Juventus - The King Back!
- Makoto
- Qualità Juventina
Łał, fajna kompilacja. Jak na twoją drugą to naprawdę udana(musisz mieć talent ukryty
, albo ćwiczysz dużo
). Bramki są fajnie dobrane, w jednym miejscu zrobiłabym troszkę inaczej z dograniem do muzyki; podoba mi się za to ogół ujęć:zróżnicowane i wesołe. Muzyka też b.pasuje do klipu.
Twórz dalej
. Myślę, że będzie z tego coś dobrego
. A serio, pokuś się o jakąś kompilację, która wbije nas wszystkich w podłogę na długo. Myślę, że warto poświęcić więcej czasu jednej pracy, niż , jak wiele osób robi, rozmieniać się na drobne. Powodzenia!

Twórz dalej

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- $urfer
- Juventino
Ja bym prosił o zapodanie jednej i drugiej kompilacj na rapida czy na jakis inny server zeby mozna było zasać na twardziela.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Bobeknaklo
- Juventino
dobra, juz wrzuciłem
- NeBu
- Juventino
No więc ja jako taki sobie poprostu patrzacz (widz to sie chyba nazywa po polskiemu...) szczerze mówiąc wole kompilacje z narracją. Nie moge powiedzieć, że niemiło sie oglądało, bo przypomnieć sobie te piękne chwile miło było. Pracuj ciężko, w pocie czoła, wypracuj swój styl a może dorównasz kiedyś mistrzom
i narody zapamiętają twoje imie (ja na przykład pamiętam, że przy Lordzie Juve można sobie popłakać (przy jego kopilacjach tak dla uściślenia), jak oglądam twórczość mJaUcViEej to mi w pewnym momencie zawsze serce do gardła z wrażenia podskakuje, a "opowieść" o Nedvedzie Bukola to już klasyka, wszystkie moje koleżanki to widziały...). Powodzenia

'this crazy shine it never lets you die'
- LordJuve
- Juventino
Praca jak na poczatek nie jest zła, może sie podobac, choć może też odrzucać od monitora...ja wiem, jak to jest, kiedy sie zaczyna i mnie nie odrzuca a nawet myśle, że masz duże szanse na to, że kiedyś - a raczej szybciej niż kiedyś - dorównasz mistrzom(ukłony w twoją strone NeBu, ale coś czuje, że już niedługo nie nazwiesz mnie wiecej "mistrzem").
Naucz sie tylko chować loga stacji i inne niepotrzebne w pracy tego typu rzeczy a bedziesz juz prawie w domu...reszta przyjdzie z czasem.
Powodzenia :!:
Naucz sie tylko chować loga stacji i inne niepotrzebne w pracy tego typu rzeczy a bedziesz juz prawie w domu...reszta przyjdzie z czasem.
Powodzenia :!:
- Bobeknaklo
- Juventino
qUIET pisze:To daj link do ściągnięcia![]()
Kompilacja bardzo mi się podobała dlatego chce sobie ściągnąć na dysk
http://rapidshare.com/files/35042945/th ... k.wmv.html
jest w pierwszym poscie
- Maly_Bytovia
- Juventino
tak wogóle dosyc fajna ale troszke nudna:( caly czas bramki i tylko bramki ....mogles dac jakie interwencje buffona albo niewiem no np: jak sie cieszyli po wejsci spowrotem do SERIE A albo na poczatku tabele koncowa SERIE B i takie tam duperele bo samew brak\mki nuda:Palbo jak sie trener cieszy z jakiegos zwycienstwa takie tam:P zycze sukcesów
- moj filmik o antonio puercie