Jedenastka sezonu 2006/2007
- MaxiLopez
- Juventino
Moim zdaniem to wygląda tak:
---------------------------Boruc------------------------
Daniel Alves----Javi Navarro----Materazzi-----Riise
C. Ronaldo-------Kaka--------Totti----------Malouda
---------Alfonso Alves----Ruud Van Nisterlooy------
Trener: Rafa Benitez
- wojteceek
- Juventino
Szczerze powiem, że nie zaszedłbyś daleko z taką jedenastką. Szczególnie z pomocą na której gra czterech niezwykle ofensywnie usposobionych pomocników, a to odpada na pewno.MaxiLopez pisze:Moim zdaniem to wygląda tak:
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bramka:
- Dida zdażyło mu się w tym sezonie kilka błędów (Milan - Bayern) ale ogólnie sezon może zaliczyć do udanych bardzo dobry występ w finale ligi mistrzów.
Prawa Obrona:
- Damiel Alves doskonale wyszkolony technicznie obronca swietnie uderza rzuty wolne ten sezon bardzo dobry choc mial kontuzje
Środek Obrony:
- Milito doskonale spisywał się w Primera Divison można powiedzieć że wyrósł na prawdziwego lidera Saragossy.
- Boumsong można by napisać że odrodził się w Juve i niepopełniał już tylu błędów co w Newcastle choć to tylko Serie B filar -naszej obrony
Lewa Obrona:
- Pascal Chimbonda no poprostu wspanialy zawodnik spodobala mi sie jego gra w PU. Dobry w ofensywie doskonaly w obronie
Defensywny Pomocnik:
- Tiago tak jest Tiago! doskonaly sezon! Wraz z Lyonem wygral francuska lige ze skladu wygryzl takie tuzy jak: Kim Källström, Jeremy Toulalan[/color]
Prawy Pomocnik:
- Cristiano Ronaldo 3 w klasyfikacji krola strzelcow w Premiership jak na pomocnika to wspaniale poprostu magik
Lewy Pomocnik:
- Clarence Seedorf mimo juz niemlodego wieku wciaz doskonaly w swoim drzblingu bardzo dobre wzstepy w LM
Ofensywny Pomocnik:
- Kaka tutaj chyba nic niemusze pisac...
Prawy Napastnik:
- Rolando Bianchi no poprostu odkrycie roku w Serie A dobrz technicznie silne uderzenie a zarazem precyzyjne zasluguje na gre w pierwszej 11-stce
Lewy Napastnik:
- Diego Milito doskonaly napastnik w tym sezonie udowodnil ze potrafi strzelac bramki wczesniejsze sezony w Genui niebyly dla niego tak udane jak ten w Saragossie. Odrodzil sie!
--------------------------Dida-------------------------
-----Alves---Milito---Boumsong---Chimbonda-----
-------------------------Tiago-------------------------
--------C.Ronaldo------Kaka-------Seedorf---------
---------------------Bianchi Milito---------------------
- Dida zdażyło mu się w tym sezonie kilka błędów (Milan - Bayern) ale ogólnie sezon może zaliczyć do udanych bardzo dobry występ w finale ligi mistrzów.
Prawa Obrona:
- Damiel Alves doskonale wyszkolony technicznie obronca swietnie uderza rzuty wolne ten sezon bardzo dobry choc mial kontuzje
Środek Obrony:
- Milito doskonale spisywał się w Primera Divison można powiedzieć że wyrósł na prawdziwego lidera Saragossy.
