JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- M.
- Juventino
Kawalarz.Martin pisze:No rewelacja to nie jest
Optymista.Martin pisze:Mam nadzieję, że jak sie upadnie na piach to to będzie piach a nie zbity piach
Figlarz.Martin pisze:bo fotka numer 6 pokazuje jakie to fajne kwiatki tam można spotkać.
Na początku pomyślałem, że zdjęcia od Tasaka to jakaś kpina, żart. A tu proszę, takie pole w środku Poznania. Moim skromnym zdaniem moglibyśmy zrezygnować z rezerwacji - jestem niemalże pewien, że nikt tam nie będzie grał :lol: . Ale ja oczywiście przyjadę, twardym trzeba być.
A tu jeszcze kolega przesłał mi zdjęcia tego boiska, które pokazywałem wczoraj:
www.biathlon.org.pl/bartek/boisko5.jpg
www.biathlon.org.pl/bartek/boisko6.jpg
Radzę zwrócić uwagę na gumę widoczną na fotografii nr 6. Dzięki niej warunki panujące na tym boisku przypominają prawdziwą murawę.
A gdzie znajduje się ten obiekt? W samym centrum Przeźmierowa. Mam do niego jakieś 250 metrów, co idealnie mi odpowiada. Oczywiście o cenie wynajmu nie mam na razie zielonego pojęcia, bo do tej pory wiedza ta była mi całkowicie zbędna. Wpadłem z kolegą na pomysł zorganizowania meczu pomiędzy reprezentacją JP a jego kolegami ze szkoły (VI LO w Poznaniu). Jedyny możliwy teoretyczny termin to przyszły tydzień (bo teraz to za wcześnie, a potem za późno, wiadomo zresztą). Znalazłoby się z 7, 8 chętnych (boisko jest nieco mniejsze od wymiarowego)?
:roll:
- El Nino
- Juventino
ja tez sie pisze jakby co
a to boisko w Przemierowie to chyba podobna nawierzchnia do tego na srodce.. czyli kozacka no tylko ze nie jest to centrum Poznania czyli nie wiadomo czy wszyscy beda mogli dojechac

a to boisko w Przemierowie to chyba podobna nawierzchnia do tego na srodce.. czyli kozacka no tylko ze nie jest to centrum Poznania czyli nie wiadomo czy wszyscy beda mogli dojechac
- Martin
- Juventino
Z chęcią bym zagrał. Szkopuł w tym, że reprezentacja Jp bez trenera jest niczym dziecko błądzące w ciemnościach. Mi przyszły tydzień nie pasuje. Chyba że będzie to poza weekendem.
Ale o szczegółach pogadamy jutro po meczu. Żeby tylu samo zeszło z boiska co na nie weszło
Ale o szczegółach pogadamy jutro po meczu. Żeby tylu samo zeszło z boiska co na nie weszło

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Alexa Del Piero
- Juventino
Podobnie wygląda boisko na moim osiedlu i jest darmowe. Jedyny problem to załatwić siatki na bramki.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- damianeq
- Juventino
nio chyba ze wlasnie placisz za siatki ..... te 150 zl heh bo to co widze na zdjeciach to ja nie wiem tego nawet nie idzie nazwac boiskiem
ja tez postawia u siebie na lace dwie bramki i bede bral po 100 zl
zagracie u mnie mam taniej 

mala rumuneczko
<hahaha>

- Pawciosss
- Juventino
U nas w sumie wcale gorszego boiska nie ma, brak siatek, ale z tyłu jest płot i nie trzeba daleko latac. No i nie ma piachu... Ja tego nie załatwiałem, a zgodziłem się jeszcze przed zmianą boiska, więc kłócić się nie będę. Jak zagramy to już nic się nie stanie, ale następnym razem to można lepiej przewertować te wszystkie boiskadamianeq pisze:nio chyba ze wlasnie placisz za siatki ..... te 150 zl heh bo to co widze na zdjeciach to ja nie wiem tego nawet nie idzie nazwac boiskiemja tez postawia u siebie na lace dwie bramki i bede bral po 100 zl
zagracie u mnie mam taniej

- Martin
- Juventino
Sorry, że tak wyszło. Gdybyśmy już w piatek wiedzieli, że boisko na rusa jest zajęte pewno byśmy w weekend wykombinowali coś innego a tak trzeba było podjąć szybką decyzję.
Szczerze mówiąc jak byłem tam dwa lata temu to wydawało mi się, że boisko jest lepsze... No ale nie oczekujmy tutaj nie wiadomo jakiej murawy.
Wg pani z TKKF boisko zostało dopuszczone przez jakieś tam "ministerstwo sportu" i ciągle ktos tam gra.
Poza tym tak jak mówił fruwak. Są lepsze boiska ale też i gorsze.
Szczerze mówiąc jak byłem tam dwa lata temu to wydawało mi się, że boisko jest lepsze... No ale nie oczekujmy tutaj nie wiadomo jakiej murawy.
Wg pani z TKKF boisko zostało dopuszczone przez jakieś tam "ministerstwo sportu" i ciągle ktos tam gra.
Poza tym tak jak mówił fruwak. Są lepsze boiska ale też i gorsze.
Log in: 15.12.1997
- fruwak
- Juventino
Witam.Panowie skończmy w tym tygodniu te narzekania!Boisko jest bardzo kiepskie,ale akurat będą pasować do naszych umiejętności;-)Następnym razem załatwimy lepsze,ale teraz postarajmy się już cieszyć tym,że dzisiaj wieczorem się spotkamy,pogadamy,pokopiemy piłkę i wypocimy alkohol z poprzedniego weekendu;-)))Do zobaczenia wieczorkiem.