Derby Turynu w sezonie 07/08 !!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szcerze wzięło mnie 'zdziwko'Fifarulez pisze: Mecze: 133
Zwycięstwa Juventusu: 57
Remisy: 41
Zwycięstwa Torino: 35
Bilans dla Nas korzystniejszy

Tyle razy daliśmy się pokonać?!
Ale i tak teraz z nimi wygramy :-D Pokarzemy kto rządzi w Turynie!
- juveluck
- Juventino
Myślę, że ciebie nikt by nie uderzył ani nie pogryzł. Zastanawia mnie czy oglądając mecz w TV nie boisz się, że spadniesz z fotela?DamKam pisze:... albo nie zostaną pogryzione przez kibiców drużyny przeciwnejhara pisze:Dziewczyny mają taki komfort, że w ryj nie dostanąjuveluck pisze:
W takim razie niektóre dziewczyny są odważniejsze od ciebie.
Nie wiem skąd te statystyki wyciągnąłeś... Ostatni mecz z torino odbył się 05.04.2003 roku i go wygraliśmy a data podana przez ciebie to data ostatniej naszej porażki. Rozegraliśmy z torino 178 spotkań, wygraliśmy 70, przegraliśmy 55, zremisowaliśmy 53.Fifarulez pisze:No ja też długo na to czekałemOstatnie derby odbyły się 25 stycznia 1995, czyli 12 lat temu :shock: ... Ale zawsze to jest świetne widowisko, bo nie dość, że wygrana z lokalnym rywalem mocno mobilizuje graczy, to jeszcze obie drużyny próbują grać na najwyższym poziomie, co podnosi poziom spotkania
Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będziemy świadkami naprawdę świetnych pojedynków :-D
Mecze: 133
Zwycięstwa Juventusu: 57
Remisy: 41
Zwycięstwa Torino: 35
Bilans dla Nas korzystniejszy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mati
- Juventino
Przez takich kibiców mecze muszą sie odbywać przy pustych trybunach.JuvenGut pisze:Torino jest cienkie ale derby to derby motywacja duzo większa ale wolałbym zobaczyc jakąs zadymepewnie po meczu cos sie będzie działo:)
Ja zdecydowanie wolałbym oglądać mecz toczony w duchu sportowej rywalizacji.Ale masz 3 posty i zapewne nie jesteś u nas od dawna, być może nawet nie przeczytasz już nigdy mojego posta.Może to i lepiej ...
- Tharp
Nie, no faktycznie długo na to czekał. Pewnie tak się przejął przegraną w '95, że później regularnie przegapiał Derby Turynu.juveluck pisze:(...)
Nie wiem skąd te statystyki wyciągnąłeś... Ostatni mecz z torino odbył się 05.04.2003 roku (...)Fifarulez pisze:No ja też długo na to czekałemOstatnie derby odbyły się 25 stycznia 1995, czyli 12 lat temu :shock:
(...)
.
Jak JPC zorganizuje wyjazd na owe derby, to ja na pewno się również zabiorę... :-)
- MrWlodek
- Juventino
Derby zawsze wywołują wielkie emocje i w "Derbach Turynu" nie będzie inaczej. Wzmocnione (mam nadzieję że w miarę sensownie) Juve i pewne swego Torino. Na papierze zdecydowaną przewagę powinno mieć Juve, ale wiadomo jak to jest ze statystykami. Torino wprawdzie w tym sezonie nie zachwycało, ale maja kilku piłkarz którzy potrafią świetnie grać w nogę. Nasi Wielcy dawno nie grali z rywalem zza miedzy i będą chcieli pokazać że wrócili na swoje miejsce zarówno we Włoszech jak i w Turynie.

