Serie B częściej wyszukiwana niz Barca czy Chelsea :D

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:19

Twoja ironia nie robi na mnie wrażenia, myśl sobie co chcesz to jest moje zdanie a czy się z nim zgadzasz lub nie to już mi zwisa i powiewa...

Pozdroo...BLESS

Problem leży gdzie indziej chłopcze...to zależy od il. fanów Juventusu...jedyną osobę, którą znam i która jest fanem Milanu jestem ja sam i na mniej jednego przypada aż 5 Juventusów...być może od tego zależy większe zainteresowanie serie B...co nie zmienia faktu żę zaintersowanie ogólnie Serie A, nie tylko w polsce spowodowane jest tymi aferami i mam nadzieję że się ze mną zgodzisz

Obrazek
Obrazek
Obrazek
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:26

rastapastor pisze:Popularność serie A straciła po wykryciu afer a nie po tym jak Juve spadło do serie B...
W 50% masz rację bo na pewno w wyniku całej afery serieA straciła na popularności, ale popatrz że Juventusowi kibicuje jednak sporo kibiców i oni przez ten rok skupili się raczej na serieA, no i zagadka rozwiązana.
Co do rankingu to dziwi mnie 1 miejsce... yyy Nastula? Z jakiej paki to nie wiem, chyba że wygrał w ostatnim miesiącu parę medali o czym nie słyszałem albo jakiś jego wielki fan wbijał w wyszukiwarkę "Nastula" przez 24H.

rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:30

W 50% masz rację bo na pewno w wyniku całej afery serieA straciła na popularności, ale popatrz że Juventusowi kibicuje jednak sporo kibiców i oni przez ten rok skupili się raczej na serieA, no i zagadka rozwiązana.
Co do rankingu to dziwi mnie 1 miejsce... yyy Nastula? Z jakiej paki to nie wiem, chyba że wygrał w ostatnim miesiącu parę medali o czym nie słyszałem albo jakiś jego wielki fan wbijał w wyszukiwarkę "Nastula" przez 24H.
O tym właśnie mówiełem(w poście wyżej) hehe, ale chodziło Ci chyba o serie B heheh :wink: ...Nastula nie walczy już o medale ale walczy w K1 Pride heheh a ten sport cieszy się duuuużym zainteresowaniem...w sumie to jest jedyny Polak, który nas reprezentuje....za jakiś czas będę tam ja 8) .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:41

rastapastor pisze:Twoja ironia nie robi na mnie wrażenia, myśl sobie co chcesz to jest moje zdanie a czy się z nim zgadzasz lub nie to już mi zwisa i powiewa...
Ja się z Tobą zgadzam w 100% co do tego, że spadek zainteresowania SerieA wiąże się nierozerwalnie z tymi wszystkimi aferami-pierdołami. Śmiałem się z czego innego - że nie potrafiłeś przyznać wprost, że wzrost zainteresowania Serią B to skutek obecności w niej Juventusu(bo tego dotyczyła w sumie główna myśl tematu).
Problem leży gdzie indziej chłopcze...to zależy od il. fanów Juventusu...jedyną osobę, którą znam i która jest fanem Milanu jestem ja sam i na mniej jednego przypada aż 5 Juventusów
To chyba nie masz się czym chwalić...chłopcze :smile:
mam nadzieję że się ze mną zgodzisz
Tak, zgadzam się :ok:

rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 21:45

Czemu nie mam się czym chwalić...jestem dumny że jestem fanem Milanu...

Czego nie będziesz dzielić? Bo nie czaje chyba że to nie było do mnie :D

Ja już powiedziałem to co miałem powiedzic i kończe bo się offtop robi

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 22:12

1. rastapastor - gratuluje Tobie i twojemu klubowi wygranej w LM :)

To chyba nie jest tak, ze przez te całe afery Serie A traci na zainteresowaniu....
W sumie ludzie są zainteresowani co się dzieje, dlatego starają się wyszukiwać informacji.

Spadek zainteresowania -> tak, jeśli chodzi o ludzi chodzacych na mecze, ale dzieki calciopoli załoze sie ze więcej ludzi zainteresoiwało sie co "w trawie piszczy" i dzieki temu napewno sie duzo dowiedziało.

Nie mozna tego nazwać dobrym zainteresowaniem, co nie?

Obrazek
ODPOWIEDZ