Matka bierze w obrone syna (o Del Piero)
- Slim
- Juventino
Matka włoskiego piłkarza Alessandro Del Piero, zaprzecza temu jakoby jej syn brał środki dopingujące. U piłkarza wykryto niedozwolone substancje podczas kontroli między 94', a 98' rokiem Był to jeden z najlepszych okresów w historii klubu, a Del Piero był jednym z najlepszych zawodników Juventusu. Del Piero wraz z kilkoma innymi zawodnikami został oskarżony w turyńskim sądzie o stosowanie dopingu. "Kiedy przyszłam do syna na trening, powiedział mi że niedługo przedstawi dowody swojej niewinności" - powiedziała Bruna, matka piłkarza.
www.hattrick.pl
Toc to wiadmo ze on jest niewinny po tylu latach ciagna ta sprawe ehh..
www.hattrick.pl
Toc to wiadmo ze on jest niewinny po tylu latach ciagna ta sprawe ehh..
- 3d_man
- Juventino
heh o Zemanie mozna duzo mowic ale trzeba mu przyznac ze nigdy sie nie bal powiedziec tego co mysli - hehehe i dlatego teraz trenuje chyba avellino
ja mu jestem wdzieczny tylko za odkrycie Nedveda i Signoriego i doszlifowanie Nesty...
Medi pomoz - jakie on mial przezwisko ?? cos na "B" :roll:

ja mu jestem wdzieczny tylko za odkrycie Nedveda i Signoriego i doszlifowanie Nesty...
Medi pomoz - jakie on mial przezwisko ?? cos na "B" :roll:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Slim
- Juventino
hehe no fakt... ze odkryl Nedveda i za to mu chwala jednak ten jeden + i tak nie wiele mu daje bo ma tyle minusow...
no a Signiori tak dobry bardzo dobry pilkarz... ale juz troche stary sie robi ;-)
no a Signiori tak dobry bardzo dobry pilkarz... ale juz troche stary sie robi ;-)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po co wracać do przeszłości
To było dawno, Zdenek zazdrościł świetnej formy JUVE z Alexem na czele i wymślił taki głupoty. Sprawa dawno poszła w niepamięć i każdy wie, że Del Piero był niewinny!