Liga Mistrzów 2006-07
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kibicujesz drużynie jako piłkarzom?Sasza04 pisze:Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac gdy czytam, ze osoby uwazajace sie za kibicow Juve chca zwyciestwa animalsow w finale Ligi Mistrzow! Jak nisko trzeba upasc by sie choc przez chwile zastanawiac komu kibicowac - tym, ktorzy sa bozyszczami dla mordercow z Heysel, czy Milanowi.
Dla was przypomnienie - http://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Heysel
Chce by Milan zmiazdzyl angoli. Doszczetnie!
Forza Milan!!
Ceterum censeo geminos esse abolendos!
Sasza

Ja też wyobraź sobie nie darzę sympatią 'kibiców' z tamtej tragedii. :doh:
Ja patrzę na zawodników - The Reds ;]
- Sasza04
- Juventino
Tja, typowe piknikowskie podejscie. Pewnie koszuleczka z gerardem badz innym smieciem juz wyprasowana.
Kibicuje nie druzynie i grajkom, ktorzy dzis sa tu, jutro tam, a pojutrze jeszcze gdzie indziej. Kibicuje klubowi, jego historii i tradycji, swietym barwom, ktorym wiernosc okazuja fani, a znacznie rzadziej pilkarze - o czym my jako kibice Juve bardzo dobitnie sie rok temu przekonalismy.
Sasza
Kibicuje nie druzynie i grajkom, ktorzy dzis sa tu, jutro tam, a pojutrze jeszcze gdzie indziej. Kibicuje klubowi, jego historii i tradycji, swietym barwom, ktorym wiernosc okazuja fani, a znacznie rzadziej pilkarze - o czym my jako kibice Juve bardzo dobitnie sie rok temu przekonalismy.
Sasza
Heysel - nie zapomnimy, nie przebaczymy!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Raczej te wyniki nie wejdą...Milan odpuści po finale w Atenach, jeśli oczywiście wygra,a inter będzie być może grał już rezerwą.Zobaczymy.Co do meczu to z pewnością wygra milan,tak czuję.Chęć rewanżu za Stambuł jest zwyczajnie zbyt duża...............
Gigi,resta!!!!!
Gigi,resta!!!!!
- Tom A Juve
- Juventino
mam cichą nadzieję ze jednak wygra Liverpool ! To wspaniała drużyna 8) w tej edycji ligi misiów
, i zasługuje na zwycięstwo...w odróżnieniu od Milanu, który w ogóle nie powinien być tu gdzie jest
Z pewnością będzie to zacięty mecz i sądzę że albo będzie 1:0 dla jednej ze stron albo 2:2 i karne ! To byłoby dopiero deja vu
szkoda ze nie jesteśmy dzis pod stadionem przed finałem CL czekając na przyjazd zawodników JUVE ... :płaczę:

Z pewnością będzie to zacięty mecz i sądzę że albo będzie 1:0 dla jednej ze stron albo 2:2 i karne ! To byłoby dopiero deja vu
szkoda ze nie jesteśmy dzis pod stadionem przed finałem CL czekając na przyjazd zawodników JUVE ... :płaczę:
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
... że niby ja? Tak mam?Pewnie koszuleczka z gerardem badz innym smieciem juz wyprasowana.
A u ciebie koszuleczka z Kaką czy Inzaghim?

I to jest Milan?Kibicuje klubowi, jego historii i tradycji, swietym barwom, ktorym wiernosc okazuja fani
Dobry z Ciebie Juventini
No przekonaliśmy się...(...)grajkom, ktorzy dzis sa tu, jutro tam, a pojutrze jeszcze gdzie indziej
(...)ktorym wiernosc okazuja fani, a znacznie rzadziej pilkarze - o czym my jako kibice Juve bardzo dobitnie sie rok temu przekonalismy.
I mam rozumieć, że ty w piłce zanim zaczniesz kibicować klubowi, patrzysz na ich historię, barwy itp i dopiero wtedy decydujesz czy kibicujesz czy nie?
A takto w Juve niech se gra kto chce

