JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- Tasak
- Juventino
Wojtek sie zgodził (ten bramkarz
) więc mamy bramkarza.
Widzę, że wszyscy preferują ofensywny football, więc ja w ostatteczności, mogę zagrać, na prawej obronie...
PS
Fruwak, Wojtek i ja też chłodzimy Ci już czteropaczek (jakie piwko lubisz?
) No chyba, że nie jest Ci po drodze na winogrady, tudzież, nie masz już 2 miejsc, to znajdziemy alternatywny środek lokomocji :-D

Widzę, że wszyscy preferują ofensywny football, więc ja w ostatteczności, mogę zagrać, na prawej obronie...
PS
Fruwak, Wojtek i ja też chłodzimy Ci już czteropaczek (jakie piwko lubisz?

Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2007, 14:56 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Martin
- Juventino
Z tymi co gramy w każdy czwartek. Tyle, że będzie ich więcejfruwak pisze:HeyHo.A z kim w ogóle będziemy grać ten "sparing"?;-)))

Ale nas też

Przypominam o koszulkach. Gramy wszyscy w pasiakach! Ktoś nie ma to mówić, wyciągnę z magazynu

Wstępne ustawienia:
Ustawienie podstawowe
_____________Damianeq___Juveluck______________
___Oskar8____adi130____Pawciosss___Diego______
__________________Martin______________________
____Tasak________Venomik__________Fruwak______
__________________Wajtek______________________
Ławka: Tharpenio, Camoranesi16,
Ustawienie w ataku
_______Damianeq___________Juveluck____________
___Oskar8_______Pawciosss__________Diego______
_________adi130____________Martin_____________
____Tasak________Venomik__________Fruwak______
_________adi130__Juveluck___Pawciosss_________
___Oskar8___________________________Diego_____
____________Venomik_____Martin________________
____Tasak___________________________Fruwak____
__________________Wajtek______________________
Proszę się tego nauczyć bo na boisku musi być widoczna konsekwencja taktyczna

PS. Jutro pierwszy trening

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- fruwak
- Juventino
Moje subiektywne zdanie na temat pozycji tych zawodników,których znam;-)))Powtarzam subiektywne,a trener i tak bierze wszystko na siebie;-)))W większości się zgadza z tym co Martin przedstawiłeś i po kolei:
1) ja sie dopasuję - mogę grać naprawdę wszędzie - atak raczej odpada,bo ja mam taki nawyk,że zawsze będę się cofał
2) Martin - bez dwóch zdań środek - ofensywno-defensywnie
3) Pawcioss - moim zdaniem środek
4) Venomik - obrona - pozycja w tej formacji bez znaczenia, ale obrona bez dwóch zdań
5) Oskar - wydaje mi się,że chyba jednak obrona (we trzech z tyłu:ja,Venomik i Oskar i bramkarz może sobie kupić czteropak piwa:-)))
6) Juveluck - tutaj moim zdaniem skrzydłowy - wchodzący do ataku.Uważam,że Juveluck ma za dużo powera w sobie,aby stać na szpicy-On ma zadatki na to,aby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> od 16-tki do 16-tki z przewagą zadań ofensywnych;-)
Nie wiem oczywiście jak Inni Juventini grają,więc za dużo nie mogę powiedzieć-opisałem tylko tych co znam.I pamiętajmy o jednej,podstawowej zasadzie:"PIŁKA MOŻE PRZEJŚĆ,ZAWODNIK NIE...";-)))
Mam nadzieję,że brak przepisu o spalonym nie spowoduje bałaganu na boisku-wyjdzie w praniu za pierwszym razem.
1) ja sie dopasuję - mogę grać naprawdę wszędzie - atak raczej odpada,bo ja mam taki nawyk,że zawsze będę się cofał
2) Martin - bez dwóch zdań środek - ofensywno-defensywnie
3) Pawcioss - moim zdaniem środek
4) Venomik - obrona - pozycja w tej formacji bez znaczenia, ale obrona bez dwóch zdań
5) Oskar - wydaje mi się,że chyba jednak obrona (we trzech z tyłu:ja,Venomik i Oskar i bramkarz może sobie kupić czteropak piwa:-)))
6) Juveluck - tutaj moim zdaniem skrzydłowy - wchodzący do ataku.Uważam,że Juveluck ma za dużo powera w sobie,aby stać na szpicy-On ma zadatki na to,aby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> od 16-tki do 16-tki z przewagą zadań ofensywnych;-)
Nie wiem oczywiście jak Inni Juventini grają,więc za dużo nie mogę powiedzieć-opisałem tylko tych co znam.I pamiętajmy o jednej,podstawowej zasadzie:"PIŁKA MOŻE PRZEJŚĆ,ZAWODNIK NIE...";-)))
Mam nadzieję,że brak przepisu o spalonym nie spowoduje bałaganu na boisku-wyjdzie w praniu za pierwszym razem.
- OskarG
- Juventino
Ale ja mam powera do bieganie przecież (max 5 minut)fruwak pisze: 5) Oskar - wydaje mi się,że chyba jednak obrona (we trzech z tyłu:ja,Venomik i Oskar i bramkarz może sobie kupić czteropak piwa:-)))

