Reprezentacja Polski w El.ME2008 | Serbia - Polska
- Fifarulez
- Juventino
To powiem tak poza tematem, że chciałem założyć, ale mi się komp zaciął :-D . A propo meczu- rzeczywiście strasznie cienko. Teraz mamy tylko 5 punktów przewagi nad innymi dwoma drużynami, a one mają po dwa zaległe spotkania, więc jak zdobędą komplet to spadamy na 3 miejsce i już po EURO dla Nas. Nie chciałbym, aby pierwszym w historii Naszym EURO było to w 2012. Nie wiem, co może być przyczyną tej porażki- zlekceważenie przeciwnika? Zmęczenie sezonem? A może po prostu brakiem motywacji, lub słabą dyspozycją w tuym dniu? To, co wywalczyliśmy wcześniej, te wszystkie zwycięstwa (m.in.tryumf z Portugalią) zostały zapszepaszczone przez to jedno spotkanie. Prawda, jeszcze sporo meczy i możemy to sobie odbić, ale przegraliśmy z pewniakiem. We wczorajszym Fakcie był podany ranking FIFA. Przecież to nie do pomyślenia, żebyśmy przegrali z drużyną uplasowaną ponad 100 pozycji niżej!!! Selekcjoner musi się wziąść ostro do roboty na jesień. A ja osobiście zawiodłem się. Graliśmy pół roku temu tak dobrze, ogrywaliśmy faworytów, a tutaj taka plama. Po wczorajszym występie Naszych rodaków zadam jedno pytanie- za co oni biorą pieniądze??? Za takie kompromitacje? :płaczę:ArtHur pisze: PS. Minęło 14 godzin od meczu i nikt nie założył tematu. Dziwne...
- JUVEfan_11
- Juventino
To, że my jesteśmy 18 w rankingu też jest śmieszne.
Jak mamy wygrać mecz jeśli każda(!!!) wrzutka przelatuje nad głową tego do którego miała być. Nasi zawodnicy rzadko użuwają mózgu podczas mecz.
Jak mamy wygrać mecz jeśli każda(!!!) wrzutka przelatuje nad głową tego do którego miała być. Nasi zawodnicy rzadko użuwają mózgu podczas mecz.
- wojteceek
- Juventino
Zagraliśmy dobrze dwa mecze (Portugalia i Belgia) i już wszystko wraca do normy jak było za pana Janasa. Szkoda wczorajszego wyniku bo przy złych wiatrach Portugalia wyprzedzi nas w tabeli.
Faul Jacka Bąka zupełnie nie potrzebny. Chciał zmiany to mógł poczekać, a on stracił nam tak na prawdę gola. Po drugie Boruc mógł to wyciągnąć. Strzał był co prawda bardzo precyzyjny, ale wcale nie taki mocny, a Boruc po prostu źle się ustawił. Brakuje zdecydowanie napastników. Żurawski, Saganowski, Smolarek czy Rasiak to nie są zawodnicy, którzy zbawią reprezentację. Trzeba było dać szansę Ujkowi, może by coś pokazał...
Faul Jacka Bąka zupełnie nie potrzebny. Chciał zmiany to mógł poczekać, a on stracił nam tak na prawdę gola. Po drugie Boruc mógł to wyciągnąć. Strzał był co prawda bardzo precyzyjny, ale wcale nie taki mocny, a Boruc po prostu źle się ustawił. Brakuje zdecydowanie napastników. Żurawski, Saganowski, Smolarek czy Rasiak to nie są zawodnicy, którzy zbawią reprezentację. Trzeba było dać szansę Ujkowi, może by coś pokazał...

