Jak wygląda sprzęt naszego nowego sponsora !!!
- bubu_juve
- Juventino
Witam serdecznie panie i panów! Ostatnio przejeżdżając autostradą koło jednego z hipermarketów zauważyłem na parkingu kilka ciężarówek z kombajnami New Holland! Jak wiadomo będzie to nasz nowy sponsor od następnego sezonu, więc po kilku kilometrach zawróciłem i postanowiłem nakręcić na moim fonie filmik żebyście mogli zobaczyć jaki jest to faktycznie sprzęt! A nie ma co gadać bo serio full wypas zresztą daje linka do filmiku!
Specjalnie dla JP i dla wszystkich fanów Juve...
Filmik nie jest wspaniałej jakości ale wszystko elegancko widać...
Myślę że nie mamy sie czego wstydzić! zresztą sami popatrzcie
http://uploaded.to/?id=uol7k5
Specjalnie dla JP i dla wszystkich fanów Juve...
Filmik nie jest wspaniałej jakości ale wszystko elegancko widać...
Myślę że nie mamy sie czego wstydzić! zresztą sami popatrzcie

http://uploaded.to/?id=uol7k5
Forza Juve
- CzarnyZkultury
- Juventino
hahaha dobre sobie. fajay kombajn 
- Alfa i Omega
- Juventino
Jeżeli chodzi o kombajny i takie tam, to New Holland jest naprawdę niezłą firmą
Jej pojazdy są wysokiej jakości i takie tam
Poza tym, co w tym takiego wieśniaczego? Derby County ma reklamę Pedigree na koszulkach i też nie jest źle 8) Gdyby naszym sponsorem było OB, albo durex, wtedy byłoby gorzej, a tak...? Luzik 

- LordJuve
- Juventino
Powiem tak, ja wolalbym innego sponsora, tzn, wolalbym, abysmy mieli na koszulkach napis "FIAT"(ma taki byc na niektorych imprezach, nie?), Ferrari(wiem, marzenie), Lamborghini lub Bugatti - wiem, kolejne wybryki wyobraźni.
Podobały mi sie tez napisy Sony, Danone(ten niezapomniany). New Holland...no coz, daja duzo pieniedzy wiec nie mozna wybrzydzac, choc ja jak powiedziałem nie jestem specjalnie zadowolny z wygladu i nazwy naszego nowego sponsora.
Podobały mi sie tez napisy Sony, Danone(ten niezapomniany). New Holland...no coz, daja duzo pieniedzy wiec nie mozna wybrzydzac, choc ja jak powiedziałem nie jestem specjalnie zadowolny z wygladu i nazwy naszego nowego sponsora.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
szczerze mówiąc to nawet reklama Durexa, OB, czy innego MPO jest dużo mniejszym wstydem i jest dużo mniej wieśniacki niż tarcza mistrza Włoch na koszulkach Interu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alfa i Omega
- Juventino
Dobra, po tej wypowiedzi pół forum się na mnie rzuciADAMJUVENTUSPL pisze:szczerze mówiąc to nawet reklama Durexa, OB, czy innego MPO jest dużo mniejszym wstydem i jest dużo mniej wieśniacki niż tarcza mistrza Włoch na koszulkach Interu.

Wiem, praktycznie wszyscy tu to fani Juventusu... Również nie lubię Interu, ale należy im się szacunek, jako aktualnie (o zgrozo!) najlepszej drużynie włoskiej. Gdyby nie Calciopoli, nie wiadomo, czy poszłoby im tak gładko, a raczej nawet jest to pewne, że nie... Ale afera wybuchła, Inter miał świetne mercato i zmiażdżył inne drużyny... Gdyby zamieniono oba zespoły miejscami, nikt stąd niemiałby pretensji, że wykorzytsaliśmy słabość rywali, a wręcz przeciwnie - bylibyście zachwyceni, że wiedziemy prym w lidze włoskiej... Podsumowując: tarcza w przyszłym sezonie znajdzie się na koszulkach Interu jak najbardziej zasłużenie.
Co do tematu... No, na pewno takie Ferrari, czy Lamborghini lepiej by wyglądało 8) Ale jak się lubi co się nie ma, to się lubi co się ma