- Boumsong można by napisać że odrodził się w Juve i niepopełniał już tylu błędów co w Newcastle choć to tylko Serie B filar -naszej obrony
Lewa Obrona:
- Pascal Chimbonda no poprostu wspanialy zawodnik spodobala mi sie jego gra w PU. Dobry w ofensywie doskonaly w obronie
Defensywny Pomocnik:
- Tiago tak jest Tiago! doskonaly sezon! Wraz z Lyonem wygral francuska lige ze skladu wygryzl takie tuzy jak: Kim Källström, Jeremy Toulalan[/color]
Prawy Pomocnik:
- Cristiano Ronaldo 3 w klasyfikacji krola strzelcow w Premiership jak na pomocnika to wspaniale poprostu magik
Lewy Pomocnik:
- Clarence Seedorf mimo juz niemlodego wieku wciaz doskonaly w swoim drzblingu bardzo dobre wzstepy w LM
Ofensywny Pomocnik:
- Kaka tutaj chyba nic niemusze pisac...
Prawy Napastnik:
- Rolando Bianchi no poprostu odkrycie roku w Serie A dobrz technicznie silne uderzenie a zarazem precyzyjne zasluguje na gre w pierwszej 11-stce
Lewy Napastnik:
- Diego Milito doskonaly napastnik w tym sezonie udowodnil ze potrafi strzelac bramki wczesniejsze sezony w Genui niebyly dla niego tak udane jak ten w Saragossie. Odrodzil sie!
--------------------------Dida-------------------------
-----Alves---Milito---Boumsong---Chimbonda-----
-------------------------Tiago-------------------------
--------C.Ronaldo------Kaka-------Seedorf---------
---------------------Bianchi Milito---------------------

- Mortal Wombat
- Juventino
MaxiLopez pisze:Moim zdaniem to wygląda tak:
Dla mnie bramkarz może być, Alves też, środek to nie wiem, żaden z środkowych mnie nie rzucił jakoś na kolana, lewa obrona w porządku, ale w pomocy dałbym od prawej: Messi, def.pom. Gattuso, of.pom. Kaka, C. Ronaldo, a na ataku Ruud Van Nisterlooy z Tottim, ławki rezerwowej nie chce mi się podawać

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- ArtHur
- Juventino
to miało być śmieszne? Czyli według ciebie Boumsong jest 2 obrońcą na świecie w tym sezonie.DeViLl0o pisze: Boumsong można by napisać że odrodził się w Juve i niepopełniał już tylu błędów co w Newcastle choć to tylko Serie B filar -naszej obrony
- Gotti
- Juventino
Kolega chyba nie oglądał żadnego meczu Juventusu w którym grał Boumsong. Spisywał się bardzo słabo w Serie B, a w pierwszej lidze to lepiej nie myśleć co będzie wyprawiał na środku naszej defensywy.- Boumsong można by napisać że odrodził się w Juve i niepopełniał już tylu błędów co w Newcastle choć to tylko Serie B filar -naszej obrony
- Kamil_on
- Juventino
smajl pisze:Kolega chyba nie oglądał żadnego meczu Juventusu w którym grał Boumsong. Spisywał się bardzo słabo w Serie B, a w pierwszej lidze to lepiej nie myśleć co będzie wyprawiał na środku naszej defensywy.- Boumsong można by napisać że odrodził się w Juve i niepopełniał już tylu błędów co w Newcastle choć to tylko Serie B filar -naszej obrony
Boumsong mial bardzo slaby poczatek sezonu zarowno w lidze jak i w pucharze Wloch. W 2 czesci sezonu Boumsong byl naszym najlepszym obronca ( Zebina rowniez gral dobrze), gdy gral w wyjsciowej jedynastce to Juve tracilo malo bramek ( choc to po czesci duza zasluga Buffona ).
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- darek
- Juventino
CannaDaroo pisze:Moja 11
---------------------------Boruc------------------
Sergio Ramos----Chivu----Lucio-----R.Carlos
Messi-------Kaka----Gatusso---------C. Ronaldo
-------------Totti---Ruud Van Nisterlooy------
Trener: Fabio Capello
Rezerwa:Del Piero.Alfonso Alves.Beckam.Agger[/Boumsong.color].E.Dolha
A R.Carlos co tam robi

- white_wolv
- Juventino
Jesli temat bedzie dazyl do masowego wypisywania "11" to zostanie zamkniety.
