Kto lepszy??
- Kink
- Juventino
Z tych dwóch na pewno lepszy jest Appiah. Zastanawiam się kto jeszcze oprócz wyświechtanego Viery. On jest raczej niedostępny. Dobry byłby Gatuso, ale nie chcemy śmieci skarzonych czarno-czerwonymi barwami. No Edgar jest wyjątkiem :-D .
Może spróbować Dayera?
Może spróbować Dayera?
- Ironek
- Juventino
tyle tylko, że Veron gra na innej pozycji niż EDGAR, bo Veron to ofensywny pomocnik. A wracając do tematu, to Appiah, chciałbym Vieirę, ale jego raczej się nie uda kupićballack13 pisze:
ja słyszałem że możliwa była wymiana Veron za Davidsa

- Rasi
- Qualità Juventino
Po pierwsze: sprawa z Veronem jest już nieaktualna. Veron przeszedł do Chelsea i pewnie jakiś czas tam pogra. Vieira? Chyba możemy zapomniećMarcin-IRONEK pisze:tyle tylko, że Veron gra na innej pozycji niż EDGAR, bo Veron to ofensywny pomocnik. A wracając do tematu, to Appiah, chciałbym Vieirę, ale jego raczej się nie uda kupićballack13 pisze:
ja słyszałem że możliwa była wymiana Veron za Davidsa, ale myślę że APPIAH sobie poradzi, jest naprawdę dobry, pogra z drużyną trochę i będzie cool.
No a z dwójki Perotta Appiah bez dyskusyjnie lepszy jest ten drugi
- Alexxxxx
- Juventino
Korde pczeoczyłem twoją wypowiedź. Parotta słabyBIGGI pisze:łehehe dobre określenieadi130 pisze: Edgardo!!!!!!!!!![]()
Ja tez wole Appiah, Perrotta jest za słaby....

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
Szkoda, bo na 99% Davids po tym sezonie odejdzie za darmo... alternatywą dla niego (moim zdaniem) jest Appiah - już w Juve albo Patrick Vieira - ale raczej to niemożliwe... Chociaż najlepszy byłby Pitbull - nie rozumiem, że chce odejść od nas...
- fanka-juve
- Juventino
nom szkoda ze Davids odchodzi...to wielki pilkarz no ale coz trzeba sie nim nacieszyc przez ten sezon a poki co to mysle ze Appiah bylby dobrym pilkarzem...w sam raz do juve oczywiscie jednak lepszy bylby Vieira ale to jest raczej nierealne aby ten zawodnik gral u nas
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- nookie
- Juventino
ballack13 pisze:ja słyszałem że możliwa była wymiana Veron za Davidsa
Jeśli Edzio ma odchodzic to wymiana za Verona bylaby najlepszym rozwiazaniem..ale watpie zeby czelsji ktore kupilo go w tym sezonie za rok go oddawalo..ale zobaczymy :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- fanka-juve
- Juventino
nie no co wy na bank verona nie puszcza z chealse a zreszta watpie zeby byl on dobrym uzupelnieniem po stracie (jesli odejdzie co raczej jest juz przesadzone) Davidsa musimy raczej szukac innych rozwiazan...
FORZA JUVE !!!