- Walo
- Juventino
Zobaczymy jak będzie z nowym sponsorem. Przecież głownie zapamiętujemy sponsorów po sukcesach Juventusu, a mam nadzieje ze New Holland zostanie pozytywnie zapamiętana, i wtedy nikt już nie będzie sie zastanawiał co za ta nazwa stoi.
A dla mnie każde logo na koszulce Juventusu wygląda świetnie.
Poza tym New Holland ma Polski akcent , ta firma przejęła Polskiego Bizona.
A dla mnie każde logo na koszulce Juventusu wygląda świetnie.
Poza tym New Holland ma Polski akcent , ta firma przejęła Polskiego Bizona.
- TomiQ
- Juventino
jak dla mnie kombajn to kombajn .... ważne że da troche kaski na JUVE 

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ale mnie chodzi o tarcze za mistrzostwo z poprzedniego sezonu...Alfa i Omega pisze:Dobra, po tej wypowiedzi pół forum się na mnie rzuciADAMJUVENTUSPL pisze:szczerze mówiąc to nawet reklama Durexa, OB, czy innego MPO jest dużo mniejszym wstydem i jest dużo mniej wieśniacki niż tarcza mistrza Włoch na koszulkach Interu.![]()
Wiem, praktycznie wszyscy tu to fani Juventusu... Również nie lubię Interu, ale należy im się szacunek, jako aktualnie (o zgrozo!) najlepszej drużynie włoskiej. Gdyby nie Calciopoli, nie wiadomo, czy poszłoby im tak gładko, a raczej nawet jest to pewne, że nie... Ale afera wybuchła, Inter miał świetne mercato i zmiażdżył inne drużyny... Gdyby zamieniono oba zespoły miejscami, nikt stąd niemiałby pretensji, że wykorzytsaliśmy słabość rywali, a wręcz przeciwnie - bylibyście zachwyceni, że wiedziemy prym w lidze włoskiej... Podsumowując: tarcza w przyszłym sezonie znajdzie się na koszulkach Interu jak najbardziej zasłużenie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
Wypraszam sobie...Durex to bardzo dobra firma :-DAlfa i Omega pisze:Jeżeli chodzi o kombajny i takie tam, to New Holland jest naprawdę niezłą firmąJej pojazdy są wysokiej jakości i takie tam
Poza tym, co w tym takiego wieśniaczego? Derby County ma reklamę Pedigree na koszulkach i też nie jest źle 8) Gdyby naszym sponsorem było OB, albo durex, wtedy byłoby gorzej, a tak...? Luzik
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- lukasz9013
- Juventino
A czego sie spodziewałes po firmie produkującej kombajny?

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- behemot
- Qualità Juventino
ehh nie marudzić! mi tam bardzo podoba się sama nazwa, która kojarzy mi się bardzo dobrze:D Poza tym "new" to jakby nowa ziemia obiecana:D nowa holandia. pieknie. Ważne, ze mamy sponsora, który da kase. to się liczy. a reszta. reszta jest milczeniem...
wake up! catch the rising sun!
- bubu_juve
- Juventino
heeh New Holland to jak nowe dobre zioło
Juve będzie nowym dilerem na mieście :twisted:
a jeśli chodzi o inter to tylko i wyłącznie ich sprawa to cale calciopoli...
tylko inter zamieszał wszystkim bo nie mogli nigdy wygrać Serie A to zrzucili JUVE do B żeby chociaż raz mogli wygrać...
inter to najgorsza drużyna na świecie i nie mam do nich ani troche szacunku.
Paściarze

Juve będzie nowym dilerem na mieście :twisted:
a jeśli chodzi o inter to tylko i wyłącznie ich sprawa to cale calciopoli...
tylko inter zamieszał wszystkim bo nie mogli nigdy wygrać Serie A to zrzucili JUVE do B żeby chociaż raz mogli wygrać...
inter to najgorsza drużyna na świecie i nie mam do nich ani troche szacunku.
Paściarze

Forza Juve