Lost - zagubieni
- pan Zambrotta
- Juventino
hop hop !
ogląda to ktoś jeszcze ? bo ja nie
.
Kompletnie znudziłem się tym serialem. Po sesji, kiedy miałem wolny czas, nawet nie chciało mi się tracić czasu i ściągać kolejne odcinki. Fabuła naciągnięta do granic wytrzymałości, przyzwoitości i dobrego smaku. A jak się dowiedziałem, że
Podobno serial ma trwać do 2010 roku...
Lost się dla mnie skończył po pierwszym sezonie. Ba, ja zacząłem go oglądać, bo myślałem że to serial... psychologiczny :lol: . Te całe flashbacki i rozkminianie siebie w przeszłości...
Serial dno
niestety.
ogląda to ktoś jeszcze ? bo ja nie

Kompletnie znudziłem się tym serialem. Po sesji, kiedy miałem wolny czas, nawet nie chciało mi się tracić czasu i ściągać kolejne odcinki. Fabuła naciągnięta do granic wytrzymałości, przyzwoitości i dobrego smaku. A jak się dowiedziałem, że
to mnie już z nóg ścięło. Niedługo okaże się, że wyspa jest prowadzona przez kosmitów, Locke jest kobietą, a Sawyer zaliczył epizod w "Jeden z dziesięciu".Spojler pisze: Jack i Claire to przyrodnie rodzeństwo
Lost się dla mnie skończył po pierwszym sezonie. Ba, ja zacząłem go oglądać, bo myślałem że to serial... psychologiczny :lol: . Te całe flashbacki i rozkminianie siebie w przeszłości...
Serial dno

Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, 23:46 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ein
- Juventino
Jestem po tym odc. gdzie dymek zabił Eko i ... narazie czekam aż się seria skończy, wtedy ściągne do końca sezon Lost.
Ehh i niestety po tych wszystkich sezonach Lost stał się zwykłym amerykańskim masłem maślanym
. Za dużo zagadek za dużo "ściem" i jeszcze podobno te racjonalne wytłumaczenia... pewnie okaże się, że twórcy myśleli, że na serio jest coś takiego jak czarny dym-morderca oraz ,że coś może się wysadzać(eksplodować czy jak kto tam chce niech tak nazwie) i nie niszczyć wszystkich przedmiotów :roll:
Ehh i niestety po tych wszystkich sezonach Lost stał się zwykłym amerykańskim masłem maślanym

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- aSsItCh
- Juventino
Skąd ja teraz będę brał napisy na bieżąco, przymknęli chłopaków z napisy.org i masakra się dzieje... jak ktoś ma cynę gdzie znaleźć napisy do 21 odcinka, to walić śmiało.

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Mrówa
- Juventino
Mówisz i masz : http://hatak.pl/index2.phpaSsItCh pisze:Skąd ja teraz będę brał napisy na bieżąco, przymknęli chłopaków z napisy.org i masakra się dzieje... jak ktoś ma cynę gdzie znaleźć napisy do 21 odcinka, to walić śmiało.

- aSsItCh
- Juventino
Molto GrazieMichał`fcj pisze:Mówisz i masz : http://hatak.pl/index2.php

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- pan Zambrotta
- Juventino
Hop hop ! zmieniłem decyzję ! moja powyższa wypowiedź jest guzik warta.pan Zambrotta pisze:hop hop !
ogląda to ktoś jeszcze ? bo ja nie.
to mnie już z nóg ścięło. Niedługo okaże się, że wyspa jest prowadzona przez kosmitów, Locke jest kobietą, a Sawyer zaliczył epizod w "Jeden z dziesięciu".Spojler pisze: Jack i Claire to przyrodnie rodzeństwo
Serial dnoniestety.
szczerze polecam... Losta 4 sezon. Jesli ktos był usatysfakcjonowany/zadowolony/zachywcony/ (niepotrzebne skreślić) pierwszym sezonem, powinien wrócić na wyspę i śledzić losy rozbitków. Druga połowa trzeciego sezonu to powrót do starej koncepcji, czyli odrzucamy wszelkie włazy, wioski i powracamy na plażę. Scenarzyści robili odcinki już z głową (a nie z głowy), czuć klimat z pierwszego sezonu. A fabuła robi się naprawdę coraz ciekawsza. Gorąco zachęcam.
Podyskutowałbym chętnie o 3 sezonie, ale nie wiem, czy ktoś to jeszcze ogląda.

