Poznań - zrzuta na piłkę Juve?
- juveluck
- Juventino
Powiemy twojej mamie ty pieprznięty dzieciaku.Henqo pisze:Oddając głos byłem gotowy złożyć się na piłkę, a teraz już nie jestem. I co z tym zrobimy ? :roll:Martin pisze: PROSZĘ O ODDAWANIE GŁOSÓW TYLKO TE OSOBY, KTÓRE SĄ GOTOWE ZŁOŻYĆ SIĘ NA PIŁKĘ

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
Piłkę kupiłem. Ponieważ nie było czarnej wziąłem tą:

Liczę, że do środy mi przyślą. Przygotujcie się zatem na zrzutę już w środę.
Ps. Okazało się, że po zakupie tej piłki na ISS nie ma już żadnej - ta była ostatnia.
Martin, Venomik, juveluck, Madzia:), Virus[Mauro], Tasak, Alexa Del Piero, adi130, fruwak, damianeq, Tharpenio
Jeśli to będą te osoby to wychodzi po 11 zł za osobę. Nie widzę jednak w tym gronie Oskara, Pawciosssa, a liczę, że i oni się zrzucą. Wtedy wyjdzie po 9,50 czyli w zaokrągleniu po 10

Liczę, że do środy mi przyślą. Przygotujcie się zatem na zrzutę już w środę.
Ps. Okazało się, że po zakupie tej piłki na ISS nie ma już żadnej - ta była ostatnia.
Martin, Venomik, juveluck, Madzia:), Virus[Mauro], Tasak, Alexa Del Piero, adi130, fruwak, damianeq, Tharpenio
Jeśli to będą te osoby to wychodzi po 11 zł za osobę. Nie widzę jednak w tym gronie Oskara, Pawciosssa, a liczę, że i oni się zrzucą. Wtedy wyjdzie po 9,50 czyli w zaokrągleniu po 10

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- PrzemoJuve
- Juventino
ja sie tez dorzuce:)powinienem byc w srode:)
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja nie z Poznania ale wtrące się
Po co kupować piłkę w internecie? W Poznaniu jest chyba jakiś sklep Nike gdzie spokojnie kupicie sobie piłke... Możecie pójść nawet razem 

- OskarG
- Juventino
Musze cię zawieść nie zrzucę się, dlatego też nie brałem udział w głosowaniu.Martin pisze:Jeśli to będą te osoby to wychodzi po 11 zł za osobę. Nie widzę jednak w tym gronie Oskara, Pawciosssa, a liczę, że i oni się zrzucą. Wtedy wyjdzie po 9,50 czyli w zaokrągleniu po 10
niby marne 10 zł - ale cóż chwilowo jestem na dużym minusie więc niestety.
- Martin
- Juventino
Mamy piłkę. Przed chwilą dotarła. Jutro zatem giercujemy nowiutką piłką Juve. Damianeq! ty masz zakaz strzelania w celu przebicia jej. :d
Zatem osoby, ktore się deklarowały są proszone o przyniesienie jutro 10 złotych (oprócz 7 na boisko).
Zatem osoby, ktore się deklarowały są proszone o przyniesienie jutro 10 złotych (oprócz 7 na boisko).
Log in: 15.12.1997
- Alexa Del Piero
- Juventino
Protestuje :!:Martin pisze:Damianeq! ty masz zakaz strzelania w celu przebicia jej. :d
On musi jeszcze strzelić 18 goli

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !