KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- LBaLin
- Juventino
Miejsce masz zarezerwowaneBartek(Juventino) pisze:Ile wpłacić jeśli chce z pudełkiem? Dziś lub jutro wpłacę na pewno na 100% Trzymajcie dla mnie miejsce
Przy takiej ilosci (1 sztuka) producent nie zrobi na zamowienie specjalnych pudelek z logiem

Jeszcze tylko 4 osoby

- Martin
- Juventino
Jak ktos opłaci jeszcze krawaty to mogę zamówić...-Lucas- pisze:Martin zamów jeszcze jeden krawat albo nawet dwa, mogę za Ciebie przesyłkę pokryć![]()
Poczekajcie do konca miesiaca. Jutro pogadam osobiście z Venomikiem bo nie wiedzieć czemu nie odpowiada na privy, maile, rozmowy na gg... A wypowiada się na forum... Dziwne...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- artoni
- Juventino
Będziesz z nim gadał tak twarzą w twarz?Martin pisze:Jak ktos opłaci jeszcze krawaty to mogę zamówić...-Lucas- pisze:Martin zamów jeszcze jeden krawat albo nawet dwa, mogę za Ciebie przesyłkę pokryć![]()
Poczekajcie do konca miesiaca. Jutro pogadam osobiście z Venomikiem bo nie wiedzieć czemu nie odpowiada na privy, maile, rozmowy na gg... A wypowiada się na forum... Dziwne...
Rany, skoro na żadne kontakty drogą elektroniczną nie odpowiada to jakim cudem udało ci się z nim umówić na spotkanie.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Dziś wpłaciłem rano:)
- Szwarou
- Juventino
weznie go z zaskoczeniaartoni pisze:Będziesz z nim gadał tak twarzą w twarz?Martin pisze:Jak ktos opłaci jeszcze krawaty to mogę zamówić...-Lucas- pisze:Martin zamów jeszcze jeden krawat albo nawet dwa, mogę za Ciebie przesyłkę pokryć![]()
Rany, skoro na żadne kontakty drogą elektroniczną nie odpowiada to jakim cudem udało ci się z nim umówić na spotkanie.

pelna przyczajka i nagle zza winka wyskakuje martin - venom kur...cze pieczone gdzie kasa na zwis meski??

- Kryształ
- Juventino
Jak łatwo jest się dogadać z nieodpowiedzialnym człowiekiem. Prawda...Szwarou pisze:weznie go z zaskoczeniaartoni pisze:Będziesz z nim gadał tak twarzą w twarz?Martin pisze:
Jak ktos opłaci jeszcze krawaty to mogę zamówić...
pelna przyczajka i nagle zza winka wyskakuje martin - venom kur...cze pieczone gdzie kasa na zwis meski??
- artoni
- Juventino
Zdefiniuj 'odpowiedniego człowieka' proszę...stara_dama pisze:Jak łatwo jest się dogadać z nieodpowiedzialnym człowiekiem. Prawda...Szwarou pisze:weznie go z zaskoczeniaartoni pisze:
Będziesz z nim gadał tak twarzą w twarz?
- DamKam
- Juventino
No to działaj, aż do skutkuartoni pisze:Mam chyba dobre wieści... to jeszcze nic oficjalnego...ale mam dwóch kumpli, którzy są bliscy kupienia krawata...prawie im je wcisołem.

- Jacol
- Juventino
Proszę mnie wpisać na listę. Zaraz wyślę potwierdzenie na PW i zaraz prześlę kasę na konto. Wszystko będzie załatwione w kilka minut (nawet kasa będzie za kilka minut u odbiorcy
).

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- LBaLin
- Juventino
PW juz nie musisz - kase dostalem - jestes na liscieJacol pisze:Proszę mnie wpisać na listę. Zaraz wyślę potwierdzenie na PW i zaraz prześlę kasę na konto. Wszystko będzie załatwione w kilka minut (nawet kasa będzie za kilka minut u odbiorcy).
Gratuluje
- DamKam
- Juventino
PięknieLBaLin pisze:PW juz nie musisz - kase dostalem - jestes na liscieJacol pisze:Proszę mnie wpisać na listę. Zaraz wyślę potwierdzenie na PW i zaraz prześlę kasę na konto. Wszystko będzie załatwione w kilka minut (nawet kasa będzie za kilka minut u odbiorcy).
Gratuluje

- Jacol
- Juventino
Tak jak mówiłem wszystko załatwię w kilka minut i tak też zrobiłem wedle zasady just - in -time ...LBaLin pisze:PW juz nie musisz - kase dostalem - jestes na liscieJacol pisze:Proszę mnie wpisać na listę. Zaraz wyślę potwierdzenie na PW i zaraz prześlę kasę na konto. Wszystko będzie załatwione w kilka minut (nawet kasa będzie za kilka minut u odbiorcy).
Gratuluje

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli