World Cup 2006: France Vs Italy "time To Say Goodbye&qu

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
jumbo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 19:14

Witam szanownie,

Zapraszam do obejrzenia malego filmiku Francja/Wlochy z ostatnich mistrzostw swiata. Nie wyszedl tak jak chcialem bo tyle bylo upchanych klipow ze komputer mi niechial chodzic :p

Nastepnym razem bedzie lepiej. Mam 9GB filmikow z MS2006 wiec bede robil kolejne kompilacje juz niedlugo.

Dzieki.

Youtube:

Megaupload ( 40MB, 1MB jakosc):
http://www.megaupload.com/?d=OBX4Z858

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 19:22

Oj, musisz jeszcze poćwiczyć. Samo wrzucenie bramek i podkładu muzycznego nie wystarczy. Ale dziękuję Ci za przypomnienie tego najwspanialszego w moim życiu piłkarskim przeżycia!

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 19:35

Nie jestem znawcą od komplikacji ale musze przyznac ze mi sie podobało, choc bylo to tylko wrzucenie bramek to i tak fajnie to wyglądało (mozna bylo sobie przy okazji przypomniec te wspaniałe bramki, i momenty ktore napewno wszyscy przezywalismy) Jestem pod wrazeniem twoich zbiorów (9GB) fajnie sie oglada owa komplikacje i mam nadzieje ze zrobisz ich wiecej i lepsze :)

PS. Mogłeś troche inaczej ja zakonczyc bo na samym koncu nagle sie film urywa (czarny obraz, chyba przez sekunde czy dwie) i wtedy dopiero pokazani sapiłkarze jak biegna i sie cieszą.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:33

:) Mnie się podoba, fajny pomysł i muzyka. Co prawda ciężko mi sie oglądało bramki Francji, szczególnie finałowego karnego, alee... za to efekt finału pozostaje w pamięci. Lubię oglądać kompilacje z WC 2006 z wiadomego względu :-D :-D Co uważam za najmniej udane, to końcówka; całość jednak fajna :bravo:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
Koziołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:43

Kompilacja fajna, klipy dobrze zmontowane, muzyka w porządku (ale mam zastrzeżenia co do tego techno pod koniec...) Jednym słowem OK. Powodzenia w dalszej pracy, popracuj nad dodatkowymi efektami, tylko bez przesady. Aha. I dzięki za przypomnienie jednej ze wspanialszych chwil w moim życiu...

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:55

Czy mógłbyś wrzucić tę kompilacje na jakiś inny server(???) niż megaupload :-D :-D bo na youtube mi sie podoba;p

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:57

bloktorun- z You Tube też możesz ściągnąć :) Program: vdownloader .

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 22:59

Makoto pisze:bloktorun- z You Tube też możesz ściągnąć :) Program: vdownloader .
Można ale jakość filmiku ściągniętego z YouTube chyba będzie gorsza niż ściągniętego z serwera ? Toteż jak jumbo11 dorzuciłby jeszcze jeden link to na pewno nikt się nie obrazi :D
jumbo11 pisze:Nie wyszedl tak jak chcialem bo tyle bylo upchanych klipow ze komputer mi niechial chodzic :p
:) no właśnie, ambitni ludzie chcą tworzyć sztukę a nie mogą :wink: powinni dofinansowania na ram i grafikę dawać

Co do filmiku. Fakt, że to w sumie sklecone do kupy, ale kupa ta dosyć fajna :prochno: parę efektów, nic specjalnego ale ogląda się przyjemnie. Na pewno będziesz się jeszcze uczył na tych materiałach, które posiadasz więc w przyszłości na pewno będzie ci to wychodzić coraz lepiej.

Słówko o muzyce. Dawno nie słyszałem tej, którą zastosowałeś ale jest cudna - wielki + za nią !

Jednak w przyrodzie nic nie ginie i to zakończenie wygląda po prostu źle - nie wiem dlaczego nie chciało Ci się go dopracować. Za to - więc sumując praca średnia, jak to zwykle na początku bywa.

Powodzenia w dalszej pracy !

PS oryginalny nick whtchocla7e skąd Ty go wytrzasnąłeś 8)

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 13:07

Juz dawno nie ogladałem zadnej kompilacji, do twojej podeszlem troche z podejsciem "leniwca", nie za bardzo z entuzjazmem, ale mnie zdziwiłes, praca jest naprawdę niezła! Przede wszystkim uwielbiam piosenke, ktora uzyłes, to ona nadaje czaru calej pracy, zauwazylem, ze do tej nuty idealnie pasuje zwolnienie video, ty to tez wychwyciłes i brawo za to znow, choc w niektorych momentach wideo bylo rzucone z normalna predkoscia...a niepotrzebnie bo jak mowilem, zwolnienie tempa + Time to say Goodbye to połaczenie niesamowite :!: Technicznie praca bardzo poprawna i schludna, nie mozna sie doczepic.

