ULUBIONY PILKARZ nie z JUVE
- juveluck
- Juventino

Pytanie bylo postawione jasno ulubiony zawodnik nie grajacy w Juventusie, skoro nie ma zawodnika poza Juve ktorego lubisz to sie nie wypowiadajAlexxxxx pisze:Moj ulubony zawodnik poza Juve hmm...,nie ma takiego!!!!!!!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Łukasz
- Juventino

1.Mutu
2.Henry, Rothen, van der Meyde, Di Natale, Recoba, Pires, Schneider, Makaay.
2.Henry, Rothen, van der Meyde, Di Natale, Recoba, Pires, Schneider, Makaay.
- BianconeriFan
- Juventino

Pomyślałem chwilę, ale jakoś nie potrafię znaleźć piłkarzy nie z Juve, a których lubię. Chociaż żałuję, że nie udało się ściągnąć do juve np. Vieriego lub Nesty, lub Cannavaro.
- white_wolv
- Juventino

Zizou-za technika i 200% profesjonalizmu i za to ze nie zgrywa gwiazdora.Szanuje jeszcze Shevchenke i Kluiverta.No i wielu innych...aha Maciek Zurawski(najlepszy zawodnik ligi polskiej)
- JUVEFANE_10
- Juventino

moim ulubionym jest FIORE I STANKOVIC
JESTEM OSZUSTEM
- Ironek
- Juventino

Ronaldinho, Aimar, J. Zieliński, Denilson, Chilavert, Joaquin, Ricardo Quaresma i Chivu.
Nie nawidzę całego realu m (oprócz Roberto Carlosa)
kiedyś uwielbiałem PIERLUIGI CASIRAGHI, ale o nim pewnie już nikt nie pamięta. No i oczywiście większość piłkarzy reprezentacji WŁOCH. Lubię też reprezentacje Turcji i Senegal.

Nie nawidzę całego realu m (oprócz Roberto Carlosa)
kiedyś uwielbiałem PIERLUIGI CASIRAGHI, ale o nim pewnie już nikt nie pamięta. No i oczywiście większość piłkarzy reprezentacji WŁOCH. Lubię też reprezentacje Turcji i Senegal.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2003, 21:56 przez Ironek, łącznie zmieniany 2 razy.