JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- juveluck
- Juventino
- Martin
- Juventino
nie można tego wrzucić gdzieś indziej? Mam 3 megowe łącze a nawet mi się nie łączy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
był to bynajmniej przedostatni występ - gwiazdy obrony i mistrza rajdów.fruwak pisze:Oskar8 Wysłany: 22.06.2007 10:15:37 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Bynajmniej mój ostatni mecz w barwach poznania.
O co chodzi Oskar???O to,że wyjeżdżasz na wakacje z Pyrowa i po powrocie wracam na jakąś salę,czy to jakaś "głębsza" decyzja?
Ale atak był fatalny.
człowiek przebiegnie -całe boisko z piłka i okazuje sie że wyprzedził napastników - Jak nie mieliście siły biegać to trzeba było się zamienić.
I tak byliście masakrycznie nie skuteczni.
damianowi zamiast liczone gole trzeba liczyć - strząły prosto w bramkarza.
byłby rekordzistą

- damianeq
- Juventino
ojej no wez .... dobrze bronil i tyle .... zaloze sie ze ty bys tego nie obronil:) a pozatym mial szczescie raz poprzeczka i raz po lapach minimalnie nad poprzeczka 
2post
pozatym to bylo takie boisko ze trzeba bylo patrzec na pilke bo spieprzala na lewo i prawo a nie jak stoi bramkarz
to dlatego nie strzelilem tych dwoch ale poprawie sie

2post
a o mocih trzech no w sumie dwoch bramkach nie powieszdamianeq pisze:ojej no wez .... dobrze bronil i tyle .... zaloze sie ze ty bys tego nie obronil:) a pozatym mial szczescie raz poprzeczka i raz po lapach minimalnie nad poprzeczka

pozatym to bylo takie boisko ze trzeba bylo patrzec na pilke bo spieprzala na lewo i prawo a nie jak stoi bramkarz

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2007, 12:52 przez damianeq, łącznie zmieniany 1 raz.
mala rumuneczko
<hahaha>

- damianeq
- Juventino
Oskar8 pisze:był to bynajmniej przedostatni występ - gwiazdy obrony i mistrza rajdów.fruwak pisze:Oskar8 Wysłany: 22.06.2007 10:15:37 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Bynajmniej mój ostatni mecz w barwach poznania.
O co chodzi Oskar???O to,że wyjeżdżasz na wakacje z Pyrowa i po powrocie wracam na jakąś salę,czy to jakaś "głębsza" decyzja?
Ale atak był fatalny.
człowiek przebiegnie -całe boisko z piłka i okazuje sie że wyprzedził napastników - Jak nie mieliście siły biegać to trzeba było się zamienić.
I tak byliście masakrycznie nie skuteczni.
damianowi zamiast liczone gole trzeba liczyć - strząły prosto w bramkarza.
byłby rekordzistą
Oskar nie przedostatnio tylko grasz dalej nie ma ze boli:)
mala rumuneczko
<hahaha>

- Martin
- Juventino
Nie chciałbym być odebrany jako gbur ale chyba wypada abyś rzucił okiem do słownika na używanie słowa "bynajmniej"...Oskar8 pisze: Bynajmniej mój ostatni mecz w barwach poznania.
A można wiedzieć czemu taka decyzja? Opuszczasz Posen? A tak bardzo liczyliśmy na Twoj występ na zlocie
No dzisiaj idzie ok. Ale wczoraj wieczorem były problemy.damianeq pisze:ja sciagnalem bez problemu
Log in: 15.12.1997
- OskarG
- Juventino
czepiasz się martinMartin pisze:Nie chciałbym być odebrany jako gbur ale chyba wypada abyś rzucił okiem do słownika na używanie słowa "bynajmniej"...Oskar8 pisze: Bynajmniej mój ostatni mecz w barwach poznania.
A można wiedzieć czemu taka decyzja? Opuszczasz Posen? A tak bardzo liczyliśmy na Twoj występ na zlocie
No dzisiaj idzie ok. Ale wczoraj wieczorem były problemy.

co do zdjęć to ja dalej nie mogę ich ściągnać niestety.