VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nikt sie nie zapomnial, a i komplet pozostaly po juve09 nie jest do rozdysponowania. Juz wczesniej zarezerwowali go sobie darek13/mJaUcViEej wiec prosze ich o kontakt na pw.Szwarou pisze:mysle ze mozna to napisac bo sie organizatorzy zapomnieli
czas dla juve09 sie skonczyl i kto chce to jest jeszcze jeden wolny egzemplarz
A innych uzytkownikow z drugiej tury prosze o wysylanie adresow do mnie na pw bo jak na razie nie dostalem ich od wszystkich.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Odswiezam temat bowiem wlasnie otrzymalem od producenta informacje, ze vlepki przyjda do mnie z okolo tygodniowym opoznieniem (w polowie przyszlego tygodnia)
Przepraszam za zaistniala sytuacje, ale jest ona niezalezna ode mnie. :?
Przez najblizsze 10 dni nie bede mial dostepu do internetu, wiec od razu mowie ze nie bede mial jak odpisywac na ewentualne pytania na pw. Prosze jedynie o przesylanie adresow osoby, ktore jeszcze tego nie uczynily.

Przez najblizsze 10 dni nie bede mial dostepu do internetu, wiec od razu mowie ze nie bede mial jak odpisywac na ewentualne pytania na pw. Prosze jedynie o przesylanie adresow osoby, ktore jeszcze tego nie uczynily.
- Banann
- Juventino
Jestem nowy na forum, przejrzalem kilka psotow z tego tematu i mam kilka pytan:
Czy jest jeszcze możliwośc nabycia vlepek? Ile jest projektów i czy są to te, ktore widnieja w 1 poscie? Ile sztuk jest w zestawie?
Z gory dzieki za odpowiedz...
Czy jest jeszcze możliwośc nabycia vlepek? Ile jest projektów i czy są to te, ktore widnieja w 1 poscie? Ile sztuk jest w zestawie?

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Witamy na forumBanann pisze:Czy jest jeszcze możliwośc nabycia vlepek? Ile jest projektów i czy są to te, ktore widnieja w 1 poscie? Ile sztuk jest w zestawie?

Lista z drugiej tury jest juz zamknieta, ale widząc ilość chętnych to raczej na pewno będzie kolejna tura. Tak, to te projekty, które widnieja w pierwszym poście. Jest ich osiem. Za cene 17zł masz po 25 sztuk każdego wzoru, czyli w sumie 200 vlepek.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Odswiezamy temat, bo w koncu dostalem vlepki :-D Lepiej pozno niz wcale. Ich jakosc patrz pierwsza tura
Niedawno wrocilem tez do domu, wiec postaram sie wszystko ogarnac jak najszybciej. Moge Wam obiecac, ze vlepki zostana wyslane jeszce w tym tygodniu, najprawdopodobniej w srode. Jutro poswiece czas na segregacje vlepek, bo jednak troszeczke ich jest, no i adresowanie kopert, ktore jeszcze pozostaly
Co do trzeciej tury to jesli ktos jest zainteresowany niech pisze do mnie na pw na ile kompletow bylby chetny. (w tytule wiadomosci "III tura vlepek") Wylacznie potwierdzenia na pw beda traktowane jako wyrazenie zainteresowania. Po jakims czasie dam znac czy jest szansa na trzecia serie i jak wyglada liczba zgloszen.
Pozdrawiam

Co do trzeciej tury to jesli ktos jest zainteresowany niech pisze do mnie na pw na ile kompletow bylby chetny. (w tytule wiadomosci "III tura vlepek") Wylacznie potwierdzenia na pw beda traktowane jako wyrazenie zainteresowania. Po jakims czasie dam znac czy jest szansa na trzecia serie i jak wyglada liczba zgloszen.
Pozdrawiam
- Radek_88
- Qualità Juventino
Przegladajac dzisiaj allegro natknalem sie na bardzo ciekawa rzecz :? Mianowicie znalazlem bardzo ciekawa i atrakcyjna aukcje http://www.allegro.pl/item208739757_juv ... z_hit.html
Sprzedajacy jest bardziej znany na jp jako Jarutis. Jak to zobaczylem to mnie zatkalo :shock:
8 vlepek za 5,50zl... no prosze jak sie robi interesy z przedmiotow zakupionych z akcji na jp. Nic tylko pogratulowac.
Od siebie moge jedynie dodac, ze w kolejnych aukcjach tego pana juz nie obslugujemy :naughty:
Poza tym juverm jeszcze wspominal mi cos ze nie wyrazil zgody na publikowanie swojego zdjecia na aukcji, bowiem to jest lamanie praw autorskich
Ale ogolnie to do smiechu nie jest....
Sprzedajacy jest bardziej znany na jp jako Jarutis. Jak to zobaczylem to mnie zatkalo :shock:
8 vlepek za 5,50zl... no prosze jak sie robi interesy z przedmiotow zakupionych z akcji na jp. Nic tylko pogratulowac.

Od siebie moge jedynie dodac, ze w kolejnych aukcjach tego pana juz nie obslugujemy :naughty:
Poza tym juverm jeszcze wspominal mi cos ze nie wyrazil zgody na publikowanie swojego zdjecia na aukcji, bowiem to jest lamanie praw autorskich
Ale ogolnie to do smiechu nie jest....