"Juventus Membership"!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W dniu dzisiejszym swoją działalność uruchomił ekskluzywny fanklub, udzielający kibicom dostępu do świata zniżek, prezentów i usług ‘made in Juventus’. Idąc za przykładem FC Barcelony, Manchesteru United czy Realu Madryt, Juventus jako pierwszy we Włoszech oferuje specjalny program członkowstwa skierowany do fanów Starej Damy.
Nazwano go „Juventus Membership”: program założony w celu pogłębiania więzi pomiędzy kibicami a klubem, skierowany do szerokiej społeczności i otwarty na każdego nowego członka. Łatwo dołączyć do klubu, można to zrobić poprzez tradycyjną pocztę (formularz na stronie) lub przez Internet. To zupełnie nowy wymiar w kibicowaniu Juventusowi i dzieleniu się swą pasją. Wszystko to umożliwi nowo powstała strona internetowa www.juventusmember.com, gdzie fani będą mogli porozmawiać o swojej miłości do Starej Damy, powymieniać poglądy i spostrzeżenia, poczytać blog Maxa Pisu, pobrać gry i zdjęcia, a także znaleźć informacje, w jaki sposób skontaktować się bezpośrednio z piłkarzami i zarządem.
CZŁONKOWSTWO
Fani Juve mają do wyboru dwie opcje członkowstwa: „Member” (członek zwykły) oraz „Special” (rodzaj konta VIP).
Obie zapewnią fanom specjalne oferty oraz zniżki przy zakupach: członek „Member” będzie mógł wybrać dla siebie darmowy prezent (standardowa karta członkowska, osobisty certyfikat, zdjęcie drużyny z autografami, dwutygodniowy newsletter). Zwykły członek otrzyma ponadto dostęp do specjalnych internetowych stron członkowskich oraz osobisty adres e-mail.
Drugi z rodzajów członkowstwa poza wymienionymi przywilejami otrzyma dodatkowo większy wachlarz promocyjnych usług do wyboru, włączając duże zniżki na bilety meczowe (pojedyncze, karnety), zniżki na miesięcznik „Hurrà Juventus", zniżki przy zaabonowaniu Juventus Channel, dostęp do prywatnych członkowskich witryn internetowych, specjalne oferty od sponsorów klubu oraz wstęp do ekskluzywnych konkursów członkowskich.
Możesz zapisać się do ”Juventus Membership” drogą pocztową (przez wydrukowanie i wysłanie kuponu dostępnego na www.juventus.com) na adres: Juventus F.C., Casella Postale 1074, 10125, Torino, razem z pokwitowaniem wpłaty składki członkowskiej na nr konta: 81522708, Juventus F.C. SpA). Można również stać się członkiem klubu przez Internet, w odpowiedniej sekcji na stronie juventusmember.com. Wszyscy członkowie muszą zaakceptować etyczną umowę przypominającą im o wartościach powiązanych z Juventusem oraz o zasadach, które dały początek temu śmiałemu przedsięwzięciu.
STRONA INTERNETOWA
Strona internetowa www.juventusmember.com, która będzie w pełni dostępna tylko dla członków klubu, ma stać się nowym wirtualnym domem Starej Damy. Będzie ona podzielona na sześć głównych działów: „Io sono Juventino” (Jestem kibicem Juventusu) (część strony, gdzie fani będą mogli wysyłać sobie wiadomości, zdjęcia, ustawić własny profil, komentować notki na blogach sławnych fanów Juve, takich jak komik Max Pisu, oglądać wywiady z pracownikami Juventusu – tylko dla członków „Special” – oraz ofiarować coś dla internetowego muzeum klubu, gdzie eksponaty będą otrzymywane od kibiców), Mementus (sekcja, gdzie fani będą mogli opisywać swoje specjalne i niezapomniane chwile z Juve, poprzez opowieści, zdjęcia i pliki video), Juventinity (część zadedykowana młodszym fanom, gdzie znajdą się gry i kolorowanki), Juvedonna (specjalna sekcja zadedykowana paniom). Dział w całości poświęcony kobietom, które mogą tam znaleźć informacje o robieniu zakupów, o problemach innych kobiet oraz o przedmiotach przydatnych przeciętnej Juvefance. Ostatnie dwa działy to Juventime (najbardziej interaktywna część strony dla kibiców, zawierająca gry, ankiety, dział download, archiwum, etc.) oraz Juvematch (newsy, użyteczne infomacje odnośnie do meczów wyjazdowych i dużo, dużo innych).
http://www.solojuve.com/oficjalny/ruszy ... rship!.php
NO no ciekawa inicjatywna na zblizenie Juve z kibicami.
