Polityka
- LordJuve
- Juventino
Człowieku...żyj i daj żyć wypadałoby napisać. A niech sobie homoseksualiści żyją jak chcą, co ci do tego, że Piotrek kocha Adama a Ewa uwielbia Kasie? Napisałeś "zdrowi ludzie", a co, tamci zdrowi nie są? Jakoś nikt nie nazywał Hitlera człowiekiem chorym.UlTrAs pisze:To już jest przegięcie pały. Ja się obawiam, że już wkońcu My normalni i zdrowi ludzie będziemy musieli organizować parady równości bo te pedały nas wykończą.
Niedługo zaczną domagać się zamykania kościołów uznając je homofobicznymi i nietolerancyjnymi.
Pedały to takie brzydkie i niepoprawne słowo.

Ja tylko zawsze mówię, precz od dzieci i niech robią co chcą, byle nie krzywdzili swoją orientacją innych i będzie dobrze. No bo skoro hetero może spałować homo to i homo hetero.
Wątpię, ze zaczną sie domagać zamykania kościołów bo ostatnio zbierają dość urodziwe plony w tego typu religijnych instytucjach...swoją drogą to bardzo dobrze.
A ta mania homofobii to ostatnio mnie aż zaczyna bawić. Ja rozumiem, nie popadać w skrajności takie o jakich Ultras napisał, ale skoro gejów i lesbijki biją w Moskwie a Młodzież Wszechpolska najchętniej powiesiłaby ich wszystkich no to dlaczego homoseksualiści nie mogą się domagać wyrównania poziomu traktowania(ot co, feministki mogą a to też swego rodzaju odchylenie...

- Michal17
- Juventino
Trzeba w ogóle rozróżnić homoseksualistów od lewicowych aktywistów gejowskich, którzy to właśnie nie dość, że nie mają wiele wspólnego z tymi pierwszymi to mają jeszcze ze swojej działalności spore profity. Ja jednak wierzę, że świat nie stanie na głowie i żadna apokalipsa nam nie grozi, czy to ze strony gejów czy jakiejkolwiek innej grupy mniejszościowej...
Jak wiadomo robotnikom najbardziej szkodzą ZZ, środowisku szkodzą najbardziej Zieloni, a homoseksualistom najbardziej szkodzą ci lewicowi aktywiści. Wszystko zresztą, co ociera się o czerwonych i socjalizm szkodzi... To się kiedyś musi skończyć.
Jak wiadomo robotnikom najbardziej szkodzą ZZ, środowisku szkodzą najbardziej Zieloni, a homoseksualistom najbardziej szkodzą ci lewicowi aktywiści. Wszystko zresztą, co ociera się o czerwonych i socjalizm szkodzi... To się kiedyś musi skończyć.
- herr_braun
- Juventino
A najśmieszniejsze (bądź najstraszniejsze) jest to, że gdyby jakąś knajpę zamknęli dla pedałów to byłaby burza niesamowita (nietrudno wyobrazić sobie porównania do gett, apartheidu i III Rzeszy). Ale cóż, taka ocena sytuacji jako "homofobiczna" jest skazana na osamotnienie (choć u nas jeszcze z tym nie tak źle) ale już tylko czekać, aż będą za to wsadzać do ciupy.
)
Niestety, ale prezentujesz pobożno-życzeniowe myślenie. To by było za proste, zwyczajnie w tej chwili bojownicy o tolerancję mogą więcej racjonalnie myślący i oceniający te sprawy ludzie. Zresztą daleko szukać nie trzeba (vide ostatni post poprzedniej strony 8) EDIT- i mój takżeMichal17 pisze:a homoseksualistom najbardziej szkodzą ci lewicowi aktywiści.

- LordJuve
- Juventino
Wyobraz sobie sytuacje, ze siedzisz sobie w knajpie i przychodzi paru kolesi, ida do baru, upiją się, zaczną ciskać wyzwiskami, robić burdy, tobie też się dostaje, zrobili by z ciebie mielone na niedzielny obiad...byłbyś zadowolony?herr_braun pisze:A najśmieszniejsze (bądź najstraszniejsze) jest to, że gdyby jakąś knajpę zamknęli dla pedałów to byłaby burza niesamowita (nietrudno wyobrazić sobie porównania do gett, apartheidu i III Rzeszy). Ale cóż, taka ocena sytuacji jako "homofobiczna" jest skazana na osamotnienie (choć u nas jeszcze z tym nie tak źle) ale już tylko czekać, aż będą za to wsadzać do ciupy.
