Kto mistrzem w sezonie 2007/08?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Przy którym klubie pod koniec następnego sezonu będzie widniała cyferka 1?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Krystian Walkiewicz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 19:49

NOtowania bukmacherów na przyszły sezon są już dostępne, co ciekawe według nich realne szanse na tytuł maja 4 zespoły - wiadomo jakie:

https://www.bwin.com/betsnew.aspx?SportID=4

Nalezy po lewej stronie znalezc "Włochy" i wybrac "Seria A", po czym "Zwycięzca" czyli zakład na koncowe zwyciestwo.

Obrazek
Obrazek
KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 19:54

piszcie sobie co chcecie, ale wygra ani nie milan, ani nie juve, tylko inter ponownie. tak wiem, tez mnie to wkurza, ale głowny przeciwnik milan nie jest w stanie z takimi dziadami w składzie grać co tydzien skuteczny futbol, zaś my jestesmy aby beniaminkiem ( i tez damy tyłka, oby 4 miejsce było). wygra inter ponownie i ostatni raz (licząc kolejne 20 lat w przód)
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2007, 20:00 przez KieLoN, łącznie zmieniany 2 razy.

rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 19:58

Nie zgodzę się z Tobą co do kwestii Juventusu...nawet nie wiesz co może sprawić sportowa złość...a poza tym czy Juve ma aż tak słaby skład by co tydzień nie grać dobrego meczu??

Zobaczymy jakie przedsięwzięcia podejmie zarząd Milanu w sprawie wzmocnień...a nóż widelec i my włączymy się do walki o mistrzostwo...

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 20:07

piszesz tak aby poprzez grzeczność. nie wierze w to, ze juventus nawiąże realna walke o scudetto. w najbliżdszym sezonie ja bede zadowolony aby z LM, czyli to o co Wy milaniści graliscie w tym roku. Milan jest stary i nie da sobie rady w lidze. milan to druzyna typowo turniejowa. potraficie sie przygotować pod konkretne mecze i mozecie ograc kazdego, ale grajac co tydzien nie dajecie rady. tak wiem, ze w tym sezonie mieliscie mase kontuzji, ale milan z ancelottim nie da rady zdobyc mistrzostwa, tak przynajmniej ja to widze. co do LM, naprawde nie zdziwiłbym sie jakbyscie znowu wygrali. no to tyle w temacie. mistrzem bedzie znowu inter.

forza juventus
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2007, 20:09 przez KieLoN, łącznie zmieniany 1 raz.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 20:09

Mocno wierzę że wygra Juventus, ale obecne poczynania naszego zarządu nie napawają optymizmem, ale trzeba poczekać do końca mercato i wówczas ocenić kto ma największe szanse na Scudetto.
Na dzień dzisiejszy Inter ma najmocniejszą kadrę.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 20:32

wedug bukchmacherów tabela w następnym sezonie powinna wyglądac tak:
1.inter mediolan
2.AC Milan
3.Juventus Turyn
4.AS Roma
5.Fiorentina
6.Lazio Rzym
źródło:
https://www.bwin.com/betsnew.aspx?SportID=4

ale jak wiadomo to tylko przypuszczenia i wszystko okaże się w czerwcu (czy na końcu maja) 2008 roku (chyba że ktoś zapewni sobie mistrza wcześniej)

ja po cichu w sercu liczę na nasz kochany Juventus, ale mam nadzieje że moja wiara w przyszłoroczne Scudetto wzrośnie po tegorocznym Mercato

serce mówi: Juventus!!! :happy:
rozum mówi: milan :roll:, inter :angry: lub roma :|

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 20:57

Kielon nie poprzez grzeczność ale tak myślę...

Jak to mówią nie oceniaj kogoś po pozorach...

Milan być może i ma starych zawodników ale myślę że powalczą, przynajmniej natruja krwi Interowi...

Przypuszczam że Juve i Inter będą walczyć o mistrzostwo a Milan być moze właczy się do walki...Roma raczej będzie walczyć o utrzymanie w 4...

