Black and White by Lord_ Juve LINK na YouTube!
- LordJuve
- Juventino
Witam!
Po dluzszej przerwie postanowilem cos nowego zrobic. Po okresie trudnych chwil, na prawde bardzo trudnych przyszedl czas rozluznienia, jestesmy w Serie A, choc oficjalnie nikt nam jeszcze pucharu nie dał - ale to juz pewne.
Praca ta jednak nie przypomina tego co robilem wczesniej, jest nieco odmienna, potrzebowałem odmiany, te ciezkie, patetyczne prace nieco mnie wypalily, postanowiłem zrobic cos lzejszego.
Mam nadzieje, ze jednak nie wypaczyłem siebie, tego wczesniejszego siebie, w tej pracy do konca. Mam tez nadzieje, ze sie wam spodoba, ze wypowiecie sie licznie(zalezy mi na opiniach na temat tej pracy - jest dla mnie pewna nowoscia) i ze udowodnie, niektorym, ze potrafie robic pewne rzeczy.
LINK:
http://www.filefactory.com/file/5d3b74/
LINK: http://rapidshare.com/files/35549336/Bl ... e.wmv.html
(Dzieki uprzejmosci faller'a)
LINK:
P.S
Chciałem tylko napisac, ze bardziej skupiłem sie na tej stronie "Black" ponieważ jest ona mniej znana niz strona "White" - poza tym, dobrze nam zrobi to, aby pokazac, ze czesto tracimy bramki, ktorych tracic nie powinnismy.
Strona "White" jest ze tak napisze, "wyselekcjonowana" przez userow JP - wtajemniczeni po zobaczenie zalapią o czym pisze.
Mam nadzieje, ze ta lekka odmiana, odejscie od tych patetycznych kompilacji, ktorych zrobilem juz mase, a ktorych wolalbym nie robic nie zmieni jednak waszej opinii na gorsza na moj temat, poprostu, chciałem sie pokazac, przypomniec o sobie, zrobic cos przystępniejszego, ze szczypta tego, co robiłem wczesniej.
[RA]Macius wspomniał o tym "czymś", czego mu brakowało...myśle, że mi tez brakuje zakonczenia na poziomie w tej pracy, to obecne jest znacznie odmienne od tych, ktore pokazaywałem wczesniej, bardzo skromne i ubogie, niestety, chciałem bardzo zmiescic sie w 10 min no i wyszlo jak wyszlo.
Po dluzszej przerwie postanowilem cos nowego zrobic. Po okresie trudnych chwil, na prawde bardzo trudnych przyszedl czas rozluznienia, jestesmy w Serie A, choc oficjalnie nikt nam jeszcze pucharu nie dał - ale to juz pewne.
Praca ta jednak nie przypomina tego co robilem wczesniej, jest nieco odmienna, potrzebowałem odmiany, te ciezkie, patetyczne prace nieco mnie wypalily, postanowiłem zrobic cos lzejszego.
Mam nadzieje, ze jednak nie wypaczyłem siebie, tego wczesniejszego siebie, w tej pracy do konca. Mam tez nadzieje, ze sie wam spodoba, ze wypowiecie sie licznie(zalezy mi na opiniach na temat tej pracy - jest dla mnie pewna nowoscia) i ze udowodnie, niektorym, ze potrafie robic pewne rzeczy.
LINK:
http://www.filefactory.com/file/5d3b74/
LINK: http://rapidshare.com/files/35549336/Bl ... e.wmv.html
(Dzieki uprzejmosci faller'a)
LINK:
P.S
Chciałem tylko napisac, ze bardziej skupiłem sie na tej stronie "Black" ponieważ jest ona mniej znana niz strona "White" - poza tym, dobrze nam zrobi to, aby pokazac, ze czesto tracimy bramki, ktorych tracic nie powinnismy.
Strona "White" jest ze tak napisze, "wyselekcjonowana" przez userow JP - wtajemniczeni po zobaczenie zalapią o czym pisze.
Mam nadzieje, ze ta lekka odmiana, odejscie od tych patetycznych kompilacji, ktorych zrobilem juz mase, a ktorych wolalbym nie robic nie zmieni jednak waszej opinii na gorsza na moj temat, poprostu, chciałem sie pokazac, przypomniec o sobie, zrobic cos przystępniejszego, ze szczypta tego, co robiłem wczesniej.
[RA]Macius wspomniał o tym "czymś", czego mu brakowało...myśle, że mi tez brakuje zakonczenia na poziomie w tej pracy, to obecne jest znacznie odmienne od tych, ktore pokazaywałem wczesniej, bardzo skromne i ubogie, niestety, chciałem bardzo zmiescic sie w 10 min no i wyszlo jak wyszlo.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007, 15:36 przez LordJuve, łącznie zmieniany 7 razy.
- Kuben
- Juventino
Podoba mi sie to, że Ty zazwyczaj robisz prace na przekór innym. 'Świętujemy' powrót do Serie A, a Ty robisz smutne prace (z Szymonem Wydrą w tle :lol:).
Żeby nie owijać, praca naprawde fajna,. Nie skłądała się Ona tylko z samych smutów ale też z szczęśliwych momentów. 200 bramka Alexa, siata Camora, bramka Bojinova, feta po zapewnieniu awansu. Wszystko ładnie zgrane, bez niepotrzebnych dodatków typu: swiatła, błyski i flesze
Ale tak czy siak czegoś mi tam brakowało
Mimo wszystko w skali do 10, daję ocene 9/10 :-D
Pozdrawiam^
Żeby nie owijać, praca naprawde fajna,. Nie skłądała się Ona tylko z samych smutów ale też z szczęśliwych momentów. 200 bramka Alexa, siata Camora, bramka Bojinova, feta po zapewnieniu awansu. Wszystko ładnie zgrane, bez niepotrzebnych dodatków typu: swiatła, błyski i flesze

