Matura...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja mam mieszanie uczucia, już po raz 3 po egzaminie panikuje, że nie zdam, mam nadzieję, że i tym razem skończy się na domniemanych minimalnych 50/60 procentach
W czwartek mam geografie rozszerzoną, wiec mam nie cale 2 dni na przygotowanie się
przy okazji planuje ruszyć coś z praca z polskiego, bo mam ją delikatnie mówiąc hmm, nie umiem znaleźć określenia 
W poniedziałek matma, a później polski i angol ustne, ykhmm, i po co to wszystko?

W czwartek mam geografie rozszerzoną, wiec mam nie cale 2 dni na przygotowanie się

W poniedziałek matma, a później polski i angol ustne, ykhmm, i po co to wszystko?

- herr_braun
- Juventino
No mi tak średnio ze wskazaniem na dobrze
parę błędów wychwyciłem, ale wypracowanie (2 temat) mi w miarę podpasował chyba, więc powinno być nieźle.

- dolores haze
- Juventino
bosz, już po polskim ustnym...zła jestem na siebie jak diabli, bo się zapomniałam, nie postawili mi zegara (a pierwsza zdawałam) i mówiłam za długo, ale ostatecznie 95% też może być...e nie, jest O.K.
- Mee_too
- Qualità Juventino
Ja po polskim na wiele nie licze , ale zdam na pewno . Z angielskim rozszerzeniem juz duzo lepiej 28,5/32 + wypracowanie . Jutro angielski ustny , ale najbardziej sie obawiam rozszerzonej matmy w pon :? Ale , Byle do Przodu 

I think love is something we create to make ourselves feel better
'Dandelion'
'Dandelion'
- DamKam
- Juventino
No i jestem po ustnej z polaka
Dla przypomnienia, mój temat brzmiał: "Porównaj sposób kreowania bohaterów w twórczości J.R.R. Tolkiena i T. Pratchetta". No i zdałem go na 100%, z czego jestem niezmiernie dumny i szczęśliwy :-D Powiedziałem wszystko tak jak chciałem, odpowiedziałem na 3 pytania komisji, no i ogólnie wszystko poszło ok. Najgorsze było te oczekiwanie żeby wejść do sali i w końcu zacząć to przedstawiać. Na zegar w ogóle się nie patrzałem, zresztą komisja chyba też nie
Achh, pięknie. Tylko teraz jeszcze zdać ten angol i po maturach...

- aSsItCh
- Juventino
Ja skromnie angielski na podstawowym dzisiaj zdałem na 55% i też jestem zadowolony, bo podchodzę do tej matury na takim luzie i free style'u, że to "cud edukacyjny" jak to stwierdziła moja wychowawczyni ;], najlepsze jest to, że największy łeb w klasie z angielskiego miał UWAGA! UWAGA!! aż całe 5% czyli 1 punkt na 20
jutro jeszcze mnie czeka polski ustny i finito.

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- STAN
- Juventino
Witam! Wiem, że troszkę osób pisało historię. Jak wam poszło? Chodzi mi o podstawe... ja napisałem fatalnie i jestem załamany ciekawy jestem co inni sądzą o tej ...... nie będę przeklinać...Myślałem, że jestem dobry z historii ale widocznie się przeliczyłem... 

- RuTeK
- Juventino
Banał z Historia.. To była rozszerzona <lol2> HAHAHA Temat do pisania numer I byl o hołdzie pruskim jego skutkach i przyczynach... Czytanie ze zrozumieniem proste.. pytanie w częsci pierwszej w 70 % dobrze :>
- TomiQ
- Juventino
Ja na szczęśćie mam juz dawno mature za sobą... ale życze powodzenia wszystkim "męczącym" się teraz na egzaminach 

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- herr_braun
- Juventino
Ja z rozszerzonej jestem całkiem zadowolony, zamkniętych to wychwyciłem chyba tylko błąd z tym Quislingiem, reszta chyba dobrze, wypracowanie też niezłe 

- leniup
- Redaktor
- cygi
- Juventino
Ja słyszałem od osób piszących, że Historia była łatwa... Mnie czeka jutro fizyka. Boje się cholernie i wydaje mi się, że coraz mniej umiem :?
Lord Juve - a co dokładnie interesuje cię jeśli chodzi o informatykę? Bo kumpel zdaje to sie mogę popytać ;]
Lord Juve - a co dokładnie interesuje cię jeśli chodzi o informatykę? Bo kumpel zdaje to sie mogę popytać ;]