- Sasza04
- Juventino
Klopoty ze zrozumieniem czytanego tekstu mateelv. Najwyrazniej.
Zadales pytanie czy kibicuje druzynie jako pilkarzom, to ci odpowiedzialem. Nie wiem czego tu nie rozumiesz i co ma do tego Milan.
Kibicuje Juve od 22 lat. Przez ten czas przewinelo sie przez Juve setki zawodnikow, w tym tacy jak Boniek, Moeller, Koehler, Inzaghi, D. i R. Baggio, Casiraghi, Ravanelli, Vieri, Cannavaro, Zambrotta, po Ibrahimovicia i Viere. Dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia. Bo Juve to cos wiecej niz najwieksza nawet gwiazda. Ponial?
Nawet gdyby to byla Legia zamiast Milanu, w tym jednym meczu bylbym calym sercem za nia (tfu,tfu!).
Jak ktos mowi, ze bedzie za animalsami bo maja fajnych grajkow, to...
Sasza
Zadales pytanie czy kibicuje druzynie jako pilkarzom, to ci odpowiedzialem. Nie wiem czego tu nie rozumiesz i co ma do tego Milan.
Kibicuje Juve od 22 lat. Przez ten czas przewinelo sie przez Juve setki zawodnikow, w tym tacy jak Boniek, Moeller, Koehler, Inzaghi, D. i R. Baggio, Casiraghi, Ravanelli, Vieri, Cannavaro, Zambrotta, po Ibrahimovicia i Viere. Dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia. Bo Juve to cos wiecej niz najwieksza nawet gwiazda. Ponial?
Nawet gdyby to byla Legia zamiast Milanu, w tym jednym meczu bylbym calym sercem za nia (tfu,tfu!).
Jak ktos mowi, ze bedzie za animalsami bo maja fajnych grajkow, to...
Sasza
- Lato1897
- Juventino
Ja dzisiaj nikomu nie kibicuje...nawet meczu nie obejże....z tego powodu że mam jutro zaliczenie na studiach
i nie jest to mecz który wzbudzał by moje wielkie emocje...ewentualnie włącze sobie karne, jeśli będą bo to zawsze ciekawe jest 

- Sasza04
- Juventino
Lepiej dla Ciebie by to bylo zaliczenie ustne, a nie pisemneLato1897 pisze:Ja dzisiaj nikomu nie kibicuje...nawet meczu nie obejże....z tego powodu że mam jutro zaliczenie na studiachi nie jest to mecz który wzbudzał by moje wielkie emocje...ewentualnie włącze sobie karne, jeśli będą bo to zawsze ciekawe jest

Obejrzec!
Spoko, mozesz sie uczyc. karne tym razem nie beda potrzebne.
Sasza
- Koziołek
- Juventino
Podczas dzisiejszego meczu będę za Liverpoolem. U bukmacherów faworytem Milan, mimo wszystko postawiłem na Liverpool. Wydaje mi się że wreszcie się otworzą i zdobędą tegoroczny tytuł. Milan wygrał już wystarczająco dużo i myślę, że puchar powinien znaleźć się w Anglii. Zobaczymy wkrótce. FC Liverpool !!!
P.S. Przez Wasze bezsensowne kłotnie, złość i agresję niczego nie osiągniecie a tylko psujecie atmosferę na forum.
P.S. Przez Wasze bezsensowne kłotnie, złość i agresję niczego nie osiągniecie a tylko psujecie atmosferę na forum.
- centek
- Juventino
Ja tak moze odskocze od tematu na chwilke, bo mam apel do Saszki:
Posluchaj drogi Saszo, jak zdzarzylem juz zauwazyc po kazdej swojej wypowiedzi zostawiasz to tajemniccze:
co ty na to?
a powracajac do tematu, ja bede za Liverpool'em.
I Haysel nie ma tu zadnego zdarzenia bo bedac za Liverpoolem w finale CL nie znaczy ze jestem z tymi kibicami z 85' po tej samej stronie. Jestem pewien ze Liverpool jako klub, ani prawdziwi tifosi nie byli dumni z wyczynu tych "kibicow". To juz historia i pokolenia sie zmieniaja. Powiedz drogi Saszo czy mam nienawidziec Niemcow jak moja Babcia ich nienawidzi za 39' ?
Posluchaj drogi Saszo, jak zdzarzylem juz zauwazyc po kazdej swojej wypowiedzi zostawiasz to tajemniccze:
Co to znaczy? przyznam sie ze nie wiem, lacina to chyba jest, ja jestem lepiej obeznany w gatunku laciny podworkowej wiec nie uwazam sie za autorytet... ale chodzi o to ze mozesz oszczedzic sobie pracy wsadzajac to sobie w podpisCeterum censeo geminos esse abolendos!
Sasza