- Łukasz
- Juventino
No cóż. W pamiętnym meczu z Portugalią prezentowaliśmy futbol holenderski: porządek, presing, gra z pierwszej piłki, większość akcji przeprowadzanych skrzydłami, ofensywne boki obrony. Wczoraj znowu zagraliśmy po polsku...
- Aniolek
- Juventino
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
No trudno, zdarzają się takie wpadki, ale to jest naprawdę wstyd, żeby przegrać z Armenią... Owszem, warunki trudne, boisko fatalne, nie było Garguły, Jelenia, Golańskiego i Matusiaka... Ale to wszystko nadal nie usprawiedliwia porażki z Ormianami!
- Vincitore
- Juventino
Napewno szkoda bo może zabraknąć tych punktów w ostatecznym rozrachunku a napewno bardzo by się przydały. Sądze że nie ma co się załamywać, już z Azerami widać było że coś jest nie tak w naszym zespole. Może i dobrze się stało że przegraliśmy, cóż szkoda porażki ale trzeba ją przełknać taka jest piłka.
- Gotti
- Juventino
Taktykę na ten mecz to Leo wziął chyba z kosmosu. Nie wyciągnął wniosków z sobotniego meczu i tym razem szczęscia zabrakło
Można stracić punkty z Finlandią, Serbią czy nawet Belgią ale żeby przegrać mecz z amatorami to trzeba się bardzo postarać... :?
Można stracić punkty z Finlandią, Serbią czy nawet Belgią ale żeby przegrać mecz z amatorami to trzeba się bardzo postarać... :?
- DamKam
- Juventino
No cóż, wiedziałem że będzie podobnie trudno jak w środę. Choć z Azerbejdżanem wcale nie zagraliśmy lepiej, a jednak wygraliśmy
Teraz pierwsza połowa była w miarę dobra. Ale w drugiej, po głupim faulu Bąka i fantastycznym strzale z wolnego Ormiana, wszystko się posypało
Zabrakło pomysłu na grę, skuteczności i chyba piłkarskiego sprytu, bez którego ciężko jest wygrać na takim terenie, z tak walczącym rywalem. Wielka szkoda, straciliśmy bardzo ważne punkty
Ale nie ma co się załamywać, tylko trzeba się wziąść w garść i grać dalej. Teraz liczmy na potknięcie Portugalii i Serbii. Chociaż w 1 z 2 meczy, żeby nie wyprzedzili nas w tabeli 

- darek
- Juventino
Meczu nie oglądałem więc nie wiem co oni tam wyprawiali... mówi się trudno i gra się dalej. Teraz jeśli mamy grać w Euro 2008 musimy wygrywać każdy mecz. To na pewno nie będzie łatwe. Gdyby wygrali z Ormianami to byłoby dużo łatwiej się zakwalifikować. Teraz już każdy mecz będzie warty Gry w Euro 2008. Więc chłopaki sprężamy się i wygrywamy wszystko...
- MrWlodek
- Juventino
JUVEfan_11 pisze:Nasi zawodnicy rzadko użuwają mózgu podczas mecz.

Co do meczu. Nawet najlepsi mogą się potknąć. Cóż, gdyby w pierwszej połowie wpadłyby chociaż dwie brameczki byłoby po meczu. A tak nerwy, błąd Bąka

PS Czy tak chwalony i doświadczony piłkarz jak Jacek Bąk może popełnić tak głupi i bezmyślny błąd

PS2 Na Onecie

- JUVEfan_11
- Juventino
Lukasz_JUVE pisze:JUVEfan_11 pisze:Nasi zawodnicy rzadko użuwają mózgu podczas mecz.Genialne
:rotfl: :rotfl:
Nie wiem co cie tak śmieszy? Nigdy ci się litery nie pomyliły jak pisałes na kompie?
Może Boruc został najgorszym zawodnikiem meczu po zaraz po nim mówił ,,(...)armeńczycy(...)".
- darek
- Juventino
JUVEfan_11 pisze:Powiedział armeńczycy? Na prawdę? :rotfl: :rotfl:Lukasz_JUVE pisze:JUVEfan_11 pisze:Nasi zawodnicy rzadko użuwają mózgu podczas mecz.Genialne
:rotfl: :rotfl:
Nie wiem co cie tak śmieszy? Nigdy ci się litery nie pomyliły jak pisałes na kompie?
Może Boruc został najgorszym zawodnikiem meczu po zaraz po nim mówił ,,(...)armeńczycy(...)".
- ugoczukwe
- Juventino
Nic sie nie stalo wedlug mnie porazka byla potrzebna.
I tak jesli zagramy slabo to nici z euro i nic te 3 pkt nam nie daja
portugalia powtorke z chorzowa prosze:D Belgia nie ma o co grac sa nasi:Da finlandia to lipa i juz jestesmy na euro 2008.
I tak jesli zagramy slabo to nici z euro i nic te 3 pkt nam nie daja
portugalia powtorke z chorzowa prosze:D Belgia nie ma o co grac sa nasi:Da finlandia to lipa i juz jestesmy na euro 2008.
- wojteceek
- Juventino
Jejku czemu Polacy są tacy "inni". Gdy wygrywaliśmy z Portugalią czy Belgią to pewnie cieszyłeś sie niesamowicie. A teraz gdy przyszedł kryzys to już odwracasz się od reprezentacji. A z Armenia przegrać można. Teraz już nie ma słabych drużyn. Ale Ty jako największy znawca tego nie wiesz. A i jeszcze zaraz dostaniesz ostrzeżenie od kogoś pewnie za wykropkowane przekleństwaJoshua pisze:wszystko pasuje do powiedzenia "POLAK WSZYSTKO POTRAFI" !!!!!!
Jak można wygra z portugalią i K**** przegrac z pie******* armenia, która jest chyba na 208 miejscu w rankingu fifa
TO TYLKO POLACY POTRAFIĄ