Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!
- Swider10
- Juventino
Dzisiaj mialem naprawde zrąbany dzień... musialem wstać o 4 rano, nie zdałem prawka, przegralismy mecz w lidze (zapewne Was to nie obchodzi ale dobra
) Mam nadzieje, ze chociaz Juve poprawi mu humor i bede mogl sie juz dzisiaj cieszyc z powrotu do Serie A mojego ukochanego klubu
Napewno bedzie ciezko bo nasi przeciwnicy jak wiemy walcza o pozostanie w lidze i łatwo skory nie oddadza licze jednak na zwyciestwo, bo jezeli jeszcze Juve mnie dzisiaj zawiedze to bedzie jeden z gorszych dni w moim zyciu...

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Max_LP
- Juventino
Dla mnie za to zaczoł on sie bardzo dobrze bo wygraliśmy z liderem w lidze 3-2Swider10 pisze:Dzisiaj mialem naprawde zrąbany dzień...

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Alfa i Omega
- Juventino
No cóż, Arezzo to cholernie dziwna drużyna... Po nich można się wszystkiego spodziewać... Ale powinniśmy wygrać. 2-0 i idę na piwo 8) Forza!
- Ein
- Juventino
Nope :?mateelv pisze:Działają wam linki do meczu?
Żeby offa nie było to liczę na zwycięstwo Juve 1-0 nie damy rady więcej.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Tharp
A jednak. Przez chwilkę było 2:0... ale wyrównali, i jest tak jak przewidywałem. Tylko, że w pierwzej połowie... Miejmy nadzieje, że nie damy sobie strzelić kolejnego gola... i może coś jeszcze np. Treze ustrzeli. Jak narazie gra troszkze lepiej niż w poprzednich meczach, więc może?Ein pisze:Nope :?mateelv pisze:Działają wam linki do meczu?
Żeby offa nie było to liczę na zwycięstwo Juve 1-0 nie damy rady więcej.
- Ein
- Juventino
Juve ! Juve ! Pięknie jesteśmy w Serie A, trzeba przebudować skład i walczyć o sukcesy !
Wspaniały wynik bravo !
Ach chciałbym się tak mylić co mecz do wyniku !
Pięknie Bravo !!!! Aż sie popłakałem
Wspaniały wynik bravo !
Ach chciałbym się tak mylić co mecz do wyniku !
Pięknie Bravo !!!! Aż sie popłakałem
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."