Ogolnie pozytywne wrazenia, jedyne co mi sie nie podoba to to techno na koncu, a szczegolnie to ze przejsce jest w momencie gola Del Piero...ahh, zwolnienie do niego i ta muzyka - to byloby niesamowite.

jumbo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 04:41

Dziekuje wszystkim za komentarze.

To techno na koncu to ta sama piosenka... tylko ze wersja techno :)

A te ostatnie klipy to rzeczywiscie za szybkie bo mialem ich za duzo, a za malo piosenki zeby wszystko zmiescic.

Jesli jeszcze ktos sobie zyczy to wrzuce filmik na inny server jesli megaupload nie dziala.

Wlasnie zaczynam prace nad nowa kompilacja i juz mam dobrana swietna piosenke ktorej nie moge przestac sluchac. Mam wizje ktora postaram sie zrealizowac w 99% :)

kow3l

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 18:21

jumbo11 pisze:
Jesli jeszcze ktos sobie zyczy to wrzuce filmik na inny server jesli megaupload nie dziala.

Staram sie sciagac kazda nowa kompilacje. Oczywiscie w moim wydaniu nie jest to rownoznaczne z napisaniem pozniej posta. Zgodnie z tym co napisales/zaoferowales prosze Cie o wrzucenie tej kompilacji na inny serwer, bo to pasmo zarezerowane dla klientow posiadajacych konta Premium zaczyna mnie wkurzac,a z reguly nie mam sil przeczekac te kilka godzin do poznej nocy. Mysle, ze podobne zdanie ma jeszcze wielu innych uzytkownikow wiec dobrze by bylo gdybys jak najszybciej umiescil nowy link przy tym poprzednim. Obojetnie jaki ten filmik by nie byl to chcialbym go ogladnac, bo tematyka jest jak najbardziej interesujaca:D

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 18:39

bardzo mi sie podobala ta kompilacja :bravo: swietnie dobrany utwor do tych zwolnien, ladnie zaakcentowane niektore ciekawe zwody, a ta techniawka tez swietnie pasuje dla podniesienia jakby emocji ogladania tej kompilacji(choc osobiscie nie znosze techno) :dance: szkoda tylko ze te karne na koncu tak szybko pusciles. ech ale to byl stres jak to ogladalem(final oczywiscie), a pozniej szal radosci..
dzieki za przypomnienie wspanialych chwil!

Tharp

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 19:16

Niezła kompilacja, mimo ze same gole, to fajnie pasuja przy zwolnieniu do muzyki.
Mam pytanko. Czy tego gola dla francji przeciwko korei strzelił nasz David? Bo meczu nie oglądałem... a jak sobie powtarzam ten moment w kompilacji, to i tak nie mam pewności czy to Treze czy Henry. :P

kow3l

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 maja 2007, 01:11

Chcialbym Cie pochwalic za ta kompilacje. W koncu udalo mi sie ja ogladnac i nie zaluje tego ;-) Nie jest to prawda jakies arcydzielo, jednak smialo mozna umiescic je na dysku. Podoba mi sie piosenka i te zwolnienia, ktore przy tym podkladzie umiesciles. Pasowalo idealnie. Niby pokazales jedynie pokaz bramek obu zespolow w drodze do finalu i pare wszystkim nam znanych akcji i goli z meczu finalowego, ale mimo wszystko ladnie to zaprezentowales. Naprawde podobalo mi sie. Jedynie czego moglbym sie doczepic to takie szybkie streszczenie sesji rzutow karnych i tej techniawy, ktora wg mnie byla niepotrzebna. Lepiej byloby umiescic jakis "podniosly" utworek i wyszloby zdecydowanie lepiej, w kazdym razie takie jest moje zdanie. Zycze powodzenia przy robieniu dalszych filmikow, ktore, mam nadzieje, niedlugo nam wszystkim zaprezentujesz.

jumbo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 06:54

Dziekuje wszystkim za komentarze.

5 godzin ladowalem ta kompilacje na ZShare i mi sie komp zawiesil ku... lol

Sproboje jeszcze raz potem.

ODPOWIEDZ