JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- Tasak
- Juventino
Mamy to :lol:Tharpenio pisze: Później jeszcze gleba prosto na fete/mąke która teorytycznie oznaczała linie. Po owym upadku byłem cały w owej mące (prawdziwy Bianconero, z podkreśleniem "Bianco" - jak to powiedział Tasak)
Proszę zwrócić uwagę jak mimo fatalnej murawy, świetnie z prowadzeniem piłki radzi sobie ten kolo z prawej- juveluck

Reszte fot dam jutro.
- juveluck
- Juventino
Moim faworytem i tak jest to zdjęcie proponuję zwrócić uwagę na zazdrosny wzrok Fruwaka
Reszta również niebawem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- momo
- Juventino
juveluck pisze:Moim faworytem i tak jest to zdjęcie proponuję zwrócić uwagę na zazdrosny wzrok FruwakaReszta również niebawem.
Nie działa mi ten link.
- Tharp

Ja tam widze nawet dwa zazdrosne spojrzenia. Dokładniej to jedno zazdrosne, a drugie w stylu "ja też chcę!"juveluck pisze:Moim faworytem i tak jest to zdjęcie proponuję zwrócić uwagę na zazdrosny wzrok FruwakaReszta również niebawem.
A co do boiska: Sz. p. Bramkarz po meczu mówił coś o boisku na śrudce (śródce? śrutce? jak to się piszę?

... Ale kosztuje 300 zł za 1,5h.
- fruwak
- Juventino
Witam.Oj Juveluck,Juveluck tak od razu na forum muszę się przyznwać,że już od dawna mam na Ciebie ochotę???;-)))))))))Może jakieś kino,wspólny spacer?;-)))Świruj oczywiście,ale zdjęcie faktycznie dobre w moim wykonaniu;-)
- Luciano_Moggi
- Juventino
Kurcze szkoda, że nie mieszkam w Waszej mieścinie. Jeżeli chodzi o relacje z meczu bardzo skromna, to jakby nic ciekawego prócz upadku się nie działo :-D . Martin musisz pobrać jakieś lekcje od Szpakowskiego tak aby następnym razem sprawozdanie miało więcej energii i życia.
BTW: Napewno jest ktoś tutaj na JP z pomorza, konkretniej Trójmiasto? Może i my zoorganizujemy jakiś mecz? 8)
BTW: Napewno jest ktoś tutaj na JP z pomorza, konkretniej Trójmiasto? Może i my zoorganizujemy jakiś mecz? 8)
- fruwak
- Juventino
Powiem Wam szczerze,że największe podziękowania,gratulacje i serce do tego wszystkiego włożył nasz bramkarza,bowiem przybył z innego miasta.Nie wiem z jakiego,ale liczy się sam gest i naprawdę fajnie,że to wszystko odbywa się z taką pasją i radością.Wielkie dzięki Wszystkim za mecz i już nie mogę się doczekać powrotu do Jamesona.Niedziela - godzina 20:30 i takie klasyki,jak:JUVE z:Inter,Milan,Lazio,Roma,Genoa,Sampdoria,Fiorentina,Torino,palce lizać i jakimś kneblem zatkać Juvelucka,bo coś czuję,że będzie Go nosić;-)))Pozdrowionka.
- OskarG
- Juventino
wrażenia.
mecz przeciętny, nudno w cholerę - przestałem 80% meczu. Mogłem sobie książkę wziąć przynajmniej bym się nie nudził.
Bynajmniej mój ostatni mecz w barwach poznania.
Boisko jak boisko grałem na gorszych i na lepszych. Ale jako ze 150 zł za to to fatalna transakcja :p
(więcej nie popełniajmy tego błędu)
mecz przeciętny, nudno w cholerę - przestałem 80% meczu. Mogłem sobie książkę wziąć przynajmniej bym się nie nudził.
Boisko jak boisko grałem na gorszych i na lepszych. Ale jako ze 150 zł za to to fatalna transakcja :p
(więcej nie popełniajmy tego błędu)
- fruwak
- Juventino
Oskar8 Wysłany: 22.06.2007 10:15:37 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
O co chodzi Oskar???O to,że wyjeżdżasz na wakacje z Pyrowa i po powrocie wracam na jakąś salę,czy to jakaś "głębsza" decyzja?
--------------------------------------------------------------------------------
O co chodzi Oskar???O to,że wyjeżdżasz na wakacje z Pyrowa i po powrocie wracam na jakąś salę,czy to jakaś "głębsza" decyzja?
- Martin
- Juventino
Słowo "bynajmniej" jakie pojawiło się w jego poście pozwala sugerować, że mimo tego iż 80% meczu przestał oskar tak naprawdę lubi z nami grac i będzie grał nadal... Mam nadzieję, że się nie myliłem 

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Tasak
- Juventino
Mówisz - masz.Martin pisze:Co z fotkami?
Sorry, że tak długo, ale jestem straaasznie leniwy.
http://rapidshare.com/files/38745335/Fo.rar.html