KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 15:01

Przypominam, że termin wpłat nieubłagalnie zbliża się do końca :!:

Andrew09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 19:07

Kasa wysłana.. teraz to tylko kwestia godzin kiedy dojdzie...
i mam nadzieję ze reszta podobnie postąpiła.. i że to dojdzie do upragnionego końca..
pozdro

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2007, 23:02

DamKam pisze:Przypominam, że termin wpłat nieubłagalnie zbliża się do końca :!:
I przypominam, że posypią się bany oraz powstanie czarna lista!

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 00:48

martin wiem ze mam malo do gadania ale karanie banem to moim zdaniem za duzo

jestesmy wielka rodzina fanow juve i glownie to nas laczy - nastepnym razem nie dopuscic takiego ancymonka do takiej akcji ale niech sobie nadal bedzie kibicem juve w pelni mogacym kozystac z zalet jp

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 01:15

Szwarou pisze:martin wiem ze mam malo do gadania ale karanie banem to moim zdaniem za duzo

jestesmy wielka rodzina fanow juve i glownie to nas laczy - nastepnym razem nie dopuscic takiego ancymonka do takiej akcji ale niech sobie nadal bedzie kibicem juve w pelni mogacym kozystac z zalet jp
Jeśli ktoś jest niepoważny, nie potrafi docenić tego że LBaLin i DamKam podjęli się organizacji takiego zamówienia, DEKLARUJE SIĘ że uiści opłatę a później tego nie czyni to jestem jak najbardziej za karaniem banami. Nie wiem jak reszta ale ja się czuję oszukany właśnie przez te osoby. Mogliby przynajmniej przeprosić i przyznać się że rezygnują z krawatu... :whistle:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2007, 01:56 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 01:39

-Lucas- pisze:
Szwarou pisze:martin wiem ze mam malo do gadania ale karanie banem to moim zdaniem za duzo

Jeśli ktoś jest niepoważny, nie potrafi docenić tego że LBaLin i DamKam podjęli się organizacji takiego zamówienia, DEKLARUJE SIĘ że uiści opłatę a później tego nie czyni to jestem jak najbardziej za karaniem banami. Nie wiem jak reszta ale ja się czuję oszukany właśnie przez te osoby. Moliby przynajmniej przeprosić i przyznać się że rezygnują z krawata... :whistle:
Oczywiście, że tak. Jakim problemem byłoby napisanie PW, że jednak się rezygnuje? Jak się jest niepoważnym to nie można wymagać, żeby samemu być traktowanym poważnie.

Obrazek
Obrazek
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 01:45

krawatu nie krawata ;P chyba :)

mysle ze czarna lista to wystarczajaca kara koniec i kropka - tez czuje sie oszukany ale moje zdanie jest takie ze glownym sensem tego forum nie jest robienie krawatow tylko juventus :)

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 08:03

Efekt bana ma być taki że delikwent się do mnie zgłasza a ja się pytam czy jest w stanie wpłacić pieniądze. W końcu może się okazać, że te osoby które się zadeklarowały od paru dni nie odwiedzają JP.

W końcu privy zostały wysłane, prawda?

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 10:11

Martin pisze:

Efekt bana ma być taki że delikwent się do mnie zgłasza a ja się pytam czy jest w stanie wpłacić pieniądze. W końcu może się okazać, że te osoby które się zadeklarowały od paru dni nie odwiedzają JP.

privy privami - nie kazdy ma ustawione powiadamianie na maila
moze lepiej maila wyslac - jako admin masz do wszystkich dostep
tak samo bana moze przez kilka- kilkanascie dni nie zauwazyc

szkoda ze nie mamy chociaz jednego krawatu pokazowego - wystawilo by sie na allegro zeby dozbierac te 10sztuk :) (mysle ze 40 osob wplaci :>)

Obrazek
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 10:19

Szwarou pisze:
Martin pisze:

privy privami - nie kazdy ma ustawione powiadamianie na maila
moze lepiej maila wyslac - jako admin masz do wszystkich dostep
tak samo bana moze przez kilka- kilkanascie dni nie zauwazyc

szkoda ze nie mamy chociaz jednego krawatu pokazowego - wystawilo by sie na allegro zeby dozbierac te 10sztuk :) (mysle ze 40 osob wplaci :>)
Na allegro spoko by zeszlo i jeszcze mozna byloby zarobic pewnie.
Za przyklad podam krawat ktory tam jest (i to z poliestru):

