Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Cube - fan Juve
- Juventino
Oto co znalazłem w bezdennej otchłani internetu po moich poszukiwaniach 

Jest to obrazek z aukcji włoskiego eBayu. Nie sądzę, że to jest ostateczny projekt, bo skąd by koleś to niby wziął?
Ale może dać nam taką mało wizję, czego mniej-więcej możemy się spodziewać w przyszłym sezonie.
TUTAJ link do większego zdjęcia.
A TUTAJ link do tej aukcji
Jak dla mnie, to ten sponsor jest trochę mało widoczny. Ale może to i dobrze?
EDIT: Zrobiłem na szybko też taki "rysunek poglądowy", jakby to wyglądało

Jest to obrazek z aukcji włoskiego eBayu. Nie sądzę, że to jest ostateczny projekt, bo skąd by koleś to niby wziął?

TUTAJ link do większego zdjęcia.
A TUTAJ link do tej aukcji

Jak dla mnie, to ten sponsor jest trochę mało widoczny. Ale może to i dobrze?

EDIT: Zrobiłem na szybko też taki "rysunek poglądowy", jakby to wyglądało

Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007, 15:44 przez Cube - fan Juve, łącznie zmieniany 2 razy.
- The_Stig
- Juventino
Nawet fajna ta nowa koszulka, ale nie fajne są te czerwone motywy... według mnie powinny być żółte
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- $urfer
- Juventino
Wiele razy było już mówione że logo sponsora będzie wyglądało inaczaj a mianowicie będzie zółte w prostokącie. Chociaż sam nie powiem to niebiekie logo dużo lepsze.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- peste
- Juventino
widac, ze to jakas podroba wsytarczy spojrzec na metke i logo ktore mialo byc zolto niebieskie. zreszta w zeszlym roku ktos sprzedawal cos takiego jako nowe stroje
P.S wie ktos kiedy ma byc oficjalna prezentacja bo Barca MU i Arsenal maja juz nowe stroje ??
P.S wie ktos kiedy ma byc oficjalna prezentacja bo Barca MU i Arsenal maja juz nowe stroje ??
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007, 15:30 przez peste, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pirlo
- Juventino
Prawdopodobna data prezentacji nowych koszulek to 2 lipca. Przynajmniej to jedyna data jaka mozna znalezc w internecie dotyczaca nowych koszulek Juve. A poza tym to ManU nie ma jeszcze oficjalnych koszulek.peste pisze:P.S wie ktos kiedy ma byc oficjalna prezentacja bo Barca MU i Arsenal maja juz nowe stroje ??
A tak prawdopodobnie bedzie sie prezentowac cały stroj Juve.
- szczerbi
- Juventino
Wiele klubów miało te koszulki. Była ona zaprojektowana dla akcji przeciwrasistowkiej :-Dpeste pisze:widac, ze to jakas podroba wsytarczy spojrzec na metke i logo ktore mialo byc zolto niebieskie. zreszta w zeszlym roku ktos sprzedawal cos takiego jako nowe stroje![]()
- rezinho
- Juventino
To z eBayu widac, ze podroba, Przedewszystkim gdzie są nasze 2 złote gwiazdy 
Te sa duzo lepsze, ale tak naprawde to roznia sie od tych z tego sezonu tylko tym, ze są czerwone motywy, herb na srodku i nie maja kolnierzyka..
. Moim zdaniem te, ktore zostana oficjalnie zaprezentowane beda zupelnie inne.

Cris pisze:
Te sa duzo lepsze, ale tak naprawde to roznia sie od tych z tego sezonu tylko tym, ze są czerwone motywy, herb na srodku i nie maja kolnierzyka..

- minimav
- Juventino
Cris pisze:Prawdopodobna data prezentacji nowych koszulek to 2 lipca. Przynajmniej to jedyna data jaka mozna znalezc w internecie dotyczaca nowych koszulek Juve. A poza tym to ManU nie ma jeszcze oficjalnych koszulek.peste pisze:P.S wie ktos kiedy ma byc oficjalna prezentacja bo Barca MU i Arsenal maja juz nowe stroje ??
Ten zestawik jest kozacki