Posty bez argumentacji wyboru beda nagradzane.
Posty bez argumentacji wyboru beda nagradzane.
- Nick
- Juventino
jedenastka sezonu trudno powiedziec, ale chwilami dobrze oglądało się:
----------BORUC--------------
ALVES --- MILITO --- HEINZE --- CHIELLINI (ME U 21)
RONALDO --- TIAGO --- SISSOKO --- MALOUDA
------------HUNTELAAR----- REYES ------
----------BORUC--------------
ALVES --- MILITO --- HEINZE --- CHIELLINI (ME U 21)
RONALDO --- TIAGO --- SISSOKO --- MALOUDA
------------HUNTELAAR----- REYES ------
Forza la Juve !
- matekkuba
- Juventino
No to może tak:
Bramka - Gigi, najlepszy bramkarz świata, Juve mu nie jedną bramę, a właściwie jej brak zawdzięcza.
P.O. - Chyba Dani Alves, świetny w ofensywie, w defensywie mniej, ale sezon zdecydowanie lepszy niż chociażby Zambrotta.
O.Ś. - No to Sergio Ramos, bo imponował mi swoim zdecydowaniem i... Nesta.
O.L. - Tutaj może... Giorgio Chiellini, jeden z lepszych LO, a potencjał w nim drzemie.
D.P. - Xabi Alonso zrobił na mnie największe wrażenie.
O.P. - Kaka, najlepszy zawodnik tego sezonu według mnie.
L.P. - Jak dla mnie Pavel jest najlepszym zawodnikiem na tej pozycji, zawsze wkłada 200% siebie w drużynę.
P.P. Messi, motor napędowy Barcelony, przyćmił Ronaldinho zupełnie.
N. Ruud V. N., chyba jako jeden z nielicznych nie stracił formy w Realu :lol:, i może jeszcze Totti, jeden z lepszych sezonów w karierze.
Bramka - Gigi, najlepszy bramkarz świata, Juve mu nie jedną bramę, a właściwie jej brak zawdzięcza.
P.O. - Chyba Dani Alves, świetny w ofensywie, w defensywie mniej, ale sezon zdecydowanie lepszy niż chociażby Zambrotta.
O.Ś. - No to Sergio Ramos, bo imponował mi swoim zdecydowaniem i... Nesta.
O.L. - Tutaj może... Giorgio Chiellini, jeden z lepszych LO, a potencjał w nim drzemie.
D.P. - Xabi Alonso zrobił na mnie największe wrażenie.
O.P. - Kaka, najlepszy zawodnik tego sezonu według mnie.
L.P. - Jak dla mnie Pavel jest najlepszym zawodnikiem na tej pozycji, zawsze wkłada 200% siebie w drużynę.
P.P. Messi, motor napędowy Barcelony, przyćmił Ronaldinho zupełnie.
N. Ruud V. N., chyba jako jeden z nielicznych nie stracił formy w Realu :lol:, i może jeszcze Totti, jeden z lepszych sezonów w karierze.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
@DeViLl0o
Yyy... No cóż... Ja rozumiem, że można lubić Boumsonga, ale nawet powiedzieć, że ten sezon był w jego wykonaniu słaby, to komplement... Natomiast stwierdzenie, że się odrodził w Juve, to dowcip roku.
Moja jedenastka:
Bramka: Buffon - wielokrotnie w tym sezonie pokazał klasę, udowodnił, że jest najlepszy na świecie, tutaj nie mam żadnych wątpliwości.
Prawa obrona: Daniel Alves - potwierdził, że dobre występy w poprzednim sezonie to nie przypadek, nie lubię go, ale szanuję za umiejętności i uważam, że na swojej pozycji jest niezrównany.
Środek obrony 1: Sergio Ramos - objawienie tego sezonu, jeden z najjaśniejszych punktów Realu, naprawdę ogromny talent i już filar obrony reprezentacji Hiszpanii.
