Kto lepszy??
- adi130
- Juventino
Kto według was byłby lepszym zastępcą Edgara Davidsa gdy ten odejdzie z Juve(Tylko nie to!!!!!!! Prosze Edgar zostań) lub skończy swoją kariere w swoim najukochańszym klubie czyli Juventusie. Kto byułby lepszy:
Appiah czy Perrota który ma zostać wykupiony z Chievo??
Obydwaj są bardzo dobrzy lecz wolałbym jednak Appiaha. Jest lepiej wyszkolony technicznie .sądze że zawodnik rozgrywający piłke musi być dobrze wyszkolony technicznie, tak jak nasz Edgardo!!!!!!!!!
Obydwaj są bardzo dobrzy lecz wolałbym jednak Appiaha. Jest lepiej wyszkolony technicznie .sądze że zawodnik rozgrywający piłke musi być dobrze wyszkolony technicznie, tak jak nasz Edgardo!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Również zdecyedowanie wolę Appiaha. Jest lepszy od Perrotty z tym, że w przypadku gdyby Edgar nas opuścił Moggi napewno na jego miejsce sprowadziłby jakiegoś doświadczonego dobrego zawodnika. Wtedy widziałbym Vierię naprzykładBIGGI pisze:łehehe dobre określenieadi130 pisze: Edgardo!!!!!!!!!![]()
Ja tez wole Appiah, Perrotta jest za słaby....

- Nedved_fan
- Juventino
Lepszy jest chyba Appiach, ale napewno nie lepszy od Davidsa
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- ballack13
- Juventino
appiach hmm może za sezon jeszcze musi troche pograć i sie zgrać z juve
ale jeśli davids odejdzie
to raczej w jego miejsce Juve sprowadzi innego pomocnika
ja słyszałem że możliwa była wymiana Veron za Davidsa
ale jeśli davids odejdzie

ja słyszałem że możliwa była wymiana Veron za Davidsa
- Johnny777
- Juventino
Appiah...i tyle.. 8)adi130 pisze:Kto według was byłby lepszym zastępcą Edgara Davidsa gdy ten odejdzie z Juve(Tylko nie to!!!!!!! Prosze Edgar zostań) lub skończy swoją kariere w swoim najukochańszym klubie czyli Juventusie. Kto byułby lepszy:
- BIANCONERI
- Juventino
Narazie Davids gra u nas i nie potrzebujemy żadnego następcy...
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"