http://www.allegro.pl/item196764333__un ... _hit_.html

Mysle ze Juventusu jest sporo wiecej wart :-D
Ale nie wiem czy na allegro znajdzie sie ktos kto kupi krawat i bedzie chcial tyle czasu czekac...
Co do akcji na PW duzo osob z tego co wiem potwierdzila chec zakupu ale na deklaracji kolejnej sie skonczylo...
Dzisiaj mam nadzieje ze wpadnie jakas kasa po 12....
BBlack pisze:Jest szansa, że zrobią krawaty dla mniejszej ilości osób? Może przekona ich wyjątkowa sytuacja i fakt, iż jeżeli nie zgodzą się na taką liczbę krawatów, to nie dostaną wcale zamówienia i nic nie zarobią (druga sprawa, czy im się opłaca robić poniżej 50 sztuk?).
No wlasnie z tym jest problem bo 50 to absolutne minimum dla jakiego uruchomia produkcje :(. W wiekszosci przypadkow podaja nawet 100 sztuk. Ale faktem jest ze powoli trzeba sie zastanawiac jak zdobyc te brakujace kilka osob bo termin wplat mija jutro...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 12:29

Jeżeli chodzi o PW to widzę w skrzynce, iż 3 osoby które potwierdziły chęć zakupu krawatu jeszcze nie przeczytały tych moich ostatnich wiadomości przypominających o wpłacie na konto :!: Są to użytkownicy: Mendus, Mazinho19 oraz fruwak. A wiadomości te zostały do nich wysłane 29.04.2007, tak więc już prawie miesiąc temu. Nie wiem, może przez tak długi czas nie były na JP. Kilka dni temu porozsyłałem tym osobom wiadomości na gg, ale niestety bez jakichkolwiek odpowiedzi :roll: Ale nawet jakby to są to tylko 3 osoby, a nie wpłaciło na stan obecny aż 14. I chyba będzie trzeba ostro zareagować, o czym mówił Martin. Innego wyjścia osobiście nie widzę :?

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 12:43

DamKam pisze:Jeżeli chodzi o PW to widzę w skrzynce, iż 3 osoby które potwierdziły chęć zakupu krawatu jeszcze nie przeczytały tych moich ostatnich wiadomości przypominających o wpłacie na konto :!: Są to użytkownicy: Mendus, Mazinho19 oraz fruwak. A wiadomości te zostały do nich wysłane 29.04.2007, tak więc już prawie miesiąc temu. Nie wiem, może przez tak długi czas nie były na JP. Kilka dni temu porozsyłałem tym osobom wiadomości na gg, ale niestety bez jakichkolwiek odpowiedzi :roll: Ale nawet jakby to są to tylko 3 osoby, a nie wpłaciło na stan obecny aż 14. I chyba będzie trzeba ostro zareagować, o czym mówił Martin. Innego wyjścia osobiście nie widzę :?
Mazinho19 wplacil - jest na liscie.
Ale tych co nie przeczytali nie nalezy ganic bo moze nie mogli , nie maja neta itp.
Gorzej z tymi co przeczytali i pozostawili bez odpowiedzi i wplaty.
Prosba do nich o info na PW do DamKama lub mnie co zamierzaja....

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 12:50

LBaLin pisze:
DamKam pisze:Jeżeli chodzi o PW to widzę w skrzynce, iż 3 osoby które potwierdziły chęć zakupu krawatu jeszcze nie przeczytały tych moich ostatnich wiadomości przypominających o wpłacie na konto :!: Są to użytkownicy: Mendus, Mazinho19 oraz fruwak. A wiadomości te zostały do nich wysłane 29.04.2007, tak więc już prawie miesiąc temu. Nie wiem, może przez tak długi czas nie były na JP. Kilka dni temu porozsyłałem tym osobom wiadomości na gg, ale niestety bez jakichkolwiek odpowiedzi :roll: Ale nawet jakby to są to tylko 3 osoby, a nie wpłaciło na stan obecny aż 14. I chyba będzie trzeba ostro zareagować, o czym mówił Martin. Innego wyjścia osobiście nie widzę :?
Mazinho19 wplacil - jest na liscie.
Aha, ok, sorry, mój błąd :wink:

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 13:11

LBaLin pisze:No wlasnie z tym jest problem bo 50 to absolutne minimum dla jakiego uruchomia produkcje :(. W wiekszosci przypadkow podaja nawet 100 sztuk. Ale faktem jest ze powoli trzeba sie zastanawiac jak zdobyc te brakujace kilka osob bo termin wplat mija jutro...
No może właśnie allegro byłoby jedynym wyjsciem...mamy chyba na forum kilku chętnych handlarzy, którzy chcieliby zainwestować w krawaty po to, zeby później sprzedać..gdyby sprzedać je np. z 20 zł przebitka to przy 10 krawatach zarobiłoby się 200zł :roll:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2007, 13:26

Rozmawiałem właśnie z fruwakiem i powiedział mi: "No wpisałem się i zapomniałem zupelnie o tym temacie" :smile: Podejrzewam, że wśród pozostałych będzie podobna sytuacja.
Proszę zatem o listę pozostałych osób - postaram się wysłać do nich jakiego maila.

Zablokowany