Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!
- PSSjuve
- Juventino
Jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>Pandit Davasarman pisze:Mam pomysł: Hura, Juve w Serie A! Widzisz, nawet się rymuje.PSSjuve pisze:Wymyslilem zeby zrobic sobie koszuke nawiazujaca do powrotu juve do serie A . Nie znam wloskiego ani nie mam zadnego pomyslu. Moze ktos mi pomoze ?

Przepraszam bardzo ale klocilbym sie czy "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" to jest wulgaryzm ...
FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
T S WISLA KRAKOW
- juveluck
- Juventino
Świętować, to chyba można tylko realny sukces, a powrót na miejsce które się Juventusowi należy, takim na pewno nie jest. Trzeba jednak się cieszyć że koszmar Serie B jest za nami, że mimo kar i wielu nie sprzyjających okoliczności udało nam się pewnie awansować. I to właśnie jest powodem do wspólnej radości. Jednak tylko w swoim gronie, a nie na ulicach wymachując flagami. Bo jak pisałem, awans Z Serie B dla takiego klubu jak Juve nie jest sukcesem, jednak cieszyć się należy.white_wolv pisze:Generalnie dla mnie awans nie jest jakims szczegolnym powodem do swietowania choc na pewno nalezy sie z niego cieszyc. Ja czuje przede wszystkim ulge bo chyba nie przezylbym drugiego sezonu w B.
Awans do I ligi byl dla tej druzyny obowiazkiem i ciezko sie bylo spodziewac wielkiej fety.
Zreszta - wyrazy wdziecznosci za walke i przywiazanie do klubu kibice okazywali niejednokrotnie w tym sezonie.
Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Kynio89
- Juventino
Dla mnie awans do serie A to jest powód do świętowania... nie mogłem już się doczkać kiedy juve będzie grało z takimi klubami jak Wielki INter, POTĘŻNE LAZIO.. tęskniłem za takimi szlagierami.... nareszcie obejrze pożądny futbool 

TYLKO LAZIO
- Pandit Davasarman
- Juventino
Wiem o tym, nie musisz mi tego mówić. Aha, jakbyś nie zauważył, to "troszkę" się wtedy zgrywałem, ale co tam, nie będę wymagał od Ciebie spostrzegawczości i błyskotliwości. Nawet emotka wtedy nie pomogła Ci tego dostrzec, ech.PSSjuve pisze:Jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Już my Wam tą Waszą "potęgę" z głów wybijemy. Prawda jest taka, że najprawdopodobniej za rok powrócicie tam, gdzie Wasze miejsce, czyli do rozgrywek Pucharu UEFA. Ale mniejsza z tym, zobaczymy co też czas przyniesie.Kynio89 pisze:POTĘŻNE LAZIO

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jaki??Kynio89 pisze:Wielki INter

Samo słowo "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" znajduje się nawet w słowniku języka polskiego (polecam: http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ) :-D Ważne jest to, co chciałeś powiedzieć używając tego wyrażenia...PSSjuve pisze:Przepraszam bardzo ale klocilbym sie czy "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" to jest wulgaryzm ...