

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- J1897
- Juventino
Hellraiser
Zagadka:

chcę zaznaczyć, że film miał polską premierę w maju.
Podpowiedź:

Zagadka:

PUDŁO!pajzano pisze:Strzelam - Epidemia (Outbreak)

chcę zaznaczyć, że film miał polską premierę w maju.
Podpowiedź:

tak jest, dajesz...KwiAtek pisze:Plaga?
no to pomyśl jeszcze raz:dolores haze pisze:Ha! Plaga też nie miała jeszcze premiery, wiem, bo od trzech dni robię w kinie

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2007, 16:45 przez J1897, łącznie zmieniany 3 razy.
- KwiAtek
- Juventino
Plaga?

Hehe, nie :lol: Film w zdecydowanie innym klimacie 8)minimav pisze:EDIT: strzelam - Inspektor Gadżet? ;>
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007, 20:04 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 2 razy.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- dolores haze
- Juventino
Ha! Plaga też nie miała jeszcze premiery, wiem, bo od trzech dni robię w kinie