Takie członkostwo mogłoby się przydać osobą wyjeżdżającym na mecze chociaż mowa tu akurat o koncie VIP, które może być dosyć drogie więc suma sumarum w przypadku JuvePoland to są około dwa mecze na sezon więc ta opłacalność pozostawała by wiele do życzenia...wogole jeszcze nie doszedłem ile kosztują te poszczegolne rodzaje członkostwa...ale jak wspomniałem sama inicjatywa jest okej, chociaż jak sądze na Polskie biedne kieszenie to nie wznieci zbytniego natarcia na takowe członkostwo.

Nazwano go „Juventus Membership”: program założony w celu pogłębiania więzi pomiędzy kibicami a klubem, skierowany do szerokiej społeczności i otwarty na każdego nowego członka. Łatwo dołączyć do klubu, można to zrobić poprzez tradycyjną pocztę (formularz na stronie) lub przez Internet. To zupełnie nowy wymiar w kibicowaniu Juventusowi i dzieleniu się swą pasją. Wszystko to umożliwi nowo powstała strona internetowa www.juventusmember.com, gdzie fani będą mogli porozmawiać o swojej miłości do Starej Damy, powymieniać poglądy i spostrzeżenia, poczytać blog Maxa Pisu, pobrać gry i zdjęcia, a także znaleźć informacje, w jaki sposób skontaktować się bezpośrednio z piłkarzami i zarządem.
CZŁONKOWSTWO
Fani Juve mają do wyboru dwie opcje członkowstwa: „Member” (członek zwykły) oraz „Special” (rodzaj konta VIP).
Obie zapewnią fanom specjalne oferty oraz zniżki przy zakupach: członek „Member” będzie mógł wybrać dla siebie darmowy prezent (standardowa karta członkowska, osobisty certyfikat, zdjęcie drużyny z autografami, dwutygodniowy newsletter). Zwykły członek otrzyma ponadto dostęp do specjalnych internetowych stron członkowskich oraz osobisty adres e-mail.
Drugi z rodzajów członkowstwa poza wymienionymi przywilejami otrzyma dodatkowo większy wachlarz promocyjnych usług do wyboru, włączając duże zniżki na bilety meczowe (pojedyncze, karnety), zniżki na miesięcznik „Hurrà Juventus", zniżki przy zaabonowaniu Juventus Channel, dostęp do prywatnych członkowskich witryn internetowych, specjalne oferty od sponsorów klubu oraz wstęp do ekskluzywnych konkursów członkowskich.
Możesz zapisać się do ”Juventus Membership” drogą pocztową (przez wydrukowanie i wysłanie kuponu dostępnego na www.juventus.com) na adres: Juventus F.C., Casella Postale 1074, 10125, Torino, razem z pokwitowaniem wpłaty składki członkowskiej na nr konta: 81522708, Juventus F.C. SpA). Można również stać się członkiem klubu przez Internet, w odpowiedniej sekcji na stronie juventusmember.com. Wszyscy członkowie muszą zaakceptować etyczną umowę przypominającą im o wartościach powiązanych z Juventusem oraz o zasadach, które dały początek temu śmiałemu przedsięwzięciu.
STRONA INTERNETOWA
Strona internetowa www.juventusmember.com, która będzie w pełni dostępna tylko dla członków klubu, ma stać się nowym wirtualnym domem Starej Damy. Będzie ona podzielona na sześć głównych działów: „Io sono Juventino” (Jestem kibicem Juventusu) (część strony, gdzie fani będą mogli wysyłać sobie wiadomości, zdjęcia, ustawić własny profil, komentować notki na blogach sławnych fanów Juve, takich jak komik Max Pisu, oglądać wywiady z pracownikami Juventusu – tylko dla członków „Special” – oraz ofiarować coś dla internetowego muzeum klubu, gdzie eksponaty będą otrzymywane od kibiców), Mementus (sekcja, gdzie fani będą mogli opisywać swoje specjalne i niezapomniane chwile z Juve, poprzez opowieści, zdjęcia i pliki video), Juventinity (część zadedykowana młodszym fanom, gdzie znajdą się gry i kolorowanki), Juvedonna (specjalna sekcja zadedykowana paniom). Dział w całości poświęcony kobietom, które mogą tam znaleźć informacje o robieniu zakupów, o problemach innych kobiet oraz o przedmiotach przydatnych przeciętnej Juvefance. Ostatnie dwa działy to Juventime (najbardziej interaktywna część strony dla kibiców, zawierająca gry, ankiety, dział download, archiwum, etc.) oraz Juvematch (newsy, użyteczne infomacje odnośnie do meczów wyjazdowych i dużo, dużo innych).
http://www.solojuve.com/oficjalny/ruszy ... rship!.php
NO no ciekawa inicjatywna na zblizenie Juve z kibicami.
Takie członkostwo mogłoby się przydać osobą wyjeżdżającym na mecze chociaż mowa tu akurat o koncie VIP, które może być dosyć drogie więc suma sumarum w przypadku JuvePoland to są około dwa mecze na sezon więc ta opłacalność pozostawała by wiele do życzenia...wogole jeszcze nie doszedłem ile kosztują te poszczegolne rodzaje członkostwa...ale jak wspomniałem sama inicjatywa jest okej, chociaż jak sądze na Polskie biedne kieszenie to nie wznieci zbytniego natarcia na takowe członkostwo.