Ja nie twierdze, ze tam w Austrii było aż tak źle, ale coś musiało być na rzeczy, skoro własciciel speluny sam stwierdzil, ze nie powinni tam przychodzic hetero(notabene jemu powinno zalezec na nich, wkoncu zarabia na tym). Wiecie, jacys ludzie osmielili sie dawka dobrego alkoholu no i zaczynaly sie docinki w strone gejow, no ta to jest tak samo przyjemne jak przytoczyny wyzej przeze mnie przyklad.
Wiec prosze cie, czy ktos jest gejem czy hetero zachowywać sie musi, a skoro nie potrafi to już jego wina.
- Venomik
- Juventino
Guzik prawda. Bo nie dalej jak kilka miesięcy temu czytałem jak jakiś gej został wyproszony z klubu randkowego za to, że jest gejem (to był klub randek minutowych, gdzieniegdzie popularny wytwór).A najśmieszniejsze (bądź najstraszniejsze) jest to, że gdyby jakąś knajpę zamknęli dla pedałów to byłaby burza niesamowita (nietrudno wyobrazić sobie porównania do gett, apartheidu i III Rzeszy). Ale cóż, taka ocena sytuacji jako "homofobiczna" jest skazana na osamotnienie (choć u nas jeszcze z tym nie tak źle) ale już tylko czekać, aż będą za to wsadzać do ciupy.
Bo klub organizował randki tylko dla hetero.
I żadnego larum nie było.
Dla mnie to naturalne - jeśli to klub w którym orientacja ma znaczenie (w obu przypadkach, jak widać, miała) to może sobie wypraszać kogo chce.
AustraliiJa nie twierdze, ze tam w Austrii było aż tak źle
Dirty mind
- herr_braun
- Juventino
A to ja nie twierdzę, że ludzie zgłupieją już całkiem i wszyscy będą traktować zboczeńców jak święte krowy, ale po pierwsze na pewno w tej sprawie, o której mówisz, a której ja nie znam, część komentarzy była w tonie oburzono-zdegustowanymVenomik pisze:Guzik prawda. Bo nie dalej jak kilka miesięcy temu czytałem jak jakiś gej został wyproszony z klubu randkowego za to, że jest gejem (to był klub randek minutowych, gdzieniegdzie popularny wytwór).
Bo klub organizował randki tylko dla hetero.

- Michal17
- Juventino
To jest tak, że póki się o czymś nie rozmawia to nie ma problemu. Jakby problem homoseksualistów nie był jednym z dominujących w mediach (o co właśnie lewicowcy zadbali doskonale) to by nie było żadnego problemu. A prawda jest taka, że przez nagłośnienie "walki o wolność" geje (ale ci prawdziwi) mają masę kłopotów zaczynając od tego, że są wszędzie wytykani palcami i zawsze mogą zostać pobici itd. Chyba za Hitlera, żyło im się łatwiej...herr_braun pisze:Niestety, ale prezentujesz pobożno-życzeniowe myślenie. To by było za proste, zwyczajnie w tej chwili bojownicy o tolerancję mogą więcej racjonalnie myślący i oceniający te sprawy ludzie. Zresztą daleko szukać nie trzeba (vide ostatni post poprzedniej strony 8) EDIT- i mój takżeMichal17 pisze:a homoseksualistom najbardziej szkodzą ci lewicowi aktywiści.)
