Najpiękniejszy klubowy hymn to ... ?
- M.
- Juventino
O, albo obejrzyjcie to. Jakie zrządzenie losu - słyszeć "Juve - storia di un grande amore" w wykonaniu naszych "Juventinich" - Emersona, Cannavaro, Zambrotty czy Zlatana. Szczególnie piękne wyszło również "Juve nel cuore" (w tym klipie jest kilka piosenek). Ciekawe czy już śpiewali "Quiero Real" czy "Forza Inter".
:roll:
- Abi
- Juventino
Ciekawe, kiedy pojawi się temat pt. "Najładniejsze kolory klubowe" i odpowiedzi w stylu: "Mi najbardziej podobają się kolory Interu, a barwy ManU pasują mi do garderoby".
Jeśli chodzi o Fabio, to wył już do mikrofonu "pazza inter amala", więc wykonanie jakiejś piosenki o realu raczej nie sprawi mu trudności.Diego pisze:O, albo obejrzyjcie to. Jakie zrządzenie losu - słyszeć "Juve - storia di un grande amore" w wykonaniu naszych "Juventinich" - Emersona, Cannavaro, Zambrotty czy Zlatana. Szczególnie piękne wyszło również "Juve nel cuore" (w tym klipie jest kilka piosenek). Ciekawe czy już śpiewali "Quiero Real" czy "Forza Inter".
Oł je!!!Hymn Milanu przy pomocy Juventinich.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Bynajmniej?DamKam pisze:Proszę o wklejanie linków do ich wykonania, a już bynajmniej do tych mniej znanych
Wg mnie nic nie przebije You`ll Never Walk Alone :-D .
- Tier
- Juventino
hej, a ma ktoś może Storia di un Grande Amore ale w lepszej jakości niż jest w dziale z mp3? Bo niestety jestem audiofilem.
Coś jak z tego http://www.solojuve.com/mp3/pages/odtwarzacz666.html
Coś jak z tego http://www.solojuve.com/mp3/pages/odtwarzacz666.html
.?
- PrzemasJuve
- Juventino
potwierdzam..hymn Włoch jest przeuroczy..tomek1987 pisze:Hymn Włoch(szczegolnie jak spiewaja go piłkarze a najlepiej Gattuso)
http://www.youtube.com/watch?v=JzejR2B8Cjw
malo pilkarski w tym wykomamiu..ale uroczy..
FORZA ITALIA!!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- charmander
- Juventino
Witam. Ma ktoś może filmik jak kibice Juve śpiewają hymn na stadionie? Bo nigdzie takiego nie mogę znaleźć...
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Hymn Juve śpiewany przez kibiców przed meczem Juve - Genoacharmander pisze:Witam. Ma ktoś może filmik jak kibice Juve śpiewają hymn na stadionie? Bo nigdzie takiego nie mogę znaleźć...
Coś pięknego.....
- charmander
- Juventino
pinturicchia:
wielkie dzięki, tego właśnie szukałem
wielkie dzięki, tego właśnie szukałem
- PrzemasJuve
- Juventino
to ze JUVE i ITALIA to wiadomo..po filmie(wiadomo jakim) zostal w glowie hymn whu choc jak pamietam z dawnych czasow (jeszcze przed JUVE!) podobal mi sie hymn chelsea a z panstw to jeszcze brazylii jest fajny wesoly skoczny...tam to wszedzie sambe slychac hehe
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!