chusta Juve
- Sajan
- Juventino
Duzo jest szalikow w interneci Juve i koszulek i innych tego typu rzeczy a poszukuje osobiscie chusty juve kto zna lub wie gdzie moge dostac taka chusta prosze o napisanie .
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Sajan
- Juventino
wiem gdzie mozna juz dostac chucty juve ale tylko od 10 sztuk. Sam tego bym nie kupił a moze na forum znajdzie sie co najmniej 10 osob ktore chcialyby w swojej kolekcji miec chuste juve.
Jezeli ktos chcialby taka chucta to mam propozycje bo zapewne mi nie zaufa sporo ludzi
ale mozna znalesc jedna osobe i ktora mogla by sie tym zainteresowac i ktorej ufaja ludzie wiec napewno ktos moglby to zamowic nawet z przed wczesnym zaplaceniem jezeli nie mialby z czego wylozyc
Prosze pisac . 
Jezeli ktos chcialby taka chucta to mam propozycje bo zapewne mi nie zaufa sporo ludzi

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- $Mały$
- Juventino
ja z kolei namiętnie poszukuje oryginalnej flagi juve ( takiej żeby móc w pokoju powiesic:-D ) więc gdyby tak ktoś sie podjoł organizacji kupna tego gadżetu dla większej liczby chętnych to byłbym NIEWYOBRAŻALNIE wdzięczny 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Taki gadżet najłatwiej dostać w JuveStore, więc będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż JPC lub ktoś prywatnie będzie wybierać się do Turynu/Włoch.
- LBaLin
- Juventino
Patrz na allegro bo czesto tam bywaja....$Mały$ pisze:ja z kolei namiętnie poszukuje oryginalnej flagi juve ( takiej żeby móc w pokoju powiesic:-D ) więc gdyby tak ktoś sie podjoł organizacji kupna tego gadżetu dla większej liczby chętnych to byłbym NIEWYOBRAŻALNIE wdzięczny
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolega $Mały$ pyta się o oryginalną flagę, ja osobiście takiej na allegro jeszcze nigdy nie widziałem.LBaLin pisze:Patrz na allegro bo czesto tam bywaja....$Mały$ pisze:ja z kolei namiętnie poszukuje oryginalnej flagi juve ( takiej żeby móc w pokoju powiesic:-D ) więc gdyby tak ktoś sie podjoł organizacji kupna tego gadżetu dla większej liczby chętnych to byłbym NIEWYOBRAŻALNIE wdzięczny
- LBaLin
- Juventino
To fakt nie ma na niej napisu ze jest z JuvestoreSiewier pisze:Kolega $Mały$ pyta się o oryginalną flagę, ja osobiście takiej na allegro jeszcze nigdy nie widziałem.LBaLin pisze:Patrz na allegro bo czesto tam bywaja....$Mały$ pisze:ja z kolei namiętnie poszukuje oryginalnej flagi juve ( takiej żeby móc w pokoju powiesic:-D ) więc gdyby tak ktoś sie podjoł organizacji kupna tego gadżetu dla większej liczby chętnych to byłbym NIEWYOBRAŻALNIE wdzięczny

- -Lucas-
- Juventino
- LBaLin
- Juventino
Na tej ze sklepiku jest pewnie Made in P.R.C-Lucas- pisze:Za to Made in China na pewno jestLBaLin pisze:To fakt nie ma na niej napisu ze jest z JuvestoreSiewier pisze:
Kolega $Mały$ pyta się o oryginalną flagę, ja osobiście takiej na allegro jeszcze nigdy nie widziałem.

- Sajan
- Juventino
nawiozujac do tematu to takowa chusta wynosi 12 zł i chcialem zamowic z:
http://www.ultrastyl.prv.pl/
- LBaLin
- Juventino
Myslalem ze juz jest jakis konkretny projekt...SAJAN pisze:nawiozujac do tematu to takowa chusta wynosi 12 zł i chcialem zamowic z:
Jak ta chusta ma wygladac? Masz jakis pomysl?
Dopytales czy za 10 sztuk sprzedadza po 12 pln?
- Sajan
- Juventino
tak jak pisze sztuka 12 zl no i myslalem o tym ze biala bedzie najlepiej wygladac z wysrodkowanym herbem JUVE.LBaLin pisze:Myslalem ze juz jest jakis konkretny projekt...SAJAN pisze:nawiozujac do tematu to takowa chusta wynosi 12 zł i chcialem zamowic z:
Jak ta chusta ma wygladac? Masz jakis pomysl?
Dopytales czy za 10 sztuk sprzedadza po 12 pln?
Pisałem z Siewier i powiedzial ze za jakis miesiac moze takie cos wziasc na siebie.Poniewaz Adminowi zaufa wiecej ludzi. Wiec jezeli nie znajdzie sie nikt wczesniej to poczekamy z cierpliwoscia