Tak nawiasem toszke dużo tych makaronizmów używacie...nie każdy kapuje o co biega np Ja...

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 21:24

Myślę że jednak inter znów zdobędzie mistrzostwo :angry: :cry: :płaczę: :/ . Oczywiście bardzo bym chciał żeby za rok Juve świętowało scudetto. Rastapastor może ma racje mówiąc że sportowa złość może wiele zdziałać. Chciałbym aby tak było. Jeśli będziemy mieli miejsce w pierwszej trójce to będę szczęśliwy, chociaż trzeba wierzyć że uda się wywalczyć scudetto. Futbol jest nieobliczalny więc wszystko się jeszcze może wydarzyć. GRANDE JUVE

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 21:59

rastapastor pisze:Tak nawiasem toszke dużo tych makaronizmów używacie...nie każdy kapuje o co biega np Ja...

Pozdroo...BLESS
Scudetto- mistrzostwo Włoch :P
Mercato- okienko transferowe we Włoszech
Calcio- piłka nożna po włosku

coś jeszcze? :wink:

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Germoglidifollia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2007, 23:01

vi sembra una pazzia..ma io io devo festeggiare la fine di un amore...

Ho speso gran parte dei miei soldi per donne, alcol e automobili. Il resto l'ho sperperato.
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2007, 13:40

Hah nie prosiłem o wyjaśnienia niektórych słow ale dziękuję...domyślałem się o co chodzi...heh jeszcze taki tempy nie jestem :wink:

U kolegi wyżej o co chodzi??

Pozdroo...BLESS

Co do tematu czuję w kościach że do walki o mistrzostwo włączy się zespół do tej pory nie uwzględniany pod względem mistrzostwa...nie wiem jaki ale myślę że tak się stanie

Obrazek
Obrazek
Obrazek
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2007, 13:44

Bardzo optymistycznie wygladaja wyniki tej sondy ;D Pozytywne jest to że wszyscy tak wierzą w Scudetto dla Juve... :-D ale moim zdaniem to niestety inter zdobędzie mistrzostwo ;/ <--niestety to najgorsza z możliwych opcji i wydaje mi się że tak będzie ;/ :/ :/

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2007, 13:51

Naszym plusem jest to, że nie gramy w europejskich pucharach a więc nie będziemy grać co 3-4 dni, bedzie można się do każdego meczu odpowiednio przygotować mentalnie i przede wszystkim fizycznie.

PS. wolałbym jednak, żebyśmy takiego plusa nie mieli :cry:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2007, 14:29

ugoczukwe pisze:Hahahahaahaha to zes wymyslil :doh: sorka ale co sie zmienilo wlasciwie
w interze od ostatniego sezonu kilku przeciatniakow kupili i tego kiepa Ibre ale on raz gra extra a raz jak polak z armenia :rotfl: nie jest az tak grozny aha i viera co ciagle leczy kontuzje........bosze kilka dobrych transferow zrobic i mistrz nasz.Ja wieze w iaquinte ze w najlepszym klubie zacznie grac na swiatowym poziomie,no i mam nadzieje na gile.
Ibra jest conajmniej 2 klasy lepszy od Iaquinty... Mediolańczycy wygrali sezon z gigantyczną przewagą i zrobili świetne transfery. Jeśli uważasz, że Crespo, Ibra, Vieira, Maxwell i Maicon to przeciętniacy, to Juventus musisz uważać za cholernie kiepski klub. A nawet, jeśli kupimy dobrych piłkarzy, wątpię, żeby tak szybko się ze sobą ograli. Również nie lubię Interu, ale nie jestem zaślepiony tym uczuciem. Trzeba być obiektywnym.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2007, 15:46 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.

Hristov

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2007, 15:21

Ja uważam ze Inter napewno nie zajmie 1 miejsca, bo są za pewni siebie! Milan po kilku wzmocnieniach spokojnie moze wygrac (i sadze ze tak bendzie) choc wierze w Juve. Bardzo możliwe jest ze drużyny ze srodka tabeli sie wybije i zabłysnie .

ODPOWIEDZ