KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- bubu_juve
- Juventino
Ja wczoraj dostałem kaske więc najpóźniej wpłace w środe.
Nie mogłem wcześniej bo nie miałem hajsu ale jak obiecałem i sie zadeklarowałem jestem na maxa zachwycony tym pomyslem i oby wiecej takich akcji. Jutro postaram sie wpłacić na poczcie. PZDR
Nie mogłem wcześniej bo nie miałem hajsu ale jak obiecałem i sie zadeklarowałem jestem na maxa zachwycony tym pomyslem i oby wiecej takich akcji. Jutro postaram sie wpłacić na poczcie. PZDR
Forza Juve
- Andrew09
- Juventino
Ja tez bardzo przepraszam... ale wczesniej nie miałem kaski...
w tym tygodniu postaram sie juz wpłacić bo własnie dostałem mały zastrzyk gotówki..
jeszcze raz przepraszam ;D
w tym tygodniu postaram sie juz wpłacić bo własnie dostałem mały zastrzyk gotówki..
jeszcze raz przepraszam ;D
TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Martin postraszył banami to od razu się odezwali... Tylko gdzie reszta? Bo jak na razie, to tylko dwóch się uderzyło w piersi...

- LBaLin
- Juventino
Moze reszta ruszyla szturmem na poczte i do bankow??ForzaJuve_Adam pisze:Martin postraszył banami to od razu się odezwali... Tylko gdzie reszta? Bo jak na razie, to tylko dwóch się uderzyło w piersi...

Termin wplat to 23.V.2007Martin pisze:Lbalin: prosze określić do kiedy czekamy... Po wyznaczonej dacie będziemy karać delikwentów banami... Może się obudzą!
- Martin
- Juventino
może faktycznie sporządzenie takiej czarnej listy przyniesie skutek 
Ale na razie straszymy banami
Aha i nauczka na przyszłość, żeby datę ustalić od razu, bo inaczej to czekać możemy do przysłowiowej ..... śmierci

Aha i nauczka na przyszłość, żeby datę ustalić od razu, bo inaczej to czekać możemy do przysłowiowej ..... śmierci

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- LBaLin
- Juventino
Miejmy nadzieje ze w tym przypadku to sie sprawdzi bo na razie kiepsko to wyglada niestetyMartin pisze:może faktycznie sporządzenie takiej czarnej listy przyniesie skutek
Na pewno nie zrezygnujemy....Szwarou pisze: 4 dni do konca
16 osob jeszcze ma szanse
co w wypadku niepowodzenia? Nowe zapisy na reszte krawatow?
Jeszcze raz prosba do osob ktore sie zadeklarowaly i sa na liscie chetnych na zielono (2 post w tym temacie) - WPLACAJCIE TE PIENIADZE albo dajcie znak na PW DamKam-owi lub mi ze macie jakis problem
- bblackk
- Juventino
Fajnie, nie będziemy rezygnować, ale widząc tempo tych brakujących wpłat, to proponuję już wymyślać PLAN "B".
Jest szansa, że zrobią krawaty dla mniejszej ilości osób? Może przekona ich wyjątkowa sytuacja i fakt, iż jeżeli nie zgodzą się na taką liczbę krawatów, to nie dostaną wcale zamówienia i nic nie zarobią (druga sprawa, czy im się opłaca robić poniżej 50 sztuk?).
Jest szansa, że zrobią krawaty dla mniejszej ilości osób? Może przekona ich wyjątkowa sytuacja i fakt, iż jeżeli nie zgodzą się na taką liczbę krawatów, to nie dostaną wcale zamówienia i nic nie zarobią (druga sprawa, czy im się opłaca robić poniżej 50 sztuk?).

- Kryształ
- Juventino
SSSSSSSpoko dziisja przelewam kase, jutro będzie. Tylko może mi ktoś powiedziać jak się wkońcu zakończył spór między zwolennikami krawatów poliestrowych bądz też jedwabnych? Bo mi by wsumie jednak zależało na jedwabiu 

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Wygrał jedwab dlatego 71złstara_dama pisze:SSSSSSSpoko dziisja przelewam kase, jutro będzie. Tylko może mi ktoś powiedziać jak się wkońcu zakończył spór między zwolennikami krawatów poliestrowych bądz też jedwabnych? Bo mi by wsumie jednak zależało na jedwabiu