Mauro Camoranesi - do środka !
- cezar
- Juventino
szczerbi napisał:
Juve nie może grać w środku dwoma pomocnikami defensywnymi.
Ja to widzę tak w środku pomocy Frings ( oczywiście jak nie przyjdzie Gilberto Silva z Arsenalu) no i ofensywny Diego.
No i takiego nam potrzeba. Tylko, że rozgrywającego Werderu chce kupić równiez Barcelona, Real i ValenciaDiego jest bardzo ofensywny

Juve nie może grać w środku dwoma pomocnikami defensywnymi.

Ja to widzę tak w środku pomocy Frings ( oczywiście jak nie przyjdzie Gilberto Silva z Arsenalu) no i ofensywny Diego.

Juve na zawsze w moim sercu...
- Ventura
- Juventino
Myśle że Camor bardzo dobrze sprawdziłby się na środku... aczkolwiek wtedy kto na prawą? Marco? nie jestem przekonany- Brak mu dynamiki!... jeśli Camora dać do środka to trzeba koniecznie sprowadzić dobrego prawego pomocnika!... ale troche większego formatu niż Hasan Sali... (mimo całej sympatii) Chociaż aktualnie Bośniak jest w dobrej formie- ale ile pociągnie?.. i te jego 31 czy ile on tam ma... STANOWCZE NIE!... mi się marzy Nelson z Benficy(chociaż aktualnie gra na prawej obronie ale w pomocy spoko by się sprawdził)
- cezar
- Juventino
Ventura napisał:
Mi się marzy na prawą pomoc Malouda lub Ribery. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego...
mi się marzy Nelson z Benficy(chociaż aktualnie gra na prawej obronie ale w pomocy spoko by się sprawdził)
Mi się marzy na prawą pomoc Malouda lub Ribery. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego...
- Mati
- Juventino
Bardziej skłaniał bym się ku opinii cezara jednak mi na prawej pomocy najbardziej marzy się ... Camoranesi !cezar pisze:Ventura napisał:mi się marzy Nelson z Benficy(chociaż aktualnie gra na prawej obronie ale w pomocy spoko by się sprawdził)
Jest wyśmienity i nie ma sensu przenosić go do środka.
A Riberego widziałbym jako środkowego rozgrywającego, bo przecież występuje również na tej pozycji.
- cezar
- Juventino
Jak już piszemy o rozgrywających to ja już teraz proponuje wykupić z Realu pewnego zawodnika. Nazywa się Enzo Zidane i jest to syn Wielkiego Zizou
Lekcje młody Zizou pobierał u tatusia, z tego co wiem gra on niemal identycznie jak tatuś strzela mnóstwo bramek ( więcej niż stary Zidane strzelał) no i ma niemal identyczny drybling.
Ma on chyba 12 lat ale nie jestem pewny.

Lekcje młody Zizou pobierał u tatusia, z tego co wiem gra on niemal identycznie jak tatuś strzela mnóstwo bramek ( więcej niż stary Zidane strzelał) no i ma niemal identyczny drybling.
Ma on chyba 12 lat ale nie jestem pewny.

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Wykupmy jeszcze wszystkich potomków płci męskiej Maradony... :?
- Bobeknaklo
- Juventino
nie mozna tak eksperymentowac! jestem pewien ze camoranesi gralby w srodku nie lepiej niz paro! przeciez jego glowny atut to dynamika i zwinnosc. nie moze grac w srodku!!! nie ma co porownywac! trzeba sciagnac jakiegos nominalnego srodkowego!!!
- Mati
- Juventino
Trenerzy Juventusu sprawili przez kilka ostatnich lat, że kibice Juve nawet nie wiedzą że środkowi pomocnicy powinni być dynamiczni i zwinniBobek1991 pisze:nie mozna tak eksperymentowac! jestem pewien ze camoranesi gralby w srodku nie lepiej niz paro! przeciez jego glowny atut to dynamika i zwinnosc. nie moze grac w srodku!!! nie ma co porownywac! trzeba sciagnac jakiegos nominalnego srodkowego!!!

Właśnie takiego kogoś potrzeba nam do środka, najlepiej gdyby sklonować Camoranesiego i grał by w środku i na skrzydle

Ale najpierw trzeba zatrzymać go w Juventusie !
- DamKam
- Juventino
A mnie tam jest obojętnie czy Camor będzie środkowym czy też bocznym pomocnikiem- najważniejsze żeby po prostu dobrze grał
Jakoś nigdy szczególnie nie zwracałem uwagi na to, czy zawodnik ma w rubryczce, czy też jest pokazany w zestawieniu przed meczowym na tej czy też innej pozycji. Pomocnik to pomocnik
No dobra, zdarzają się zawodnicy, którzy są mniej wszechstronni i biegają np. tylko na flankach czy wręcz nie opuszczają środka boiska. Ale wydaje mi się, że Camor należy do takich graczy, których można zobaczyć praktycznie w każdej części placu gry, przeznaczonej dla pomocnika oczywiście. I takie jest moje zdanie na ten temat 

- matinho28
- Juventino
Czytałem, że Camoranesi już nie zagra w juve w przyszłym sezonie jego agent chciał podwyżki dla niego do 2,1 mln funtów czyli o 400 tys. f. więcej a klub daje tylko 71 tys. f. Uważam że działaczy robią źle tak zaniżając mu stawkę przecież to jest obecnie jeden z najlepszych zawodników JUVE. Piszcie co o tym myślicie
matinho
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
matinho28
100% sie z Tobą zgadzam ja tez odpisując na to iż prawa strona aktualnie jest mocno obsadzona pisałem, że Mauro równie dobrze może grać na środku i w meczach w Serie B kiedy tam grał faktycznie ładnie to wyglądało. Te zarobki, które chciałby Mauro również nie są żadne wygórowane i podpisanie z nim kontraktu powinno być ważnym elementem powrotu Juve na szczyt. I mielibyśmy wszechstronnego Mauro, który grać może i na prawej i w środku +prawa strona obsadzona i Almiron na środku też już prawie jest wię ofensywa w ten o to prosty sposób zostaje wzmocniona, a zając się przede wszystkim obroną, defensywną pomocą może teraz alb za rok również lewą i jeszcze w tym roku gdyby odszedł David i Zalayeta napastnika kupić klasowego.
100% sie z Tobą zgadzam ja tez odpisując na to iż prawa strona aktualnie jest mocno obsadzona pisałem, że Mauro równie dobrze może grać na środku i w meczach w Serie B kiedy tam grał faktycznie ładnie to wyglądało. Te zarobki, które chciałby Mauro również nie są żadne wygórowane i podpisanie z nim kontraktu powinno być ważnym elementem powrotu Juve na szczyt. I mielibyśmy wszechstronnego Mauro, który grać może i na prawej i w środku +prawa strona obsadzona i Almiron na środku też już prawie jest wię ofensywa w ten o to prosty sposób zostaje wzmocniona, a zając się przede wszystkim obroną, defensywną pomocą może teraz alb za rok również lewą i jeszcze w tym roku gdyby odszedł David i Zalayeta napastnika kupić klasowego.