Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!
- Alfa i Omega
- Juventino
Kocham Was chłopaki :* Kocham nawet tych zakręconych obrońców, którzy popełniają tyle błędów, że żal tyłek ściska. Forza!
- Discordia
- Juventino
Wspaniale
Historyczny awans :!: Juventus "oczyścił się" w Serie B i może z wysoko uniesioną głową iść do Serie A
Fajnie, że udało się przypieczętować awans wysokim zwycięstwem, nikt nie będzie mówić, że w Serie B w wygrywaliśmy fuksem
GRAZIE JUVENTUS!!!

Historyczny awans :!: Juventus "oczyścił się" w Serie B i może z wysoko uniesioną głową iść do Serie A

Fajnie, że udało się przypieczętować awans wysokim zwycięstwem, nikt nie będzie mówić, że w Serie B w wygrywaliśmy fuksem
GRAZIE JUVENTUS!!!
- Swider10
- Juventino
Jednak JUVE uratowało ten beznadziejny (dlamnie) dzień
nie spodziewałem sie ze wygramy az 1-5
Bardzo ale to bardzo ciesze sie ze juz jestesmy w Serie A :!: :!: :!: teraz wystarczy nam zdobyc 1 ptk. aby zapewnic sobie awns z 1 miejsca (w co napewno nikt nie watpi) Jeszcze raz FORZA JUVE !!! teraz podbijamy ekstraklase 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- no_to_kiszka
- Juventino
Mecz porywający to nie był, a Arezzo swoje sytuacje miało tyle że oprócz sytuacji trzeba umieć je wykorzystać i dziś my w tym elemencie byliśmy lepsi
Forza Forza Juve
:-)) bramki znowu mułowato się ściągają ;/
dobrze by było gdybyśmy wygrali następny mecz a Bozinow dostał szanse gry w całym meczu ... dostaniemy puchar za wygranie Serie B :> ?

- Drabik224
- Juventino
Mi teraz nic już nie potrzeba!! Czekaliśmy cały sezon na te słowa:Juventus w Serie A :!: I to z jakim impetem wchodzimy do naszej ukochanej ligi :o .Piekne zwycięstwo.Brawo dla każdego członka naszego klubu.
Cieszmy się tą chwilą jak najdłużej!!

Cieszmy się tą chwilą jak najdłużej!!

- Maniek3200
- Juventino
forza juve !!! Ma moze ktos filmik jak pilkarze sie ciesza z awansu ? 

- Juve_Team
- Juventino
Piękny dzień ,piękne zwycięstwo,dzisiejszy dzień upamiętni nasza powolną tułaczkę w serie B.Mam nadzieje ,ze ten dzień zapoczątkuje narodziny innego juventusu ,lepszego pod kazdym względem .oczywiście musimy teraz poczekać na transfery [poważne wzmocnienia] jak takze za wszelką cene zatrzymać takei gwiazdy ajk Buffon ,Camoranesi,Trezeguet ,ale jakby niebyło serie A wracamy :!: :!: :!:
- KINIEK
- Juventino
Koszmar skończył się zanim się obejrzałem, szybko minął ten czas
jeszcze tylko parę meczy i definitywnie koniec z miejscem do którego nigdy nie powinniśmy się dostać, już nie mogę się doczekać pojedynków z najlepszymi ahhh brak słów by wyrazić radość
dziękuję Juve i wszystkim kibicom którzy wytrwali w tym ciężkim dla nas czasie AVE !