VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Poki co nikt nie zglosil, ze rezygnuje z vlepek, wiec kasy nie macie po co wysylac. Jesli nikt nie zrezygnuje to jedyna szansa zeby dostac vlepki to trzecia seria. Jesliby do niej doszlo to po raz kolejny bede odradzal branie polowy kompletu, bo wtedy 20 osob moze sie nie uzbierac. A 200 vlepek to wcale nie tak duzo jak sie wydaje.mJaUcViEej pisze:No to czekamy na sygnał, że można wpłacać kasę. Ja zapłacę za całość, a jak mi przyślesz połowę, odeślę Tobie vlepkidarek13 pisze:Ja jestem chętny.mJaUcViEej pisze:Ja jestem chętny na pół zestawuJeśli ktoś także uważa, że 200 vlepek to dla niego za dużo, zapraszam do współpracy
- Damiano-pl
- Juventino
Panowie, mam pytanie czy będzie jeszcze możliwość zamówienia Vlepek z II tury?
- darek
- Juventino
To mam prośbę. Jak ktoś zrezygnuje to daj mi znać na PW.mJaUcViEej pisze:No to czekamy na sygnał, że można wpłacać kasę. Ja zapłacę za całość, a jak mi przyślesz połowę, odeślę Tobie vlepkidarek13 pisze:Ja jestem chętny.mJaUcViEej pisze:Ja jestem chętny na pół zestawuJeśli ktoś także uważa, że 200 vlepek to dla niego za dużo, zapraszam do współpracy
- Radek_88
- Qualità Juventino
Zapewne chodzi Ci o te same wzory, a I, II, czy III tura wygladaja tak samo, wiec jesli dojdzie do III tury to bedziesz mial mozliwosc zamowienia tych samych vlepek, co w II.JuveDamianO pisze:Panowie, mam pytanie czy będzie jeszcze możliwość zamówienia Vlepek z II tury?
Natomiast zalapanie sie jeszcze na druga serie jest malo prawdopodobne.
- Dagmara
- Juventino
- Vieira
- Juventino
Davids8 napisał:
Czekamy na Ciebie, jesli rezygnujesz z kupna vlepek napisz zeby niepotrzebnie nie przedluzac (chetni juz sa) !!!!

Od tego jutra co kase miałes wysłac mineło juz 2 tygodnie!!No to ja tez zamawiam Smile Jutro kaske wysylam Smile
Czekamy na Ciebie, jesli rezygnujesz z kupna vlepek napisz zeby niepotrzebnie nie przedluzac (chetni juz sa) !!!!
Żywiec bedzie oklejony to i Bielsko by sie przydałoKtos moze z Bielska albo okolic tez juz zamowil??

"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Zamowilem dzis druga ture vlepek, za okolo tydzien powinny byc u mnie. Koperty przygotuje sobie odpowiednio wczesniej, wiec pozostanie mi tylko posegregowac i wyslac.
Tymczasem jezeli sa nadal osoby chetne na vlepki, prosze zglaszac sie do mnie na pw. Jezeli bedzie odpowiednio duzo zainteresowanych to przeprowadzimy oczywiscie trzecia serie.
Jezeli zas osoby, ktore zadeklarowaly sie do drugiej tury nie wplaca kasy w wyznaczonym terminie, zostana one zastapione przez uzytkownikow, ktorzy zglosili sie juz do mnie wczesniej. Najprawdopodbniej beda to darek13/mJaUcViEej oraz JuveDamianO (jeszcze skontaktuje sie z juvermem zeby zobaczyc czy do niego nie zglosil sie ktos wczensiej).
Tymczasem jezeli sa nadal osoby chetne na vlepki, prosze zglaszac sie do mnie na pw. Jezeli bedzie odpowiednio duzo zainteresowanych to przeprowadzimy oczywiscie trzecia serie.
Jezeli zas osoby, ktore zadeklarowaly sie do drugiej tury nie wplaca kasy w wyznaczonym terminie, zostana one zastapione przez uzytkownikow, ktorzy zglosili sie juz do mnie wczesniej. Najprawdopodbniej beda to darek13/mJaUcViEej oraz JuveDamianO (jeszcze skontaktuje sie z juvermem zeby zobaczyc czy do niego nie zglosil sie ktos wczensiej).
- juveluck
- Juventino
Czy jeżeli nie będzie kompletu na drugą turę, to osoby które już wpłaciły za vlepki mimo to je dostaną? Myślę, że ewentualne zaległe komplety i tak wam zejdą, więc chyba nie ma na co czekać...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Vieira
- Juventino
juveluck napisał:
Radek_88 napisał :
Wlepki juz zostały zamówione tak ze dostaniesz je napewno
Przeczytaj sobie posta wyzej w nim wszystko pisze :Czy jeżeli nie będzie kompletu na drugą turę, to osoby które już wpłaciły za vlepki mimo to je dostaną? Myślę, że ewentualne zaległe komplety i tak wam zejdą, więc chyba nie ma na co czekać...
Radek_88 napisał :
Zamowilem dzis druga ture vlepek, za okolo tydzien powinny byc u mnie. Koperty przygotuje sobie odpowiednio wczesniej, wiec pozostanie mi tylko posegregowac i wyslac.
Wlepki juz zostały zamówione tak ze dostaniesz je napewno

- Vieira
- Juventino
juveluck napisał
Zamówienie jest na podstawie wpłat!! A wpłacilo 18 osób z 20 zamawiajacych wiec mozna bylo zlozyc zamówienie!!Własnie dla II tury!
Radek_88 napisał
To niby komu by miały być wysłane?? Tym co krawaty zamawiali :lol:Zamówione to nie oznacza, że zostaną wysłane osobą z drugiej tury. Jeżeli nie były by zamówione, nie zadał bym w ogóle pytania.
Zamówienie jest na podstawie wpłat!! A wpłacilo 18 osób z 20 zamawiajacych wiec mozna bylo zlozyc zamówienie!!Własnie dla II tury!
Radek_88 napisał
- Radek_88
- Qualità Juventino
Osoby z drugiej tury, ktore wplacily pieniadze, dostana vlepki jak tylko ja je otrzymam. W przypadku braku wplat pozostalych dwoch uzytkownikow nie bedziemy na nich czekac tylko zastapimy ich nowymi osobami. Mam nadzieje, ze uda sie producentowi dostarczyc mi vlepki do najblizszego wotrku, bo pozniej wyjezdzam na okolo 2 tygodnie, wiec pojawilby sie maly problem z rozsylka. :? Poki co miejmy nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze.
OSOBY Z DRUGIEJ TURY PROSZE O PRZYSYLANIE NA PW ADRESOW NA KTORE MAM WYSLAC VLEPKI.
OSOBY Z DRUGIEJ TURY PROSZE O PRZYSYLANIE NA PW ADRESOW NA KTORE MAM WYSLAC VLEPKI.
- JuveFilip_8_
- Juventino
juverm pisze:Jeśl Panowie/Panie Davids8 i juve09 nie dokonają wpłaty do czwartku, ostatniego dnia miesiąca (31.05) to w ich miejsce wskoczą inne osoby. Zgłosił się już do mnie mateelv.
Ja juz wplacilem, wczoraj wyslalem pieniadze

Mysle ze dzisiaj juz sa, jezeli nie to jutro beda na 100%
Wczoraj wyslalem przelew