PS : Wielkie Kluby Europy-JUVENTUS - opinie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 23:41

wojti-s pisze:
Simi pisze:Ja to sadze ze powinni do tej gazetki dolączyc jakis mega plakat i bylo by wszystko wporzadku ;)
Taaaaa najlepiej z Bońkiem :smile:
Nie myślalem o nim jak to pisałem ;) moglby byc plakat np. z Del Piero,Nedvedem bądż Buffonem

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 23:51

Ja to się dziwię, że w ogóle ktoś wpadł na pomysł żeby poświęcić takowy dodatek Juve. Wszyscy chyba wiemy ile mówi się o calcio i naszym klubie w polskich mediach ;)

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 00:49

Własnie takie pomysly sa dobre niech wreszcie Polska sie zainteresuje najbardziej utytulowanym klubem z Italii moze uda nam sie to za pomoca Calciopoli paradoksalnie

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 07:22

Gazetka nawet niezła. Zawsze warto mieć takie coś o swoim ukochanym klubie. Ale jak dla mnie to za dużo tych Bońków. 1/4 poświęcili dla Bońka.
Wg mnie brakowało jakiejś matryczki o najlepszych tego klubu w dzisiejszych czasach.
wojti-s pisze:
Simi pisze:Ja to sadze ze powinni do tej gazetki dolączyc jakis mega plakat i bylo by wszystko wporzadku ;)
Taaaaa najlepiej z Bońkiem :smile:

:rotfl:

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 08:57

Buri pisze:1/4 poświęcili dla Bońka.
1/4? Chyba 3/4.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
janosikchwdp

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 10:45

witam :)
Nie zdążyłem tego kupić czy mógłby to ktoś przeskanować bo chciałbym sobie to przeczytać :) z góry dzieki ;)

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 12:47

Jedno wielkie rozczarowanie :!: Z pięciu gazetek jakie posiadam (ManU, Bayern, Milan i Real [dwie ost. kupił brat :prochno: ] i Juve) właśnie ta z Juventusem wg. mnie była najsłabsza. Boniek to, Boniek tamto. Ja rozumiem że zrobił BARDZO dużo dobrego dla Juve, ale bez jaj... Zero historii tylko biografia Bońka w Juve :/ W każdej z gazetek był opis historii, jak klub powstał, wielkie wydarzenia itd. A tutaj nic. Gdyby ta tragedia an Heysel nie wydarzyła się w czasie gdy Zibi grał w Juve też by pewnie o niej nie wspomnieli.

Po prostu jedno wielkie rozczarowanie :!: Nie tego się spodziewałem...

PS Jednak Piłka Nożna to numer jeden w Polsce jeśli chodzi o futbol.

Obrazek
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 20:59

Boniek to, Boniek tamto, Boniek najszybszy piłkarz świata, Boniek strzela super bramki, Boniek wielkim liderem, Boniek w obecnych czasach kupiony byłby za 50 mln euro, Boniek lubi Platiniego, Boniek, Boniek, Boniek...
Zgadzam się z wszystkimi osobami, które wypowiadały się na temat Bońka w tym dodatku- za dużo!!! Del Piero, żywa legenda Juve, 14 lat w ukochanym zespole i zaledwie jedna wzmianka w "Galerii klubowych ikon". O Nedvedzie to chyba nic nie było. Kupuję sobie co tydzień Przegląd i mam jak na razie wszystkie książeczki, w każdej z nich jest sporo o historii itp. W zeszycie o Porto nie ma aż tyle o Młynarczyku, ile jest u Nas o Bońku! Nie zadowolił mnie ten fakt.
KINIEK napisał:

- 2007 "Stara Dama wraca do SerieA ponosząc tylko 2 porażki w sezonie. (w momencie gdy już awansowaliśmy na papierze, były tylko 2 porażki, ale teraz doszła kolejna więc w sezonie nie będą 2 tylko co najmniej 3.

Też to zauważyłem, ale nie uznałem tego za błąd. Pewnie po prostu kiedy zamykali wydanie, to mieliśmy tylko 2 porażki...
Wydanie zamknęli 28.05.2007r.

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 21:23

A ja jestem zdegustowany tym co nam zaserwował "przekręt sportowy". mam wszystkie dodatki i muszę przyznać że jak na razie to o Juve wypada najgorzej:-/ Zresztą wygląda to jak by dziennikarze przerętu nie mieli pomysłu na tomik o Juventusie i zrobili książeczkę o Bońku.

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 21:44

Z jednej strony strasznie mnie to irytował bo przez pierwsze 5-6 stron mowa była przede wszystkim o Bońku. Jednak z drugiej strony nie mozna miec do tego wiekszych pretensji bo przeciez sam Boniek tworzyl i zdecydowanie jest czescia historii Juve a na dodatek jest Polakiem :)
wiec nie ma sie co dziwic ze poswiecili mu tyle miejsca.

gloria_victis

Szczakowianin
Szczakowianin
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 23:22

Jeżeli chodzi o "sprawę Bońka" to zaważyła tutaj GŁÓWNIE jego narodowość. Nie kryjmy się, że żyjemy w kraju cudownych metafor, gdzie na gwałt potrzeba bohaterów w każdej dziedzinie życia. A, że słynny i sławny Zbyszek nadaje się na takiego bohatera to nie dziwmy się. Oczywiście bardzo bym się ucieszył gdyby tyleż miejsca poświęcono Blasiemu, ale muszę na to chyba trochę poczekać.

"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2007, 21:11

moznaby prosic o jakis skan? mialem wyjazd i nie kupilem PS :/

ODPOWIEDZ