- Abi
- Juventino
Popieram w 100%mati__________ pisze:Przez takich kibiców mecze muszą sie odbywać przy pustych trybunach.JuvenGut pisze:Torino jest cienkie ale derby to derby motywacja duzo większa ale wolałbym zobaczyc jakąs zadymepewnie po meczu cos sie będzie działo:)
Ja zdecydowanie wolałbym oglądać mecz toczony w duchu sportowej rywalizacji.Ale masz 3 posty i zapewne nie jesteś u nas od dawna, być może nawet nie przeczytasz już nigdy mojego posta.Może to i lepiej ...
Najlepiej tak jak w Stanach: na siedząco, przy coli, hot-dogach i popcornie

- white_wolv
- Juventino
Co Ty za bzdury piszesz ? Nie rozumiem co ma licznik do wiatraka.mati__________ pisze:Ale masz 3 posty i zapewne nie jesteś u nas od dawna, być może nawet nie przeczytasz już nigdy mojego posta.Może to i lepiej ...
Derby beda gorace i dobrze. Czas sprowadzic Toro z powrotem na swoje miejsce.
- M.
- Juventino
Najlepiej pojedź na te derby i zrób tam drugie Heysel. Tak, żeby nikt nie pomyślał, że może żartujesz.Abdul_BN.pl pisze:Popieram w 100%mati__________ pisze:Przez takich kibiców mecze muszą sie odbywać przy pustych trybunach.JuvenGut pisze:Torino jest cienkie ale derby to derby motywacja duzo większa ale wolałbym zobaczyc jakąs zadymepewnie po meczu cos sie będzie działo:)
Najlepiej tak jak w Stanach: na siedząco, przy coli, hot-dogach i popcornie
:roll:
- Mati
- Juventino
Nie jest to regułą, ale jak widzę jakieś wypowiedzi prezentujące zupełny brak kultury, inteligencji czy zdrowego myślenia, to w zdecydowanej większości przypadków ilość postów takiej osoby nie przekracza dziesięciu.white_wolv pisze:Co Ty za bzdury piszesz ? Nie rozumiem co ma licznik do wiatraka.mati__________ pisze:Ale masz 3 posty i zapewne nie jesteś u nas od dawna, być może nawet nie przeczytasz już nigdy mojego posta.Może to i lepiej ...
Derby beda gorace i dobrze. Czas sprowadzic Toro z powrotem na swoje miejsce.
Nie działa to oczywiście w drugą stronę.Dodam jeszcze w razie czego, że nie chciałem nikogo urazić swoimi słowami

- Fifarulez
- Juventino
[quote="juveluck
Nie wiem skąd te statystyki wyciągnąłeś... Ostatni mecz z torino odbył się 05.04.2003 roku i go wygraliśmy a data podana przez ciebie to data ostatniej naszej porażki. Rozegraliśmy z torino 178 spotkań, wygraliśmy 70, przegraliśmy 55, zremisowaliśmy 53.[/quote]
Otóż tak podaje portal wikipedia. Dokładniejszych info można szukać pod tym linkiem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C5%82ka ... rby_Turynu
a jak informacje są złe to przepraszam :oops: [/url]
Nie wiem skąd te statystyki wyciągnąłeś... Ostatni mecz z torino odbył się 05.04.2003 roku i go wygraliśmy a data podana przez ciebie to data ostatniej naszej porażki. Rozegraliśmy z torino 178 spotkań, wygraliśmy 70, przegraliśmy 55, zremisowaliśmy 53.[/quote]
Otóż tak podaje portal wikipedia. Dokładniejszych info można szukać pod tym linkiem:
a jak informacje są złe to przepraszam :oops: [/url]
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie pod podanym przez Ciebie linkiem wyraznie jest napisane, ze ostatni mecz odbyl sie 5 kwietnia 2003 :roll: A Ty poslugujac sie tym linkiem piszesz, ze 25 stycznia 1995... Chyba dol z gora tabeli Ci sie pomylil...Fifarulez pisze:Otóż tak podaje portal wikipedia. Dokładniejszych info można szukać pod tym linkiem:
Natomiast co do ilosci rozegranych meczow to rzeczywiscie blad w wikipedii.
EDIT: Tharpenio -> YES, YES, YES!

Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, 22:59 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
Tymbardziej, że w linku który podałeś...juveluck pisze:Wikipedia to średnio pewne źródło.
...jest o meczu z 2003 roku.Fifarulez pisze:http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C5%82ka ... rby_Turynu
Kłania się czytanie ze zrozumieniem i spostrzegawczość.
Swoją drogą - Fifarulez - mam lekkie wrażenie, jakbyś przy każdym temacie "na szybcika" próbował znajdywać i podawać jakieś statystyki z wikipedii (to nie był pierwszy raz). "Z deka" dziwne...
... i głupie.
EDIT: Radek, wyprzedziłeś mnie o minutkę... za długo się zastanawiałem, co napisać