- blackrider85
- Juventino
ja ogladam od poczatku
i jak dla mnie ten serial jest najlepszy
oczywiscie bede ogladal do konca chocby nawet do 2012 :-D co do serii 3 w moim odczuciu byla ona najlepsza ze wszystkich nawet od 1 nie wiem co niektorzy maja do 2 serii jak dla mnie bardzo dobra ale 3 jednak moim zdaniem najlepsza
a co do zblizajacej sie serii 4 to po trailerach jakie wyszly wydaje mi sie ze bedzie jeszcze lepiej niz dotychczas
takze ja napewno nie zrezygnuje z ogladania a tych co maja watpliwosci co do ogladania serialu to polecam to :
Lost s1 - s2 - s3
skrot 3 serii w 8 minut

Lost s1 - s2 - s3
skrot 3 serii w 8 minut

- pan Zambrotta
- Juventino
Dla mnie najgorszym okresem serii były odcinki 1-10 3 serii. Czemu? Już wyjaśniam. Otóż zniknęła cała ta "otoczka" wokół Othersów. W pierwszej serii byli jakby mistyczni, nie do końca wiedzieliśmy kim tak naprawdę są. 2 seria przyniosła nam kolejną wielką zagadkę w postaci Dharmy, choć ona mniej "fascynowała" niż Inni. Natomiast 3 seria (początek): mały "bum!" i pokazali Othersów. Cała tajemnica została rozjaśniona.
Teraz natomiast nie do końca wiemy kim są... Anothers
. Znowu rozbitkowie mają nóż na gardle, znowu nie wiedzą, z kim mają do czynienia. Na pewno będzie ciekawie. A postaciami, nad którymi będę zwracał większą uwagę będą Michael (tradycyjnie), Locke i Sawyer.
Polecam maratony zagubionych z AXN
. Ja właśnie się tak przekonałem do 3 serii. Super sprawa. Non stop akcja do 4 nad ranem.
Teraz natomiast nie do końca wiemy kim są... Anothers

Polecam maratony zagubionych z AXN

- gregor_g4
- Juventino
Wg mnie 3 sezon byl bardzo dobry, ba, moze nawet najlepszy z calego serialu. Zgodze sie ze poczatkowe odcinki byly slabsze, ale nie nazwalbym ich ani nudnymi, ani bez pomyslu. Od momentu gdy 3 sezon sie rozkrecil, to kazdy kolejny odcinek coraz bardziej wgniatal mnie w fotel. Nawet epizod o Niki i Paolo (tak bodajze mieli na imie) byl mistrzowski, a koncowki nie powstydzilby odcinka nie powstydzilby sie Hitchcock. A sam final, a szczegolnie jego koncowka - swietny i zaskakujacy (szkoda tylko ze zepsulem sobie efekt ogladania czytajac wczesniej post odnoszacy sie do ostatniej sceny).pan Zambrotta pisze:[ Jak oceniacie 3 sezon?
Niedlugo zabieram sie za ogladanie wszystkich 3 sezonow od poczatku, w celu przypomnienia przed 4 sezonem. No i licze na wielkie emocje juz w krotce.
Czy ja o czyms zapomnialm, albo o czyms nie wiem? W calej 3 serii nie bylo o nim zadnej wzmianki. Czyzby w 4 sezonie mial powrocic?pan Zambrotta pisze: A postaciami, nad którymi będę zwracał większą uwagę będą Michael (tradycyjnie)
- blackrider85
- Juventino
tak tak Michael wracagregor_g4 pisze:Czy ja o czyms zapomnialm, albo o czyms nie wiem? W calej 3 serii nie bylo o nim zadnej wzmianki. Czyzby w 4 sezonie mial powrocic?pan Zambrotta pisze: A postaciami, nad którymi będę zwracał większą uwagę będą Michael (tradycyjnie)

moze dlatego dla Ciebie to bylo najgorszym momentem poniewaz wlasnie ta cala tajemnica nad innymi zostala rozwiana wiemy kim sa co robia na wyspie itp \pan Zambrotta pisze:Dla mnie najgorszym okresem serii były odcinki 1-10 3 serii. Czemu? Już wyjaśniam. Otóż zniknęła cała ta "otoczka" wokół Othersów. W pierwszej serii byli jakby mistyczni, nie do końca wiedzieliśmy kim tak naprawdę są.
3 seria (początek): mały "bum!" i pokazali Othersów. Cała tajemnica została rozjaśniona.

- mnowo
- Qualità Juventino
Mi osobiście trzeci sezon bardzo się podobał, faktycznie może tajemnica Di Aders rozwiana zbyt gwałtownie (można by powolutku
) ale jest OK.
Potem z upływem czasu tylko lepiej, zobaczymy, co będzie w 4 sezonie. Ciekawy manewr na końcu 3 sezonu.
I co dla mnie istotne: ostatni odcinek 3 sezonu w moim odczuciu ma pełne prawo nazywać się "SEASON FINALE". Napięcie i akcja tego odcinka stworzyły coś, co jest naprawdę godne tego określenia.
Czekam na 4 sezon, jest już pierwsze 7 tytułów odcinków. Zobaczymy, czy nie skrócą tego sezonu tak jak skrócony został PB.

