Poznań - zrzuta na piłkę Juve?
- IGI
- Juventino
Ten sam material, ten sam producent wiec i jakosc pewnie ta sama ;] A czy nie lepiej byloby Wam zrobic ankiete, ktora pilke kupic, a pozniej w ktorym sklepie?Martin pisze:Piłki są od różnych producentów (różne ceny) więc nie mamy 100% gwarancji, że jakość ich też jest taka sama.IGI pisze:Wtrace sie troche ;]
Dajac 3 takie same pilki w ankiecie, automatycznie zwiekszacie mozliwosc kupna pilki nr 1...
Jezeli mialbym Wam doradzic, bo oczywiscie sie nie dorzuce, wybral bym pilke nr 2,3,4, jest dobrze wykonana, i trzyma sie nogi.

- LBaLin
- Juventino
- JuveFilip_8_
- Juventino
a ja bym wam radzil kupic cos czym naprawde gra sie tak jak na boiskach wszystkich swiatowych lig 
http://www.allegro.pl/item206049266_nik ... nowa_.html
Gra sie ta piłka SWIETNIE!!! Wujek z Hiszpanii przyslal mi 2, jedna na sprzedaz a druga dla mnie...
Gra sie nia naprawde inaczej niz pilkami nawet po 120zl... jak sprobojecie to zdziwicie sie jak ona lata

http://www.allegro.pl/item206049266_nik ... nowa_.html
Gra sie ta piłka SWIETNIE!!! Wujek z Hiszpanii przyslal mi 2, jedna na sprzedaz a druga dla mnie...
Gra sie nia naprawde inaczej niz pilkami nawet po 120zl... jak sprobojecie to zdziwicie sie jak ona lata

- adi130
- Juventino
po co nam pro piłka...fajnie sie taką gra ale i tak taka za 120 jest przecież bardzo dobra
@Juveluck - różni sie troche. Materiałem i tym że ma jedną czy dwie łatki 10-cio ścienne co podobno zmienia jej własciwosci lotne. Ale taka prawda że nam chodzi bardziej o identyfikowanie się z klubem a nie graniem profesjonalnym.
Pozatym wydaje mi się że kolega troche zaspamił 

@Juveluck - różni sie troche. Materiałem i tym że ma jedną czy dwie łatki 10-cio ścienne co podobno zmienia jej własciwosci lotne. Ale taka prawda że nam chodzi bardziej o identyfikowanie się z klubem a nie graniem profesjonalnym.

- IGI
- Juventino
Ta pod numerem 2,3,4 ma 6 latek dziesieciosciennych ;]adi130 pisze:po co nam pro piłka...fajnie sie taką gra ale i tak taka za 120 jest przecież bardzo dobra![]()
@Juveluck - różni sie troche. Materiałem i tym że ma jedną czy dwie łatki 10-cio ścienne co podobno zmienia jej własciwosci lotne. Ale taka prawda że nam chodzi bardziej o identyfikowanie się z klubem a nie graniem profesjonalnym.Pozatym wydaje mi się że kolega troche zaspamił

- centek
- Juventino
ja pewnie tej pilki nigdy nawet nie kopne ale wydaje mi sie ze bylyby lepsze wyniki gdybyscie grali pilka z tym niebieskim smarkiem interu... Sam sobie chyba taka kupie :twisted: i na roladowanie zlosci, kopac w mur ;P

- Chiellini3
- Juventino
jak dla mnie to wiekszosc wiary tu troche przesadza z tym ze nigdy by nie kopneli pilki Juventusu ja osobiscie bylbym dumny z faktu ze mam pilke z moim ukochanym herbem i kolejny gadzet klubowy i nie chodzi tu o to ze nie chcial bym jej kopnac tylko bym kopal ile sil z usmiechem na ustach i nie dlatego ze nie szanuje barw Juventusu ale wrecz odwrotnie a pomyslcie sobie co pomysleli by o mnie koledzi albo przechodnie ktorzy zobaczyli by mnie idacego na boisko na Winogradach z pilka interu pod pacha boze blee co oni by sobie wtedy pomysleli przeciez na ten herb moglbym tylko pluc
i szczerze nie wzial bym tego nawet do reki spalil bym sie ze wstydu sory ze nie glosuje ale z prostej przyczyny bo sie nie złoże i z wami nie gram tlyko taka mala sugestia pozdrawiam 

- Martin
- Juventino
Zebrałem głosy, tylko nie wiem czy teraz mam ściagać kasę od wszystkich, którzy głosowali a nie są z Poznania
Biorąc pod uwagę osoby z Poznania wyniki prezentują się następująco:
Piłka 1
Martin, Venomik, juveluck, Madzia:), Virus[Mauro], Tasak, Alexa Del Piero
Piłka 2,3,4
adi130, fruwak, damianeq, Tharpenio
A o to wyniki, tych, ktorzy byli nieuprawnieni do głosowania. I co teraz Panowie? Co macie nam do powiedzenia? Zapłacicie?
Piłka 1
azidg (Dąbrowa Górnicza), NeBu (Radom)
Piłka 2,3,4
naros (Skępe), Henqo (Torino), Eric master (Kazimierz Biskupi), Hristov (Biłgoraj), Basiek (Koshaolin), wit_juve (Żerków City), SAJAN (z odległej galaktyki...), Patryk (Kłodzko), 368lukasz (?), Push3k (?), filippo0 (Kraków)
EDIT: mamy problem bo piłka jest niedostępna. A jeszcze wczoraj była...

Biorąc pod uwagę osoby z Poznania wyniki prezentują się następująco:
Piłka 1
Martin, Venomik, juveluck, Madzia:), Virus[Mauro], Tasak, Alexa Del Piero
Piłka 2,3,4
adi130, fruwak, damianeq, Tharpenio
A o to wyniki, tych, ktorzy byli nieuprawnieni do głosowania. I co teraz Panowie? Co macie nam do powiedzenia? Zapłacicie?
Piłka 1
azidg (Dąbrowa Górnicza), NeBu (Radom)
Piłka 2,3,4
naros (Skępe), Henqo (Torino), Eric master (Kazimierz Biskupi), Hristov (Biłgoraj), Basiek (Koshaolin), wit_juve (Żerków City), SAJAN (z odległej galaktyki...), Patryk (Kłodzko), 368lukasz (?), Push3k (?), filippo0 (Kraków)
EDIT: mamy problem bo piłka jest niedostępna. A jeszcze wczoraj była...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013