Kto mistrzem w sezonie 2007/08?
- grucha_ksg
- Juventino
Nie ma innej mozliwosci niz Juve!!! :-D
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Serce kazało zaznaczyć "Przy Juve" Nadzieja utwierdziła i stało się:) Mój głos na Juve
- Alfa i Omega
- Juventino
Z największą odrazą, oznaczyłem odpowiedz "Przy Interze"... Wybaczcie, ale niestety, chyba nie może być inaczej ;(
- ugoczukwe
- Juventino
Hahahahaahaha to zes wymyslil :doh: sorka ale co sie zmienilo wlasciwie
w interze od ostatniego sezonu kilku przeciatniakow kupili i tego kiepa Ibre ale on raz gra extra a raz jak polak z armenia :rotfl: nie jest az tak grozny aha i viera co ciagle leczy kontuzje........bosze kilka dobrych transferow zrobic i mistrz nasz.Ja wieze w iaquinte ze w najlepszym klubie zacznie grac na swiatowym poziomie,no i mam nadzieje na gile.
w interze od ostatniego sezonu kilku przeciatniakow kupili i tego kiepa Ibre ale on raz gra extra a raz jak polak z armenia :rotfl: nie jest az tak grozny aha i viera co ciagle leczy kontuzje........bosze kilka dobrych transferow zrobic i mistrz nasz.Ja wieze w iaquinte ze w najlepszym klubie zacznie grac na swiatowym poziomie,no i mam nadzieje na gile.
- Wojt
- Juventino
Według mnie tytuł zdobędzie Milan. Wprawdzie ich skład jest dość zaawansowany wiekowo, ale dalej jest piekielnie mocny. Myślę, że drugi będzie Inter, a trzecie nasze Juve. 4 miejsce przypadnie wg mnie Lazio.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Adi10
- Juventino
Jak juz moi przedmowcy wspominali, jest troszke za wczesnie by mowic o tym kto wygra, jednak zapowiada sie bardzo ciekawy sezon. Mysle ze po kilku wzmocnieniach, bedziemy w stanie walczyc o pierwsza trójke/piątke Serie A.
Zapewne skonczy sie czas dominacji Interu, a walka w czolowce bedzie zacieta.
Przyznam, ze dawno nie czekalem w takim napieciu na nowy sezon.
Moze to dziwne, ale degradacja Juve, jeszcze bardziej przyblizyla mnie do tego klubu.
Oby powrot do Serie A byl dla nas udany, zebysmy znow mogli cieszyc sie, z gry wielkiego Juventusu
Zapewne skonczy sie czas dominacji Interu, a walka w czolowce bedzie zacieta.
Przyznam, ze dawno nie czekalem w takim napieciu na nowy sezon.
Moze to dziwne, ale degradacja Juve, jeszcze bardziej przyblizyla mnie do tego klubu.
Oby powrot do Serie A byl dla nas udany, zebysmy znow mogli cieszyc sie, z gry wielkiego Juventusu

- MrWlodek
- Juventino
Bardzo bym chciał alby Juve znowu sięgnęło po mistrzostwo, ale rozum podpowiada mi że to jeszcze "za szybko". Nie od razu Rzym zbudowano i musimy poczekać z rok czy dwa na kolejne mistrzostwo. Ale miejsce 3-4 jest jak najbardziej realne (oczywiście po dobrych transferach
).

- Mr.Hankey
- Juventino
Śmieszna ta ankieta, a właściwie, to nie ankieta, tylko jej wynik. Prędzej Juve z ligi spadnie niż za rok zdobędzie Scudetto. Mam nadzieję, że załapiemy się do LM, choć z dzisiejszym składem będzie o to bardzo trudno.
A mistrzostwo roztrzygną między sobą zespoły z Mediolanu.
A mistrzostwo roztrzygną między sobą zespoły z Mediolanu.
- naros
- Juventino
Coś myślę że będzie dobry rosołekDiego pisze:Trzymam Cię za słowo.Kogut Del Piero pisze:Daje głowę, że wygra Juve

A na poważnie, to według mnie gdybanie w Czerwcu o tym kto będzie mistrzem Włoch w następnym sezonie, nie ma sensu. Tak możemy sobie podyskutować po Mercato a nie przed. Dlatego na razie nie podam swojego typu.
Bardzo wierzę w to że latem zrobimy świetne transfery i włączymy się w walkę o Scudetto. Trzeba wierzyć że się uda!!!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Desant.
- Juventino
Nom przecież to oczywiste że wygra Juve kto im zagrozi??Inter?? :rotfl: Milan?? :rotfl: Roma?? :rotfl: :rotfl: Lazio?? :rotfl: :rotfl: :rotfl: A może Palermo?? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Wygramy i tyle nie ma innej opcji, co nie koledzy??
Wygramy i tyle nie ma innej opcji, co nie koledzy??
- Śliwa
- Juventino
Podziwiam optymizm poprzednika
Kto zostanie mistrzem... na razie według mnie trudno wytypować, ponieważ przed nami jeszcze całe mercato przez które bardzo wiele może się zmienić szczególnie w Juventusie. Na dzień dzisiejszy nie jestem bardzo optymistycznie nastawiony na zwycięstwo. Moim zdaniem jeśli trener Interu będzie potrafił zapanować nad swoimi "gwiazdkami" to mają spore szanse obronić tytuł.

- rastapastor
- Milanista
hmm...Ja myślę że jeżeli milan nie zrobi pożądnych wzmocnień w tym okresie transferowym to nie ma co mysleć o zwycięstwie...co do przyszłego mistrz, jestem w stanie stwierdzić że o mistrzostwo będą walczyć 2 drużyny:
Juve- pałające chęcią odwetu, posiadające dobry skład
i
Inter- świetnie spisujący sięw tym sezonie...nie myslę aby w przyszłym grali o niebo a raczej piekło gorzej
marzy mi się aby i Milan włączył się do walki...kto wie moze stare dziadki wykrzesają jeszcze trochę siły z siebie, trudno powiedzieć muszą coś zrobić ze skladem bo zawodnicy będą sie wykruzać i zostaniemy z przeciętniakami...
Pozdroo...BLESS
Juve- pałające chęcią odwetu, posiadające dobry skład
i
Inter- świetnie spisujący sięw tym sezonie...nie myslę aby w przyszłym grali o niebo a raczej piekło gorzej
marzy mi się aby i Milan włączył się do walki...kto wie moze stare dziadki wykrzesają jeszcze trochę siły z siebie, trudno powiedzieć muszą coś zrobić ze skladem bo zawodnicy będą sie wykruzać i zostaniemy z przeciętniakami...
Pozdroo...BLESS