a powracajac do tematu, ja bede za Liverpool'em.
I Haysel nie ma tu zadnego zdarzenia bo bedac za Liverpoolem w finale CL nie znaczy ze jestem z tymi kibicami z 85' po tej samej stronie. Jestem pewien ze Liverpool jako klub, ani prawdziwi tifosi nie byli dumni z wyczynu tych "kibicow". To juz historia i pokolenia sie zmieniaja. Powiedz drogi Saszo czy mam nienawidziec Niemcow jak moja Babcia ich nienawidzi za 39' ?

- Marcin_ACM
- Milanista
Przypomnieć Ci mecz Juve z Werderem i bramke Emersona???? Gdy Wiese wypuscil w 87 minucie pilke z reki???? Milan w "fuksiarskosci" nie podskoczy w porowananiu z tamta sytuacja... no ale pamiec jest wybiorcza jak widac. Wiec nie patrzmy przez pryzmat fuksa.Gruber95 pisze: nie cierpie MILANU :twisted: poniewaz są holernymi fuksiarzami np PSV-MILAN 90 min strzelili a nie zasługiwali
:twisted:
Proszę o pasek ACM.
Pozdrawiam wszystkich Juventini a przede wszystkim zioma z Pyrlandii, ktory tak normlanie i rozsadnie wypowiada sie o Milanie - widziecie, a jednak mozna...
Dzis nie ma co dywagowac, kto wygra. To bedzie po prostu KAKAklizm

Dobrego rywala Milan juz nie ma, bo MANU, Chelsea, Real, Barca, Inter juz odpadly, a Juve nie zagralo

Bedzie KAKAklizm! O ku.... bedzie KAKAklizm! Bedzie KAKAAAAAAAklizm...

- pan Zambrotta
- Juventino
A ja jestem w finale za Gattuso. Niech chłop strzeli w 90. minucie karnego na 1:0 i zostanie bohaterem. Niech jego sława opuści San Siro i niech sie rozleje na cały świat
Po prostu nalezy mu się.
A propo karnych. Dudek dance chowa się przy tym.

Po prostu nalezy mu się.
A propo karnych. Dudek dance chowa się przy tym.
- Swider10
- Juventino
Jak wiadomo nie przepadamy za Liverpoolem nie mozna powiedziec ze lubimy Milan (choc chyba ostatnio relacje na lini Kibice Juve - Kibice Milanu sie poprawiły bynajmniej mi sie tak zdaje
) Tak więc dzisiajszy Finał bedzie kolejnym w ktorym nie bede miał zdecydowanego faworyta (choć musze przyznac ze 2 lata temu 3małem kciuki za Liverpool...) Dzisiaj chciałbym zobaczyc dobry zywy mecz, wiele bramek (z oby stron) choc musz podkreslic ze gra Kaki' w tej edycji LM naprawde robi wrazenie Jezeli wygra Liverpool nie bede zly, jezeli Milan nie bede płakał
(choc jezeli wygra Milan juz w przyszlym sezonie bedziemy mogli sie zmierzyc z najlepsza druzyna w Europie)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"