Ale tak czy siak czegoś mi tam brakowało
Mimo wszystko w skali do 10, daję ocene 9/10 :-D
Pozdrawiam^
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cieżko jest ściągnąć prace z tego serwera, ale mi się na szczęście udało. Praca na pewno różni się od Twoich poprzednich. Na początku gorsze chwile, które znakomicie podkreślają naszą kiepską defensywę w minionym sezonie. Nastepnie chwile wyniosłe, których jest jesdnak zdecydowanie mniej. Generalnie widać, że jesteś już doświadczonym kompilatorem, jednak w mojej opini na pewno nie jest to Twoja najlepsza praca

- losbond
- Juventino
Szczerze powiem, ze wykonanie super
, ale tresc jak dla mnie troche za bardzo przytlaczajaca :płaczę: . A ocenka 8,5/10 plus znak jakosci Q :lol: .
@Lord Juve
A tak troche offtopa zrobie, moglbys mi wyslac ostatnia piosenke z tej kompilki ("The city of lost heaven" or something like that)? Qmpel obejrzal kompilke i mu piosenka w ucho wpadla-prosil, zeby zapytac.
Pozdro

@Lord Juve
A tak troche offtopa zrobie, moglbys mi wyslac ostatnia piosenke z tej kompilki ("The city of lost heaven" or something like that)? Qmpel obejrzal kompilke i mu piosenka w ucho wpadla-prosil, zeby zapytac.
Pozdro
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- LordJuve
- Juventino
Przytłaczająca? Hmm...losbond pisze:Szczerze powiem, ze wykonanie super![]()
, ale tresc jak dla mnie troche za bardzo przytlaczajaca :płaczę: . A ocenka 8,5/10 plus znak jakosci Q :lol: .
@Lord Juve
Pozdro

A co do ostaniej piosenki, jest to jeden z kawałków stworzonych do gry MAFIA, można go ściągnąć z oficjalnej strony gry, TUTAJ kliknij i ściągnij.

- Gooray
- Juventino
Kiedy zobaczyłem tytuł byłem zachwycony! W końcu ktoś postanowił zestawić radosną, zwycięską czyli białą stronę JUVE wraz ze smutną, czarną w jednej kompilacji. Jednak muszę przyznać, że się zawiodłem. Przez 6,5 min oglądałem zlepione bramki, ktore straciliśmy w tym sezonie. Później zlepione niektóre bramki, strzelone przez naszych piłkarzy. Praca bardzo monotoniczna. Ogólnie temat bardzo dobry jednak wykonanie przeciętne. Mogłeś lepiej ukazać dwa kolory, a zarazem dwa rózne oblicza Starej Damy. Racją jest że ta praca jest inna niż wszystkie, wyróżnia ją przeciętność...

- NeBu
- Juventino
Wchodze ot tak sobie na JP(zazwyczaj jak siadam do komputera, to to robie...) , patrze :nowa kompilacja Lorda! Akurat piąkny dzień, aby sie zdołować i zadać sobie cierpienia duchowe! Zaczynam czytać....i tu robi sie nieciekawie: inna niż poprzednie, bardziej na luzie, lżejsza...przestraszyłam sie troche. No ale cóż, ściągnęłam i zaczęłam oglądać........i odetchnęłam z ulgą. Praca rzeczywiście sporo rózni sie od twoich poprzednich. Na tamtych zazwyczaj serce mnie kuło albo krwawiło, w głowie kłębiły się myśli poczawszy od tych "czym piłka jest, czym nie jest" a skończywszy na tych odpowiedających na pytania o sens ludzkiej egzystencji. Tutaj serce mnie bolało, a mózg wysilał się jedynie do przemyśleń takich jak "Buffon nie zagra jednocześnie jako bramkarz i czterej obrońcy". W dodatku na końcu jest zastrzyk nadzieji, więc aby nie chodzić rozbita przez reszte dnia nie musiałam oglądać "Do you" (musze sie przyznać, że zawsze po twoich kompilacjach ją sobie puszczałam, tak dla odstresowania). Ogólnie kompilacja na poziomie, troche mniej ambina niz poprzednie, ale nadal widać, że Twoja (Mistrzu
).

'this crazy shine it never lets you die'
- JuventinoPS
- Juventino