Środek obrony 2: John Terry - jeden z niewielu, którzy nie zawiedli w Chelsea, potwierdził, że jest jednym z najlepszych środkowych obrońców na świecie.
Lewa obrona: John Arne Riise - wysoka, równa forma już od kilku lat, naprawdę solidny zawodnik, nigdy nie zawodzi.
Prawa pomoc: Cristiano Ronaldo - wprawdzie przegrał indywidualny pojedynek z Kaką, ale bez wątpienia jest numerem 2 na świecie, a elegancji w grze Brazylijczyk może mu tylko pozazdrościć
Środek pomocy1: Kaka - najlepszy piłkarz sezonu, tutaj nie ma żadnych dyskusji, tylko dzięki niemu Milan wygrał LM, bo według mnie jako drużyna wcale na to nie zasłużył.
Środek pomocy2: Steven Gerrard - prawdziwy wojownik i lider Liverpoolu, zasłużenie nosi opaskę kapitana, kiedy trzeba, potrafi wziąć na siebie ciężar gry.
Lewa pomoc Ryan Giggs - prawdziwy renesans formy, mimo 34 lat nic nie stracił ze swej dynamiki, lider MU.
Atak1: Wayne Rooney - tworzy zabójczy duet z Cristiano Ronaldo, razem są nie do zatrzymania.
Atak2: Leo Messi - jeden z najlepszych zawodników Barcy, kiedy R10 i Eto'o zawodzili, on godnie ich zastępował.
Yyy... No cóż... Ja rozumiem, że można lubić Boumsonga, ale nawet powiedzieć, że ten sezon był w jego wykonaniu słaby, to komplement... Natomiast stwierdzenie, że się odrodził w Juve, to dowcip roku.
Moja jedenastka:
Bramka: Buffon - wielokrotnie w tym sezonie pokazał klasę, udowodnił, że jest najlepszy na świecie, tutaj nie mam żadnych wątpliwości.
Prawa obrona: Daniel Alves - potwierdził, że dobre występy w poprzednim sezonie to nie przypadek, nie lubię go, ale szanuję za umiejętności i uważam, że na swojej pozycji jest niezrównany.
Środek obrony 1: Sergio Ramos - objawienie tego sezonu, jeden z najjaśniejszych punktów Realu, naprawdę ogromny talent i już filar obrony reprezentacji Hiszpanii.
Środek obrony 2: John Terry - jeden z niewielu, którzy nie zawiedli w Chelsea, potwierdził, że jest jednym z najlepszych środkowych obrońców na świecie.
Lewa obrona: John Arne Riise - wysoka, równa forma już od kilku lat, naprawdę solidny zawodnik, nigdy nie zawodzi.
Prawa pomoc: Cristiano Ronaldo - wprawdzie przegrał indywidualny pojedynek z Kaką, ale bez wątpienia jest numerem 2 na świecie, a elegancji w grze Brazylijczyk może mu tylko pozazdrościć

Środek pomocy1: Kaka - najlepszy piłkarz sezonu, tutaj nie ma żadnych dyskusji, tylko dzięki niemu Milan wygrał LM, bo według mnie jako drużyna wcale na to nie zasłużył.
Środek pomocy2: Steven Gerrard - prawdziwy wojownik i lider Liverpoolu, zasłużenie nosi opaskę kapitana, kiedy trzeba, potrafi wziąć na siebie ciężar gry.
Lewa pomoc Ryan Giggs - prawdziwy renesans formy, mimo 34 lat nic nie stracił ze swej dynamiki, lider MU.
Atak1: Wayne Rooney - tworzy zabójczy duet z Cristiano Ronaldo, razem są nie do zatrzymania.
Atak2: Leo Messi - jeden z najlepszych zawodników Barcy, kiedy R10 i Eto'o zawodzili, on godnie ich zastępował.