No to wychodzi na to , że konto member po przeliczeniu na złotówki to bodajże będzie miało równowartość członkostwa w JuvePoland Club w zależności od kursu, ale na ten moment chyba takGildor pisze:Special Member : 36 euroMoonk pisze:W...wogole jeszcze nie doszedłem ile kosztują te poszczegolne rodzaje członkostwa...
Member : 12 euro
http://www.juventusmember.com/Registrat ... t_ita.aspx
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2007, 16:45 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gildor
- Juventino
Special Member : 36 euroMoonk pisze:W...wogole jeszcze nie doszedłem ile kosztują te poszczegolne rodzaje członkostwa...
"W logice tkwi zawsze pierwiastek nudy." - Fiodor Dostojewski
- blackrider85
- Juventino
wychodzi okolo 50zl za Member to nie nawet tak drogo tylko czy to jest roczna skladka czy miesieczna??Gildor pisze:Special Member : 36 euroMoonk pisze:W...wogole jeszcze nie doszedłem ile kosztują te poszczegolne rodzaje członkostwa...

- Bobeknaklo
- Juventino
super. duzo fajnych rzeczy. moze bym sie nawet na "membera" zapisal ale po wlosku tylko ta strona? jak po angielsku to MOZE bym sie zapisal ale po wlosku...
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
wersja angielska jest w budowie;] nie wiem kiedy można się jej spodziewać, ale pewnie niedługoBobek1991 pisze:super. duzo fajnych rzeczy. moze bym sie nawet na "membera" zapisal ale po wlosku tylko ta strona? jak po angielsku to MOZE bym sie zapisal ale po wlosku...
chyba nie ma znaczenia...bo nic takiego nie wyczytałem, a po włosku trochę umiemnaros pisze:Ile lat trzeba mieć aby móc dołączyć do tego fan klubu??
wydaje mi się , że takie składki w takich klubach to zawsze są roczne..raczej na 100% tak jestSiara85 pisze: wychodzi okolo 50zl za Member to nie nawet tak drogo tylko czy to jest roczna skladka czy miesieczna??ciekawa inicjatywa
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2007, 17:04 przez Moonk, łącznie zmieniany 3 razy.
- juveluck
- Juventino
Żadnego. Członkostwem w Juventus Membership nie zapewniasz sobie gwarancji biletu ani nie umożliwisz sobie wyjazdu na mecz.VariaTH pisze:A czy ten Juventus Membership ma jakiś związek z Juventus Club DOC?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- blackrider85
- Juventino
czy ktos bedzie sie zapisywal do tego clubu? jesli ktos by chcial zaplacic przelewem bankowym to wystraczy wpisac ten numer konta i wszystkie potrzebne dane i juz po sprawie ? czy jakies dodatkowe rzeczy trzeba robic ??Moonk pisze:wersja angielska jest w budowie;] nie wiem kiedy można się jej spodziewać, ale pewnie niedługoBobek1991 pisze:super. duzo fajnych rzeczy. moze bym sie nawet na "membera" zapisal ale po wlosku tylko ta strona? jak po angielsku to MOZE bym sie zapisal ale po wlosku...chyba nie ma znaczenia...bo nic takiego nie wyczytałem, a po włosku trochę umiemnaros pisze:Ile lat trzeba mieć aby móc dołączyć do tego fan klubu??wydaje mi się , że takie składki w takich klubach to zawsze są roczne..raczej na 100% tak jestSiara85 pisze: wychodzi okolo 50zl za Member to nie nawet tak drogo tylko czy to jest roczna skladka czy miesieczna??ciekawa inicjatywa

- tabo89
- Juventino
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
Niestety taka kolej rzeczy, jeśli w dzisiejszych czasach klub chce się liczyć w grze o najwyższe stawki to musi posiadać duże zaplecze finansowe. Śladami hiszpańskich i angielskich klubów Juve zaczyna szukać kasy wśród kibiców, jakby nie było, źródła wielkich pieniędzy.
Zobaczymy co tam ciekawego będzie, pewnie się zrobi zrzutę w kilka osób na jedno konto
Zobaczymy co tam ciekawego będzie, pewnie się zrobi zrzutę w kilka osób na jedno konto
- DamKam
- Juventino
Czy ja wiem czy można to tak nazwaćDiego pisze:Jak dla mnie to zwykłe robienie ludzi w bambuko i zdzieranie z nich pieniędzy.

- The_Stig
- Juventino
Ja się zapisuje, ale jak wyjdzie angielska stronka, bo po włosku nie umiemXD Fajnie że Juve nareszcie stworzyło oficjalny fanklub.
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!