- herr_braun
- Juventino
Wiem co masz na myśli, ale nie mogę się zgodzić, że jest tak zawsze. Teraz za użycie słowa "pedał" na JP dostaje się kartkę, kiedyś mówiło się po prostu "zboczeniec" i nikt nie płakał. Kiedyś na widok całujących się facetów można było dostać po mordzie nawet w centrum Wawy, dziś takie rzeczy mogą zdarzyć się tylko na prowincji 8) Być moze na dłuższą metę wyjdzie im to na złe, ale póki co są niestety uprzywilejowani, a niektórym to odpowiada.Michal17 pisze:To jest tak, że póki się o czymś nie rozmawia to nie ma problemu. Jakby problem homoseksualistów nie był jednym z dominujących w mediach (o co właśnie lewicowcy zadbali doskonale) to by nie było żadnego problemu. A prawda jest taka, że przez nagłośnienie "walki o wolność" geje (ale ci prawdziwi) mają masę kłopotów zaczynając od tego, że są wszędzie wytykani palcami i zawsze mogą zostać pobici itd. Chyba za Hitlera, żyło im się łatwiej...
- herr_braun
- Juventino
Chodzi o to, że nawet jak ktoś chce dobrze, i na siłę wyrównuje ludzi (to co przytoczyłem, czy choćby z Murzynami na uczelniach w Ameryce, czy za komuny u nas z ludem pracującym miast i wsi) to nie zawsze wychodzi dobrze. I to się teraz dzieje na Zachodzie głównie. Przecież homoseksulaizm figurowałna liście chorób WHO a dziś jakaś KE poucza Polaków swymi rezolucjami o poszanowaniu odmienności...Venomik pisze:O co chodzi z tym uprzywilejowaniem?Być moze na dłuższą metę wyjdzie im to na złe, ale póki co są niestety uprzywilejowani, a niektórym to odpowiada.
- Michal17
- Juventino
No właśnie, to są efekty propagandy lewicowej, mam nadzieję, że tylko doraźne. Chociaż patrząc co się dzieje w naszym (niestety) Euro-socjalizmie boję się, że to będzie będzie trwać aż do końca całej WE. Teraz tylko trzeba się postarać o odpowiednio szybki koniec tej farsy...herr_braun pisze:Wiem co masz na myśli, ale nie mogę się zgodzić, że jest tak zawsze. Teraz za użycie słowa "pedał" na JP dostaje się kartkę, kiedyś mówiło się po prostu "zboczeniec" i nikt nie płakał. Kiedyś na widok całujących się facetów można było dostać po mordzie nawet w centrum Wawy, dziś takie rzeczy mogą zdarzyć się tylko na prowincji 8) Być moze na dłuższą metę wyjdzie im to na złe, ale póki co są niestety uprzywilejowani, a niektórym to odpowiada.
PS: Święta racja:
To jest właśnie główny problem - dlatego socjalizm jest złem największym!herr_braun pisze:na siłę wyrównuje ludzi
- Venomik
- Juventino
No... ale powiedziałeś to w akapicie w którym niemal z żalem wypowiadasz się o tym, że w dużych miastach nie boją już gejów :]herr_braun pisze: Chodzi o to, że nawet jak ktoś chce dobrze, i na siłę wyrównuje ludzi (to co przytoczyłem, czy choćby z Murzynami na uczelniach w Ameryce, czy za komuny u nas z ludem pracującym miast i wsi) to nie zawsze wychodzi dobrze. I to się teraz dzieje na Zachodzie głównie. Przecież homoseksulaizm figurowałna liście chorób WHO a dziś jakaś KE poucza Polaków swymi rezolucjami o poszanowaniu odmienności...
Dirty mind
- Dionizos
- Juventino
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 07933.html
Tolerancja dla wszystkich, oprocz naszych przeciwnikow. No bo jak to tak? Mamy tolerowac tych faszystow z Polski
?

- gloria_victis
- Szczakowianin
Moje drogie prawicowe oszołomy
Nic mnie tak nie bawi jak banda sfrustrowanych nastolatków, ostatecznie ludzi po dwudziestce z tak zwanego pokolenia JP2, którzy nagminnie zabierają głos w sprawach, o których nie mają bladego pojęcia. Jeżeli zaś jakiekolwiek pojęcie posiadają to wynoszą je ze Szczerbca lub takiej samej propagandy na jaką się plują tylko że z prawej strony. Przeczytałem sobie te posty i jestem pod wrażeniem indolencji użytkowników forum. Polityczno-filozoficzno-medyczno-ideologiczne dywagacje userów wprawiły mnie nie tylko w dobry nastrój ale też i trochę przeraziły. Zaraz się obruszą szczeniaki i zaczną ujadać, czekam na to z utęsknieniem.
