Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- JuveFilip_8_
- Juventino
Racja... Niebieskie logo lepsze duzo 

- LBaLin
- Juventino
Tamoil wygladal jak dotad najgorzej i nie sadze zeby nowe logo mialo szanse je przebic...
Zreszta co za roznica - wazne zeby po tym sezonie na koszulke wrocila tarcza 8)
Zreszta co za roznica - wazne zeby po tym sezonie na koszulke wrocila tarcza 8)
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2007, 20:17 przez LBaLin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dagmara
- Juventino
Rzeczywiście, nie spojrzałam na datęmJaUcViEej pisze:Chyba czegoś nie doczytałaś
Wiem o tym, że ma być inne, ale zawsze może coś się zmenić (oby). I jak już pisałam wyżej, nie widziałam daty.swiergot pisze:Już nie wspominając, że logo sponsora będzie zupełnie inne.
Czytałam też dość niedawno, że bramkarski strój ma być czerwony i w domowych tez ma być trochę czerwonych elementów. Większych szczegółów nie chciało mi się szyfrować ze słownikiem, bo przecież to i tak TYLKO przypuszczenia.
- swiergot
- Juventino
http://img461.imageshack.us/img461/664/immaginelb0.jpg
Nie wiem na ile to jest wymysł jakiegoś kibica, a na ile oparte na "przeciekach".
Nie wiem na ile to jest wymysł jakiegoś kibica, a na ile oparte na "przeciekach".

- naros
- Juventino
swiergot pisze:http://img461.imageshack.us/img461/664/immaginelb0.jpg

O Boże.. oby to był jakiś wymysł. To wygląda okropnie. Herb powinien być na sercu znaczek nike żółty i reszta chyba by uszła. :roll:

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Kamex22
- Juventino
swiergot pisze:http://img461.imageshack.us/img461/664/immaginelb0.jpg
nie wiem czy to specjalnie czy nie ale raczej znaczek nike bedzie zolty. i po co to czerwone na ramieniu? poprawcie mnie jesli sie myle ale raczej z czerwonym mamy malow spolnego co innego roz
- Cube - fan Juve
- Juventino
Świetnie umieszczone logo sponsora, też miałem pomysł, żeby było wokół niego białe obramowanieswiergot pisze:http://img461.imageshack.us/img461/664/immaginelb0.jpg

Mam nadzieję, że koszulki na sezon 07/08 będą podobne do przedstawionej przez Swiergota

- CzarnyZkultury
- Juventino
jak dobrze pamietam to w 1999 roku byly na czerwono nazwiska i nie bardzo to mi sie podobalo (za ciemny kolor do czarnego). zloty bardziej pasuje do naszych paskow! ogolnie koszulka bardzo podobna do tej z tego sezonu, szkoda tylko ze chca zrezygnowac z kolnierzykaswiergot pisze:Zapomniałem dodać, że nazwisko i numer zawodnika też maja być czerwone.

- Koziołek
- Juventino
Tragiczne... Krój nieciekawy ( kołnierzyki fajne ) ten kolor znaczka i ta wstawka na rękawie beznadziejne. Mam nadzieję że to tylko wymysł.
- Mati
- Juventino
Czy tylko mnie na tym forum wygląd koszulek nie robi zupełnie żadnej różnicy
?
Nie przeszkadzało by mi gdyby biegali w zwykłych podkoszulkach, byle się różnić od rywala i były to wygodne stroje
.Ale może ja dziwne poglądy mam 

Nie przeszkadzało by mi gdyby biegali w zwykłych podkoszulkach, byle się różnić od rywala i były to wygodne stroje

- Giacobbneri
- Juventino
Logo na tych zdjęciach wygląda jakby ktoś je dodał w photoshopie
Ale przyzwyczaimy się . Ja tam nie będę narzekał jak taka koszulka będzie się kojarzyć z pierwszym scudetto po calciopoli