Potem z upływem czasu tylko lepiej, zobaczymy, co będzie w 4 sezonie. Ciekawy manewr na końcu 3 sezonu.
I co dla mnie istotne: ostatni odcinek 3 sezonu w moim odczuciu ma pełne prawo nazywać się "SEASON FINALE". Napięcie i akcja tego odcinka stworzyły coś, co jest naprawdę godne tego określenia.
Czekam na 4 sezon, jest już pierwsze 7 tytułów odcinków. Zobaczymy, czy nie skrócą tego sezonu tak jak skrócony został PB.
- blackrider85
- Juventino
Nakreconych jest tylko 8 odcinkow i podobno jesli strajk sie nie skonczy to zobaczymy w tym roku tylko 8mnowomiejsky pisze: Czekam na 4 sezon, jest już pierwsze 7 tytułów odcinków. Zobaczymy, czy nie skrócą tego sezonu tak jak skrócony został PB.

- pan Zambrotta
- Juventino
No właśnie, to miał być spojler i nie ukryłem go. Dałem plamę za co przepraszamblackrider85 pisze:tak tak Michael wracagregor_g4 pisze:Czy ja o czyms zapomnialm, albo o czyms nie wiem? W calej 3 serii nie bylo o nim zadnej wzmianki. Czyzby w 4 sezonie mial powrocic?pan Zambrotta pisze: A postaciami, nad którymi będę zwracał większą uwagę będą Michael (tradycyjnie)to jest taki maly spojler
ale wiecej co sie zdarzy nie czytam zeby nie napsuc sobie wrazenia po 1 odcinku podobno maja byc najlepsze z dotychczasowych
![]()

Na stronie www.abc.com można zobaczyć wszystkie odcinki zagubionych w jakości HD. Niestety, ludzie spoza USA nie mogą oglądać. Zmiana proxy podobno nie pomaga. Ma ktoś jakiś patent?
- pan Zambrotta
- Juventino
Sory za drugi post z rzędu, ale trzeba odświeżyć temat, bo 4 sezon tuż tuż
. Powiem Wam szczerze, że nie mogę już się doczekać na ten sezon.
Ale nie o tym chciałem napisać. Jak niektórzy pewnie wiedzą, producenci Losta wypuścili tzw. mobisody, czyli usunięte sceny z poprzednich sezonów które można było sobie ściągnąć na komórkę. Wyszło ich 13. Jedne były całkiem znośne, inne były nudne, a niektóre po prostu głupie. Ale finałowy mobisode... zaparł dech w piersiach. Ostatni odcinek podchodzi raczej pod spojler, ale tak do końca to nie spojler. Bo w spojlerze chodzi o to, że piszą co się stanie w następnych odcinkach. A fakt pokazany w 13stym mobisode? nei wiem, kiedy będzie ujawniony Nie dotyczy to ściśle 4 sezonu. Zostawiam Wam ten link na Waszą odpowiedzialność:
moim zdaniem warto zobaczyć 8)

Ale nie o tym chciałem napisać. Jak niektórzy pewnie wiedzą, producenci Losta wypuścili tzw. mobisody, czyli usunięte sceny z poprzednich sezonów które można było sobie ściągnąć na komórkę. Wyszło ich 13. Jedne były całkiem znośne, inne były nudne, a niektóre po prostu głupie. Ale finałowy mobisode... zaparł dech w piersiach. Ostatni odcinek podchodzi raczej pod spojler, ale tak do końca to nie spojler. Bo w spojlerze chodzi o to, że piszą co się stanie w następnych odcinkach. A fakt pokazany w 13stym mobisode? nei wiem, kiedy będzie ujawniony Nie dotyczy to ściśle 4 sezonu. Zostawiam Wam ten link na Waszą odpowiedzialność:
- mnowo
- Qualità Juventino
Już usunęli ten filmik Panowie z Walta Disneya.. :roll:pan Zambrotta pisze:Sory za drugi post z rzędu, ale trzeba odświeżyć temat, bo 4 sezon tuż tuż. Powiem Wam szczerze, że nie mogę już się doczekać na ten sezon.
Ale obejrzycie ten film tutaj:
http://www.zagubieni24.pl/index.php?readmore=432
Ja po obejrzeniu powiem jedno: "O żesz...!"