Oto jedni z wręcz erudycyjną dumą wypowiadają entymematy na temat homoseksualizmu najprawdopodobniej żadnego geja czy lesbijki nie znając. Choroba? Koleżanka lesbijka nie czuje się chorą. Nie wymaga uprzywilejowania i ma je głęboko w swoim lesbijskim tyłku.
Ale oczywiście prawica wie wszystko doskonale. Wasze magiczne zdolności empatii są na tak wysokim poziomie, że jesteście w stanie nawet wczuć się w brunatną świnie.
A skoro już zacząłem to sobie pojadę po tym kretyńskim kraju w waszym brunatnym stylu. Boże, Wszechmogący Panie, spuść trąd i świerzb i pożogę i zarazę i dyfteryt na to coś bo katolicy Cię obrażają. Czczą swego bożka Jana Pawła 2 zamiast Ciebie. Cytując bezwiednie i enumeratywnie jego encykliki zachowują się tak samo jak wykpiwani przez nich świadkowie Jehowy. Proszę Cię, Boże niech morowe powietrze wytruje ich wszystkich. Niech zapanuje normalność. Moja normalność. Niech każdy będzie taki jak ja. Zabij dresów dobry Boże. Niech wilki rozprują ich trzewia. Zabij proszę, bardzo proszę, prawicowych polityków. Niechaj spadnie na nich Twój gniew. Błagam, Stwórco, niechaj na każdy spaczony brunatnym chwastem dom spadnie ognisty deszcz. Niechaj każdy kibol, ultras i inne ścierwo pseudopiłkarskie cierpi katusze na madejowym łożu Beliala. Święty Panie, jak ja wam bardzo życzę śmierci! Żebyście nie chodzili po tej ziemi!
ŚMIERĆ WAM
Moje drogie lewackie psy
Mam nadzieję, że nie liczyliście, że was nie osądzę. Z waszą polityczną poprawnością okalającą jak całun waszą żenującą tępotę umysłową. Wypowiadacie tylko formułki powtarzane od lat przez czerwonoarmistów niosących je na bagnetach. Wolność, Równość, Braterstwo. Wierzcie sobie w co chcecie, ale nie mówcie innym w co mają wierzyć. Mądra głowa rzekła, że socjalistą jest się do 25 roku życia. Jak ktoś jest nim wciąż po przekroczeniu granicy to jest idiotą. Ileż trzeba wam książek pisanych przez doktorów i profesorów byście wreszcie zrozumieli że wasza wizja społeczeństwa jest utopia. ODBIERZMY WRESZCIE DARMOZJADOM RENTY . To przez was doi nas pasożytnicza grupa larw spijających chorą krew państwa. To przez was oni żądają więcej i więcej, bo to wy wmówiliście im, ze mają prawo do pomocy. Nie mają! Nie radzą sobie? Niech więc zdechną skoro nie są godni by żyć. O Chryste proszę, byś wylał swój żal na czerwonych, różowych, pomarańczowych i niebieskich. Niechaj upadnie polityczna poprawność! Gdzież jest Ten, który rozprawi się z waszą chorą ideologią? Na niebiosa! Niechaj nadejdzie wreszcie dzień sądu, lecz przed nim niech cmentarze przepełnią wasze zwłoki a drzewa ugną się od waszych trupów.
ŚMIERĆ WAM
I DO WSZYSTKICH: każda skrajność to psia kupa i ssie!
Nic mnie tak nie bawi jak banda sfrustrowanych nastolatków, ostatecznie ludzi po dwudziestce z tak zwanego pokolenia JP2, którzy nagminnie zabierają głos w sprawach, o których nie mają bladego pojęcia. Jeżeli zaś jakiekolwiek pojęcie posiadają to wynoszą je ze Szczerbca lub takiej samej propagandy na jaką się plują tylko że z prawej strony. Przeczytałem sobie te posty i jestem pod wrażeniem indolencji użytkowników forum. Polityczno-filozoficzno-medyczno-ideologiczne dywagacje userów wprawiły mnie nie tylko w dobry nastrój ale też i trochę przeraziły. Zaraz się obruszą szczeniaki i zaczną ujadać, czekam na to z utęsknieniem.
