LaLiga
- Gibon
- Juventino
ronaldinho nie pasuje do angielskiej ligi, a w hiszpanskiej mnie sie zdaje, ze bedzie szalal
ManU na 100% nie kupi juz go, bo wczoraj dali ultimatum psg na chyba 23 mln ojro i psg sie nie zgodzil to manu kapitulowal
ManU na 100% nie kupi juz go, bo wczoraj dali ultimatum psg na chyba 23 mln ojro i psg sie nie zgodzil to manu kapitulowal
- Alex-10
- Juventino
A propos - MU to już całkiem na psy schodzi.Par00wa pisze:ronaldinho nie pasuje do angielskiej ligi, a w hiszpanskiej mnie sie zdaje, ze bedzie szalal
Jeśli jeszcze Ferguson od nich odejdzie to uuułuu...
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
niech Moggi nie da takiego pilkarza za takie pieniadza pchnac
przecierz on jest wart wiecej i mogli bysmy go kupic
przecierz on jest wart wiecej i mogli bysmy go kupic
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- BIGGI
- Qualità Juventino
Holenderski napastnik Barcelony Patrick Kluivert nie został w piątek wpuszczony do Stanów Zjednoczonych. Powodem był brak specjalnej wizy, wymaganej od osób, które weszły w kolizję z prawem - poinformowały hiszpańskie media.
Kluivert, który wybierał się do USA z Barceloną na serię meczów towarzyskich, nie został przepuszczony przez kontrolę paszportową na lotnisku Logan w Bostonie.
Przed ośmioma laty w Amsterdamie piłkarz uczestniczył w wypadku drogowym, w wyniku którego zmarł kierowca samochodu, z którym zderzyło się auto Holendra. Kluivert został uznany przez sąd winnym spowodowania wypadku i skazany na 240 godzin prac społecznych.
W 2001 roku złożył podanie o specjalną wizę do USA, ale jego wniosek został odrzucony.
Kierownictwo bostońskiego lotniska nie chciało udzielić żadnych informacji na temat zdarzenia. Nie wiadomo czy zawodnik powrócił już do Hiszpanii.
1. Ciekawe czy zagra z Juve :twisted:
2. Ta kara za wypadek była troche mała....człowiek człowiekowi nie równy, pewnie podarował sędziemu karnet na mecze.... :?
Kluivert, który wybierał się do USA z Barceloną na serię meczów towarzyskich, nie został przepuszczony przez kontrolę paszportową na lotnisku Logan w Bostonie.
Przed ośmioma laty w Amsterdamie piłkarz uczestniczył w wypadku drogowym, w wyniku którego zmarł kierowca samochodu, z którym zderzyło się auto Holendra. Kluivert został uznany przez sąd winnym spowodowania wypadku i skazany na 240 godzin prac społecznych.
W 2001 roku złożył podanie o specjalną wizę do USA, ale jego wniosek został odrzucony.
Kierownictwo bostońskiego lotniska nie chciało udzielić żadnych informacji na temat zdarzenia. Nie wiadomo czy zawodnik powrócił już do Hiszpanii.
1. Ciekawe czy zagra z Juve :twisted:
2. Ta kara za wypadek była troche mała....człowiek człowiekowi nie równy, pewnie podarował sędziemu karnet na mecze.... :?
- RadeKas
- Juventino
HAHAHAHA. Nieźle sie uśmiałem jak to czytałem. Ktoś na onecie (kibic Barcelony) powiedział że go za twarz nie wpuścili
. Może to i prawda. A tak na serio, to jakby nie był gwiazdą to gniłby w więzieniu.

srali muszki będzie wiosna
- BIGGI
- Qualità Juventino
Zgadzam sie, hehe tez widziałem ten komentarz na onecie. Buhah niezłe...RadeKas pisze:HAHAHAHA. Nieźle sie uśmiałem jak to czytałem. Ktoś na onecie (kibic Barcelony) powiedział że go za twarz nie wpuścili![]()
. Może to i prawda. A tak na serio, to jakby nie był gwiazdą to gniłby w więzieniu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak.....to 16 latni Ti_Amo_Juventus_Dragon zamieszkały w Lublinie, taki niewinnyBIGGI pisze:to ty jestes w tym avatarze ??Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No nieźle, nieźle. Z toego co pisze wynika, że Kliuivert raczej niezagra z nami. Tym lepiej dla nas![]()
![]()

- ballack13
- Juventino