Kompilacja pt. "Polska biało-czerwoni"
- Alex17tbg
- Juventino
Kompilacja pt. "Polska biało-czerwoni" mojego autorstwa.
Zapraszam do zasysania. Mile widziane komentarze
Jesteś na tym forum wystarczająco długo, żeby wiedzieć, że temat ten powinien znaleźć się w innym miejscu. Tym razem bez kartki, ale radzę dokładniej czytać opisy pokojów./Martin
Zapraszam do zasysania. Mile widziane komentarze

Kod: Zaznacz cały
http://www.sendspace.com/file/dh3pm5
- tabo89
- Juventino
sciagnalem ale chyba cos jest z nia nie tak. otwiera sie i nie leci film tylko jest orzełek czały czas. jak przewine to tez nie ma nic wiecej.
edit:
a jednak to w ALLPlayerze tylko nie poszlo a w Windows Media Player jest juz wporzasiu
film trwa 4,17 min i jest dosc ciekawy. muzyka to "Do boju Polsko" M.Torzewskiego.
moze ogladajac wspomniec sobie kilka dawniejszych bramek polaków i mysle ze wart obejrzec :-D
edit:
a jednak to w ALLPlayerze tylko nie poszlo a w Windows Media Player jest juz wporzasiu
film trwa 4,17 min i jest dosc ciekawy. muzyka to "Do boju Polsko" M.Torzewskiego.
moze ogladajac wspomniec sobie kilka dawniejszych bramek polaków i mysle ze wart obejrzec :-D
- Fifarulez
- Juventino
No jak zwykle ALex17tbg stworzył coś spoko :-D Taki jedyny minusik(ale mały)- mogłeś dać kilka jakichś starszych bramek, wiem, że trudno je znaleźć, ale myślę, że wartobyłoby dodać je do kompilacji. Moja ocena:9/10