Oto jedni z wręcz erudycyjną dumą wypowiadają entymematy na temat homoseksualizmu najprawdopodobniej żadnego geja czy lesbijki nie znając. Choroba? Koleżanka lesbijka nie czuje się chorą. Nie wymaga uprzywilejowania i ma je głęboko w swoim lesbijskim tyłku.
Ale oczywiście prawica wie wszystko doskonale. Wasze magiczne zdolności empatii są na tak wysokim poziomie, że jesteście w stanie nawet wczuć się w brunatną świnie.
A skoro już zacząłem to sobie pojadę po tym kretyńskim kraju w waszym brunatnym stylu. Boże, Wszechmogący Panie, spuść trąd i świerzb i pożogę i zarazę i dyfteryt na to coś bo katolicy Cię obrażają. Czczą swego bożka Jana Pawła 2 zamiast Ciebie. Cytując bezwiednie i enumeratywnie jego encykliki zachowują się tak samo jak wykpiwani przez nich świadkowie Jehowy. Proszę Cię, Boże niech morowe powietrze wytruje ich wszystkich. Niech zapanuje normalność. Moja normalność. Niech każdy będzie taki jak ja. Zabij dresów dobry Boże. Niech wilki rozprują ich trzewia. Zabij proszę, bardzo proszę, prawicowych polityków. Niechaj spadnie na nich Twój gniew. Błagam, Stwórco, niechaj na każdy spaczony brunatnym chwastem dom spadnie ognisty deszcz. Niechaj każdy kibol, ultras i inne ścierwo pseudopiłkarskie cierpi katusze na madejowym łożu Beliala. Święty Panie, jak ja wam bardzo życzę śmierci! Żebyście nie chodzili po tej ziemi!
ŚMIERĆ WAM
Moje drogie lewackie psy
Mam nadzieję, że nie liczyliście, że was nie osądzę. Z waszą polityczną poprawnością okalającą jak całun waszą żenującą tępotę umysłową. Wypowiadacie tylko formułki powtarzane od lat przez czerwonoarmistów niosących je na bagnetach. Wolność, Równość, Braterstwo. Wierzcie sobie w co chcecie, ale nie mówcie innym w co mają wierzyć. Mądra głowa rzekła, że socjalistą jest się do 25 roku życia. Jak ktoś jest nim wciąż po przekroczeniu granicy to jest idiotą. Ileż trzeba wam książek pisanych przez doktorów i profesorów byście wreszcie zrozumieli że wasza wizja społeczeństwa jest utopia. ODBIERZMY WRESZCIE DARMOZJADOM RENTY . To przez was doi nas pasożytnicza grupa larw spijających chorą krew państwa. To przez was oni żądają więcej i więcej, bo to wy wmówiliście im, ze mają prawo do pomocy. Nie mają! Nie radzą sobie? Niech więc zdechną skoro nie są godni by żyć. O Chryste proszę, byś wylał swój żal na czerwonych, różowych, pomarańczowych i niebieskich. Niechaj upadnie polityczna poprawność! Gdzież jest Ten, który rozprawi się z waszą chorą ideologią? Na niebiosa! Niechaj nadejdzie wreszcie dzień sądu, lecz przed nim niech cmentarze przepełnią wasze zwłoki a drzewa ugną się od waszych trupów.
ŚMIERĆ WAM
I DO WSZYSTKICH: każda skrajność to psia kupa i ssie!
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- YoUri`
- Qualità Juventino
gloria_victis: Jakby okroić Twoją wypowiedź z niepotrzebnie obraźliwych sformułowań, to podpisuję się pod nią ręką, nogą i wszystkim innym co się do tego nadaje. Zwłaszcza pod ostatnim zdaniem, tzw. DO WSZYSTKICH. Respect...