JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- Martin
- Juventino
Czy to jest aktualne? Bo na razie mamy 13 osób w tym dwóch bramkarzy czyli teoretycznie 1 zmiana. Trochę mało...Tharpenio pisze: Ze sobą wezme kumpla, z którego jest dobry prawy/ofensywny pomocnik, ew. napadzior.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- fruwak
- Juventino
Witam.Ja oczywiście bez zmian - gram!;-)))Mam ochotę na duże boisko choć grałem w życiu chyba tylko raz.Za to między zawodnikami biegałem te 90 minut prawie 300 razy...;-)))A więc trzeba kiedyś zobaczyć jak to jest być Nimi!;-)))
- mesju
- Qualità Juventino
Tak sobie myślę, że jeśli będzie brakować zawodników, to ja ewentualnie mogę zrezygnować z bramki na rzecz obrony (najlepiej chyba środek, ewentualnie prawa). Mam nadzieję, że sobie poradzę.
Zagram tam, gdzie mnie trener wystawi. Muszę tylko wiedzieć czy targać ze sobą bramkarski strój
Zagram tam, gdzie mnie trener wystawi. Muszę tylko wiedzieć czy targać ze sobą bramkarski strój

- Martin
- Juventino
Kolejne ustalenia
Koszt wynajęcia boiska 150 złotych
Będzie szatnia i prysznice
Miejsce na mapce:

Co do bramkarzy
Ich bramkarz po ostatnim meczu ma rękę w gipsie. Dlatego Wojtek śmignie do nich a Maciej będzie bronił u nas. Tym samym. Nie mamy już nikogo na zmianę (bo Diego jeszcze nie potwierdził).
Koszt wynajęcia boiska 150 złotych
Będzie szatnia i prysznice
Miejsce na mapce:

Co do bramkarzy
Ich bramkarz po ostatnim meczu ma rękę w gipsie. Dlatego Wojtek śmignie do nich a Maciej będzie bronił u nas. Tym samym. Nie mamy już nikogo na zmianę (bo Diego jeszcze nie potwierdził).
Czyli musisz ze sobą wziąć strój.mJaUcViEej pisze: Zagram tam, gdzie mnie trener wystawi. Muszę tylko wiedzieć czy targać ze sobą bramkarski strój
- Alexa Del Piero
- Juventino
No to znamy wynikMartin pisze:Dlatego Wojtek śmignie do nich a Maciej będzie bronił u nas.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Tasak
- Juventino
No czyli pięknie, można powiedzieć ze gram na swoich śmieciach, bo na to boisko mam 3 minuty drogi
Prysznice oczywiście są... Nie wiem czy pamiętacie, ale dwa lata temu to właśnie tam się spotkaliśmy na zlocie, tylko my graliśmy na sztucznej, a boski wymiarowe jest 10 metrów dalej... A sam stan boiska jest bardzo kiepski... Środkiem rozpościera się ...piasek. A po bokach koszmarne gródki... Przynajmniej jak ostatnio tam grałem to Właście tak się sytuacja miała...

- Martin
- Juventino
@adi: bez przesady. O 21:30 jest jeszcze mega jasno. Weź pod uwagę, że za parę dni jest przesilenie letnie i obecnie dni są bardzo długie.
@pawciosss: co będzie to będzie. Za mało jest czasu, żeby załatwiać na śródce. Zobaczymy jak będzie i następny mecz zagramy najwyżej na śródce.
@Tasak: jestes w stanie zrobic jakies fotki na jutro?
@pawciosss: co będzie to będzie. Za mało jest czasu, żeby załatwiać na śródce. Zobaczymy jak będzie i następny mecz zagramy najwyżej na śródce.
@Tasak: jestes w stanie zrobic jakies fotki na jutro?
- mesju
- Qualità Juventino
Czy jest już znana godzina rozpoczęcia meczu? Zbieramy się gdzieś w ustalonym miejscu czy od razu na boisku? Robimy jakiś oficjalny trening przed spotkaniem?
I najważniejsze: ile dostaniemy za transfer naszego goalkeepera do przeciwnika?
I najważniejsze: ile dostaniemy za transfer naszego goalkeepera do przeciwnika?

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak ja wam zazdroszczę.... :płaczę:
Ja tu w Tomaszowie ani jednego prawdziwego fana Juve nie znam, a wy... i jeszcze mecz... ehh, czemu sie nie urodziłem u was
A tak bym chciał zagrać... ahh...
Ja tu w Tomaszowie ani jednego prawdziwego fana Juve nie znam, a wy... i jeszcze mecz... ehh, czemu sie nie urodziłem u was
A tak bym chciał zagrać... ahh...