A może zagramy jak Juve 2 defensywnymi pomocnikami

fruwak pisze: 6) Juveluck - tutaj moim zdaniem skrzydłowy - wchodzący do ataku.Uważam,że Juveluck ma za dużo powera w sobie,aby stać na szpicy-On ma zadatki na to,aby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> od 16-tki do 16-tki z przewagą zadań ofensywnych;-)
Fruwak ale ogolne założenie jest przecież ze my robimy 2 ataki 2 gole i nie mamy już sił wiec sie bronimy i gramy też jak Juve za Capello DŁUGIE PODANIA

- Tasak
- Juventino
Ja proponuję zagrać od początku meczu baaardzo ofensywnie, wtedy wszyscy będą mieli dużo siły, może się uda ze dwa-trzy gole strzelić... A jak już zmęczymy w tym ataku w dziesięciu, to cały mecz bronimy wyniku, będzie to brzydki football, ale cóż :twisted:
A tak poważnie to uważam, że każdy kto gra na co dzień w jakimś klubie da sobie radę kondycyjnie... I myślę, że nie będzie problemu z taktyką, wystarczy każdego odpowiednio umotywować :twisted:
A tak poważnie to uważam, że każdy kto gra na co dzień w jakimś klubie da sobie radę kondycyjnie... I myślę, że nie będzie problemu z taktyką, wystarczy każdego odpowiednio umotywować :twisted:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Boisko
Boisko (wg mnie) nie jest aż takie duże, coś jak to na różanej. Nawierzchnia jest dość dobra, nie zapiaszczona, nie ślizga się. Płot dość wysoki, da sie powiesić flagę. Bramki średniej wielkości (ten koleś na fotce ma jakieś 165cm), bez siatek.
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/345f9296a1383f80.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19355cfa4e306f0f.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b233a70c30bb3cc2.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0907bd8c745d5988.html
chyba, że wolicie to
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d080933822c3c1e.html
P.S.Jeśli chodzi o mnie to duuużo lepsze boisko jest na osiedlu Rusa (obok Lecha dla niezorientowanych).
EDIT
Martin pomylił osiedla :rotfl:
Jutro zrobie nowe fotki
Boisko (wg mnie) nie jest aż takie duże, coś jak to na różanej. Nawierzchnia jest dość dobra, nie zapiaszczona, nie ślizga się. Płot dość wysoki, da sie powiesić flagę. Bramki średniej wielkości (ten koleś na fotce ma jakieś 165cm), bez siatek.
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/345f9296a1383f80.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19355cfa4e306f0f.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b233a70c30bb3cc2.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0907bd8c745d5988.html
chyba, że wolicie to
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d080933822c3c1e.html
P.S.Jeśli chodzi o mnie to duuużo lepsze boisko jest na osiedlu Rusa (obok Lecha dla niezorientowanych).
EDIT
Martin pomylił osiedla :rotfl:
Jutro zrobie nowe fotki

Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2007, 16:08 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- fruwak
- Juventino
To pierwsze boisko to jest powierzchniowo,jak na sali,czyli gramy po 5-6-ciu,a to drugie to pole,na którym co najwyżej krówki można wpuścić,a i tak będą musiały uważać,aby sobie nóg nie połamać;-)))Chociaż Wam powiem,że na "Bundeslidze" (klasa "B" seniorów) czasami jest jeszcze gorzej...;-)))
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jeśli możesz to weź cyfre i zrób kilka fotek tego boiska z rusa (oczywiście tego obok bertiVenomik pisze:Hmm... nie ywgląda mi to na boisko gdzie da sięgrać 11 na 11...
Sam się może przejdę wieczorem, jak mi się będzie chciało.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !