Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 12:40

Nie nie :D

W sumie z tego co napisałem to rzeczywiście jestem dumny że do 18 roku zycia nie wypiłem ani łyka, ale reszta to już same bzdury :prochno:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No ale przysiądz mogę, że fajki nie zapale NIGDY.
Dokładnie, choć już mnie nie raz i nie dwa na imprezie kusiło, ale silna wola jest 8)

edit. Normalnie też mam wstręt do fajek i cięzko mi wytrzymać w pomieszczeniu w którymś ktoś pali. Ale jak sie nigdy nie próbowało nawet, a jest się po pijaku na imprezie to przychodzi czasem taka myśl a może by spróbować. Ale nie nie :D
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007, 14:31 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 12:53

leniup pisze:Nie nie :D

W sumie z tego co napisałem to rzeczywiście jestem dumny że do 18 roku zycia nie wypiłem ani łyka, ale reszta to już same bzdury :prochno:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No ale przysiądz mogę, że fajki nie zapale NIGDY.
Dokładnie, choć już mnie nie raz i nie dwa na imprezie kusiło, ale silna wola jest 8)
Mnie nawet nie kusi, mam straszy wstret do tego smrodu, który potrafi mnie .... wyprowadzić z równowagi. :x

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 16:18

Minął miesiąc od ogłoszenia wyników ankiet, Supersonic zamieścił swój alfabet - może już czas na nową ankietę ?

Wracając do tematu "aktualności" alfabetu - tego nigdy się nie da zrobić. Osobiście musiałbym wymienić w alfabecie literki D,E,H i U...
A po papierosa sięgnąłem - raz na imprezie. I tylko się utwierdziłem w przekonaniu, jaki to obrzydliwy nałóg.

No ale przynajmniej takich głupot o alkoholu nie pisałem :smile: .
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2008, 12:36 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 16:55

Skłoniliście mnie do zajrzenia do swoich wypocin sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu miesięcy. Normalnie jak na poniektóre litery spoglądam to aż się czerwienie :oops: :smile:
Chyba będę musiał niedługo poświęcić trochę czasu i każdy tekst pod każdą literką skorygować (oczywiście w nowym poście). Mam nadzieję, że opiekunowie tematu nie będą mieli nic przeciwko jeżeli zamieszcze swój alfabet bez wygranej ankiety ;)

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 17:33

pan Zambrotta pisze: Supersonic zamieścił swój alfabet
:shock: Czemu ja się o wszystkim dowiaduję ostatni? Supersonic, myślałem, że poinformujesz jak wstawisz nowy alfabet.. Zawiodłem się na Tobie :wink:

A co do nowego alfabetu to bardzo fajnie napisany i.. jakiś taki oryginalny :-) (z resztą jak większość).

PS. Ale już na początku czytania czułem, że pisał to humanista :prochno:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 22:00

UlTrAs pisze:Mam nadzieję, że opiekunowie tematu nie będą mieli nic przeciwko jeżeli zamieszcze swój alfabet bez wygranej ankiety ;)
Pisz, pisz :) .
pan Zambrotta pisze:może już czas na nową ankietę ?
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.

Nowa ankieta:
Michał`fcj
RuTeK
Szymek
Venomik

Dopiero wróciłem z pracy, jestem tak zmęczony, że mylą mi się literki alfabetu (mam nadzieję, że "r' jest przed "s") więc regulamin zamieszczę jutro. A teraz głosujmy.

:roll:
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 22:28

Diego pisze:Nowa ankieta:
Michał`fcj
RuTeK
Szymek
Venomik
Bardzo Ciekawe osoby wszystkie są na swój sposób ciekawe ale tym razem zagłosuję na Venomika, ponieważ jest to bardzo aktywny użytkownik i przyznam się że zawsze czytam jego posty i często zgadzam się z nim. Zawsze z uwagą śledzę dyskusję z jego udziałem. Od początku zwracałem na niego uwagę. Dziwiłem się że nie napisał jeszcze alfabetu. Myślę że Venomik mógłby dostać "qualite", ale nie mi o tym decydować, ta powinność tyczy się zarządu. :)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2007, 22:44

naros pisze:
Diego pisze:Nowa ankieta:
Michał`fcj
RuTeK
Szymek
Venomik
Bardzo Ciekawe osoby wszystkie są na swój sposób ciekawe ale tym razem zagłosuję na Venomika, ponieważ jest to bardzo aktywny użytkownik i przyznam się że zawsze czytam jego posty i często zgadzam się z nim. Zawsze z uwagą śledzę dyskusję z jego udziałem. Od początku zwracałem na niego uwagę. Dziwiłem się że nie napisał jeszcze alfabetu. Myślę że Venomik mógłby dostać "qualite", ale nie mi o tym decydować, ta powinność tyczy się zarządu. :)
Ja również jestem tego samego zdania co naros. Jestem ciekawy alfabetu Venomika :think:

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2007, 02:50

gorczas pisze: :shock: Czemu ja się o wszystkim dowiaduję ostatni? Supersonic, myślałem, że poinformujesz jak wstawisz nowy alfabet.. Zawiodłem się na Tobie :wink:

A co do nowego alfabetu to bardzo fajnie napisany i.. jakiś taki oryginalny :-) (z resztą jak większość).
Ufff czyli moje ponad-trzytysiace znakow jednak ktos przeczytal?! :prochno: Miesiac sie nad tym zastanawialem, dziekuje za rozwianie tych watpliwosci!

Jak mozecie konczyc stara ankiete? przeciez od momento zakonczenia ankiety oddano juz ponad 20 glosow :rotfl: Michal'fcj walczy niezwykle dzielnie, emocje wyczuwalne sa w powietrzu! Nie mozecie tego tak nagle.. zakonczyc! :evil:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2007, 22:02

Regulamin:

1. W zabawie "Forumowicz od A do Z" może wziąć udział każdy Forumowicz JP, który jest zarejestrowany na stronie www.juvepoland.com.
2. Zabawa polega na wytypowaniu spośród społeczności JP osoby, która napisze swój alfabet.
3. Każda ankieta będzie trwała co najmniej dwa tygodnie. Po tym czasie muszę minąć trzy dni, w których nie zostanie oddany żaden głos. Ostatecznym warunkiem zakończenia ankiety jest zgłoszenie się co najmniej jednego użytkownika do tej zabawy.
4. Do następnej ankiety może zostać nominowana osoba, która zajęła 4 miejsce w poprzednim głosowaniu, pod warunkiem, że liczba głosów, jakie otrzymała, równa jest co najmniej 80% liczby głosów, jakie otrzymał użytkownik, który zajął 3 miejsce. W tym przypadku ostatnia osoba w ankiecie sama musi wyrazić chęć wzięcia udziału w zabawie.
5. Jeśli punkt 4 nie zostanie zrealizowany, do następnej ankiety przechodzą osoby, które zajęły miejsca odpowiednio drugie i trzecie. Jedna osoba musi sama zgłosić się do ankiety, czwartą wybierają członkowie komisji.
6. Chęć udziału w zabawie można zgłaszać się poprzez odpowiedni wpis w tym temacie lub poprzez wysłanie prywatnej wiadomości do któregoś z członków komisji. Osoby, które naszym zdaniem zasługują na udział w ankiecie, mogą spodziewać się kontaktu.
7. Użytkownicy, którzy wygrali ankietę i napisali swój alfabet, proszeni są o opublikowanie ich w temacie "Forumowicz od A do Z - wypowiedzi" i o wpis w tym temacie.
8. Członkami komisji są mnowomiejsky i Diego.
9. Komisja zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu w trakcie zabawy.

W razie jakichś wątpliwości proszę śmiało pisać i np. zmieszać mnie z błotem.

:roll:
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2007, 16:21

Ej, panowie - o co chodzi ? 8 głosów oddanych w ankiecie ? 0_o
Nabiję, by temat wrócił na stronę.

A osobiście oddałem głos na Venomika, bo się chłopu należy. Więcej bym napisał, ale boję się, że wycieknie za dużo wazelinki :prochno: .

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2007, 16:41

Też oddałem głos na Venomika bo ma wypasiony avatar, i dużo wiedzy ma z różnych dziedzin :prochno:

Obrazek
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2007, 16:46

Oddałem głos na Venomika, bo (z tego co widzę na forum) jest naprawdę rozsądną i rozgarniętą osobą. Poza tym ma mile kojarzący mi się nick, ale to nie zaważyło na mojej decyzji :smile:

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2007, 17:13

Ankietę można już zamykać bo wiadomo jakie będą wyniki.

Oddałem głos na Venomika bo jest wysokim przystojnym brunetem tak jak ja :smile: Bez podtekstów oczywiście kurde :]

Obrazek
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2007, 18:05

Ja zagłosowałem na Venomika , bo choć go nie znam to studiuje ekonomię :P

Zablokowany